Informācija
Preču katalogs

Spēļu austiņas SteelSeries Arctis Nova Pro 61527

 
Kods
3177930
229,99 €
76,66 € x 3 mēn.*
Vairāk informācijas
Kredīta saņemšana 229,99 €, līgums 3 mēnesis, ikmēneša maksājums — 76,66 €, gada procentu likme — 0%, ikmēneša līguma administrēšanas maksa — 0,00 €, līguma noslēgšanas maksa — 0,00 €, kopējās patēriņa kredīta cenas gada likme ir 0%, kopējā patēriņa kredīta saņēmēja maksātā summa ir 229,99 €.
Piegāde: 1-2 d.d.
Bezmaksas piegāde
Noliktavā
Garantijas pagarināšana
Garantijas pagarināšana (produkta labošana)
vai
Garantijas pagarināšana (produkta maiņa)
vai
Piegāde uz Omniva pasta automātiem ( Bezmaksas piegāde )
Piegāde ar DPD kurjeru ( 4,99 € )
Piegāde uz DPD pasta automātiem ( 3,99 € )
Piegāde ar Latvijas pasts kurjeru ( 3,99 € )
Piegāde ar Venipak kurjeru ( 3,99 € )
Piegāde uz Venipak pasta automātiem ( Bezmaksas piegāde )
Piegāde uz Smartpost pasta automātiem ( Bezmaksas piegāde )
Īpašības
Ražotājs SteelSeries
Frekvence + 10 - 40000 Hz
Savienojums USB tips — A
Mikrofons +
Austiņu tips Austiņas ar galvas stīpiņu
Bezvadu austiņas
Austiņas ar mikrofonu
Austiņu pretestība 32 Ohm
Trokšņa slāpēšana +
Produkta kategorija Austiņas
Krāsa Melns
Austiņu jutība 93 dB
Garantijas laiks 24 mēn.
Kabeļa garums 1.5 m

SteelSeries Arctis Nova Pro ir augstas klases austiņas, kas ir paredzētas profesionāliem spēlētājiem un straumētājiem. Šīs austiņas ir aprīkotas ar ausu aizbāžņiem, vadu savienojumu un USB interfeisu atskaņošanai, un tās nodrošina lielisku skaņas kvalitāti un veiktspēju. Ar 10–40 000 Hz frekvences reakciju Arctis Nova Pro nodrošina izcilu audio precizitāti aizraujošai spēļu pieredzei. Skaļruņi ar pretestību 32 omi nodrošina skaidru un precīzu skaņu, un skaļuma regulēšana ļauj pielāgot skaņas līmeni atbilstoši savām vēlmēm. Austiņu vadu versijai ir 1,5 m kabelis ērtai savienošanai ar spēļu konsoli vai datoru .

SteelSeries Arctis Nova Pro priekšrocības:

  • ausu aizbāžņi,
  • frekvenču diapazons 10 - 40 000 Hz,
  • 32 omu pretestība,
  • spēļu dizains.

SteelSeries Arctis Nova Pro - priekšpuse

SteelSeries Arctis Nova Pro - skaņas kvalitāte

Apbrīnojamas skaņu ainavas

Arctis Nova Pro akustiskā sistēma apvieno augstākās klases hi-fi audio aprīkojumu ar Sonar programmatūru, kas ļauj iegūt audio jaudu. Komplektā ietilpst GameDAC pārveidotājs ar Hi-Res Audio sertifikātu un integrēts pastiprinātājs. Zīmola Sonar programmatūras algoritmi nodrošina ieskaujošu telpisko skaņu, radot skaņu ainavas ar 360° skaņu.

Dzirdiet katru detaļu

Izmantojot SteelSeries Arctis Nova Pro austiņas, jūs varat dzirdēt katru svarīgo spēles posmu, munīcijas pārlādēšanu un savu balsi, pateicoties profesionālas kvalitātes parametriskajai izlīdzināšanai. Iebūvētie spēles iestatījumi ļauj uzreiz izslēgt kaitinoša komandas biedra skaņu vai pastiprināt noteiktus audio efektus.

SteelSeries Arctis Nova Pro — informācija

SteelSeries Arctis Nova Pro - mikrofons

Mikrofons ar trokšņu slāpēšanu

Arctis Nova Pro austiņu mikrofons ir lielisks papildinājums jau tā izcilajām austiņām. Tas samazina apkārtējo troksni par 25 dB visās platformās. Sonāra mākslīgā intelekta algoritmi novērš tastatūras pieskārienu un pogu nospiešanu, lai samazinātu fona troksni. Turklāt, kad tas ir pilnībā ievilkts, tas lieliski saplūst ar auss kausu.

Skaņas spēks

Iegūstiet vairāk no savām spēlēm ar 50 reizes detalizētāku skaņu, izmantojot ESS SABRE QUAD-DAC mikroshēmu ar 96 kHz / 24 bitu izšķirtspēju. GameDAC pastiprinātājs palīdz samazināt troksni un kropļojumus, filtrējot 78% signāla trokšņa. Neatkarīgi no tā, vai vēlaties spēlēt spēles, skatīties filmas vai klausīties mūziku, varat izveidot perfektu izklaides sistēmu, savienojot divas ierīces un viegli pārslēdzoties starp tām. Divi USB porti ļauj izvairīties no kabeļu maiņas, jo tos var savienot ar datoru , klēpjdatoru vai konsoli.

Klientu atsauksmes par šo preci