Preču katalogs

Saldētavas

Filtrēt pēc Nodzēst filtrus

Cena
121 1799
Ražotāji
vairāk mazāk
Montāžas tips
vairāk mazāk
Platuma intervāls, cm
vairāk mazāk
Enerģijas klase
vairāk mazāk
Saldēšanas sistēma
vairāk mazāk
Dzesētāja zona
vairāk mazāk
Ledusskapja tips
vairāk mazāk
Augstuma intervāls
vairāk mazāk
Krāsa
vairāk mazāk
Filtrs

Preču filtrs Izdzēst filtrus

Saldētavas

Kādu saldētavu izvēlēties

Kāda ir vislabākā saldētava (lāde) - šo jautājumu uzdod pircēji, kuri vēlas to iegādāties. Ja jums jāuzglabā saldēti ēdieni un ir nepieciešams gaļas produktu uzkrājums, tad saldētava kļūs par neaizstājamu palīgu.

Mūsu interneta veikalā jūs sagaida daudzas iespējas: gan lētas saldētavas, gan saldētavas par izdevīgu cenu. Profesionālās saldētavas vairāk piemērotas ēdināšanas uzņēmumiem. Pieejami daudzi parametri, īpašības un izskats. Ir ļoti grūti orientēties tik plašā sortimentā, tāpēc mēs piedāvājam jums  ceļvedi.

Saldētavu veidi

Viens no galvenajiem parametriem ir saldētavas tips, kuru jūs plānojat padarīt par  palīgu pārtikas uzglabāšanā. Šodien varat atrast 2  variantus:

   1. Horizontālā kamera.

Plusi:

  • liels tilpums
  • ērti novietot

Mīnusi:

  • aizņem daudz vietas
  • dārgas

Lietderīgais tilpums ir lielāks nekā vertikālajam variantam. Attiecībā uz īpašībām šāda saldētava (lāde) ir līdzīga pagrabam, un jūs varat to novietot pat uz balkona. Iekšpusē ražotāji ir paredzējuši kastes ar starpsienām, kas izvietotas vertikāli, veidojot nodalījumus.

   2. Vertikāla kamera.

Plusi:

  • liels modeļu sortiments
  • daudzi plaukti
  • liela aprīkojuma izmēru izvēle

Mīnusi:

  • dārgas
  • mazāk izmantojamais tilpums nekā horizontālajiem modeļiem

Pēc izskata tās ir ļoti līdzīgas ledusskapjiem. Te ir vairākas saldēšanas nodaļas, kas izveidotas ar atvilknēm un plauktiem ar ērtām durvīm/ Jūs varat iegādāties gan mini modeļus ar augstumu 65-70 cm, gan augstus skapjus ar augstumu līdz 1,5-2 metriem.

Vertikālie modeļi telpā aizņem mazāk vietas nekā horizontālie.

Mājiens:

Ja jūs neapmierina pašreizējā ierīces cena, jāsagaida akcija, kad cenas tiek pazeminātas. Iesakām arī izvēlieties saldētavas ar enerģijas klasi A+, A++ vai A+++

Svarīgi ir šādi saldētavu parametri:

Siltumizolācijas efektivitāte

Ja strāva negaidīti izslēgsies, tā ilgu laiku paliks auksta, kas nozīmē, ka pārtika nesabojāsies, un jūsu budžetam netiks nodarīts kaitējums.

Apjoma ieteikumi

Šeit ir ļoti grūti sniegt padomu, jo atbilde uz jautājumu par to, kādu saldētavu izvēlēties, jums jāsniedz pašiem, vadoties no jūsu vajadzībām un vēlmēm. Mūsu  katalogā ir modeļi ar dažādiem  parametriem 100-500 litru diapazonā. Nepieciešamības gadījumā varat izvēlēties mini saldētavu. Maza saldētava ir ierīce ar savām priekšrocībām.

Kalpošanas laiks un garantija

Mūsdienu saldētavu kalpošanas laiks vidēji ir 10–15 gadi.

Nedaudz par izmēriem

Saldētavai vajadzētu ne tikai "perfekti" veikt savas pamatfunkcijas, bet arī lieliski iekļauties  interjerā, tāpēc izmēri ir svarīgi. Jāņem vērā 2 punkti:

  1. Lielākoties vertikālajām saldētavām ir standarta platums un dziļums, kas ir vienādi (60 × 60 cm). Augstumam tas var atšķirties (80–210 cm).
  2. Horizontālām modifikācijām ir vienāds augstums - 85 cm ar mainīgu garumu.

Atkausēšanas metode

Pētot, kuru saldētavu labāk izvēlēties, jums jāpievērš uzmanība atkausēšanas sistēmai. Pārdošanā mūsu interneta veikalā varat atrast 2 modeļu variācijas:

1. Saldētavas ar manuālu atkausēšanas sistēmu. Secīgi,  lietotājam periodiski ir jārūpējas par ierīces pilnīgu atvienošanu no barošanas avota, tās atbrīvošanu no pārtikas un jāgaida, kamēr viss  ledus ir izkusis. Pēc tam atkausēto ūdeni savāc un izlej, kameru rūpīgi izmazgā un noslauka.

2. Kameras ar automātisko sistēmu atkausē atšķirīgi saskaņā ar sistēmu No Frost. Iekšpusē ir iebūvēts īpašs ventilators, tāpēc saldētavas iekšpusē vienmēr cirkulē auksts gaiss, un ledus neveidojas. Ik pēc pāris stundām ventilators apstājas un sildītājs ieslēdzas, kā rezultātā ūdens atkausējas un tiek virzīts  tvertnē, no kuras  pats iztvaiko. No Frost sistēma piedāvā daudzas priekšrocības, jo produkti nepārklājas ar sarmu.