Informācija
Preču katalogs

Padomi, kā izvēlēties mikseri vai blenderi

Sevišķi vasarā jūs noteikti aizdomājaties par smūtija pagatavošanu no dažādiem augļiem. Tam ir jāizmanto blenderi. Veidojot picas mīklu, izmantojiet komerciālo maisītāju. Tomēr ir dažādi citi ēdieni, kur var būt nepieciešams specifisks smalcinātājs un citi papildus piederumi. Ar ierobežotu virtuves telpu uz galda un budžetu ir jāizdara izvēle, lai cena atbilstu gaidītajam rezultātam.

Tradicionālās sajaukšanas iespējas

Mīklu vai garšvielu eļļu parasti sajauc vienā no trim veidiem: ar rokām, ar komerciālu maisītāju vai ar mikseri. Blenderis vai stacionārais mikseris var paveikt darbu, taču katram no tiem ir trūkumi, kas var negatīvi ietekmēt gala produktu.

Blenderi

Blenderi griežas ļoti ātri, kas ir ieguvums, lai sasmalcinātu ledu un pagatavotu kokteiļus. Sajaucot mīklu, ātrgaitas asmeņi pārāk daudz sajauc maisījumu ar gaisu. Citiem vārdiem sakot, mīklā ir pārāk daudz gaisa burbuļu, kas nav labi ne pārtikas konsistencei, ne kvalitātei.

Jums ir jāpievērš uzmanība arī blenderu korpusam. Plastmasas vai stikla trauki nav tik izturīgi kā nerūsējošais tērauds. Īpaši ātrgaitas blendera motoriem ir nepieciešama gaisa plūsma, lai tos atdzesētu, taču šī konstrukcija nozīmē, ka putekļi, milti vai citas daļiņas var aizsprostot blenderi.

Mikseri

Stacionārie mikseri ir ar trauku, kur tie sajauc pārtikas sastāvdaļas, izmantojot stiprinājumu no augšas uz leju. Šis dizains ir ideāli piemērots cietiem pārtikas produktiem, piemēram, maizei. Tie ir jāmīca, izmantojot mitrumu, lai to sasaistītu un izveidotu cietu formu. Tas ir mazāk ideāls produktiem kā mīklai un garšvielām, kur sausās sastāvdaļas ir integrētas, bet gala produkts joprojām ir šķidrs.

Pareizs dizains mīklas un garšvielu eļļas sajaukšanai

Ne visas iekārtas ir optimālas mīklu un eļļas sajaukšanai. Labākie izstrādājumi ņem vērā vairākus faktorus.

Apgriezieniem jārada pareizu gaisa daudzumu - pietiekami, lai sastāvdaļas tiktu labi sajauktas, bet ne tik daudz, lai gaisa burbuļu daudzums noārdītu maisījumu. Formai vajadzētu palīdzēt nodrošināt sastāvdaļu pilnīgu sajaukšanos ar bļodu vai citu papildinājumu.

Vissvarīgākais, kam jums ir jāpievērš uzmanība, ir asmens dizains. Produkts tiek labāka sajaukts, ja asmens ir ar gludām malām, nevis asām malām, kādas ir blendera asmeņos. Savukārt, ja asmeņu dizains vairāk līdzinās plakanam spārnam, sastāvdaļas var plūst pāri un nonākt zem lāpstiņas. Taču šāds asmens palīdz labāk sajaukt sastāvdaļas kopā. Jums arī jāskatās uz jaudu, piemēram, 1000w ar mainīgiem ātrumiem noteikti spēs paveikt daudz vairāk nekā mini.

Tradicionālais pielietojums:

  •        2 vienā – jūs varat iegūt gan vienmērīgu maisītāju, gan blenderi dažādiem dzērieniem. ir iespējams atrast arī tādus, kas ir profesionālie sarežģītākiem ēdieniem un dzērieniem.
  •        stacionārie mikseri (saukti arī par pārtikas maisītājiem vai virtuves kombainiem), kas paredzēti maizniekiem, ar lielu maisīšanas trauku un piederumiem mīcīšanai, sajaukšanai un putošanai. Parasti tie ir ar statīvu un metāla trauku.
  •        rokas maisītāji - elektriskais mikseris, mazāks un lētāks variants viegliem cepšanas darbiem. Savukārt šķidram produktam ir mikseris ar krūzi, kas vienlaikus neizņem daudz vietas.
  •        blenderi - vislabāk piemēroti šķidruma maisījumiem piemēram, zupām un kokteiļiem.
  •        rokas blenderi - parocīgi, lai maisītu, sasmalcinātu un sajauktu, ja jums trūkst vietas.

Izvēlieties sev piemērotu mikseri vai blenderi ar interneta palīdzību, ja vēlaties iegūt labāku piedāvājumu. Tāpat arī ir vēlams apskatīties preces, kurām ir akcija. Tādā veidā jūs iegūsiet jaunu virtuves palīgu lētāk.