Informācija
Preču katalogs

Aleksandra radošais komplekts Origami 3D FLAMING 2572

 
Kods
3924097
30,17 €
 
Piegāde: 7-14 d.d.
Piegāde uz Omniva pasta automātiem ( 2,98 € )
Piegāde ar DPD kurjeru ( 4,99 € )
Piegāde ar Latvijas pasts kurjeru ( 3,99 € )
Piegāde ar Venipak kurjeru ( 3,99 € )
Piegāde uz Venipak pasta automātiem ( 2,99 € )
Piegāde uz Smartpost pasta automātiem ( 2,99 € )
Īpašības
Ražotājs Alexander
Produkta kategorija Radošie komplekti
Drošības brīdinājums Sīku detaļu dēļ tas nav piemērots bērniem līdz trīs gadu vecumam. Pirms nododat šo rotaļlietu bērnam, noņemiet visus iepakojumus un stiprinājumus. Ieteicams saglabāt informāciju uz iepakojuma. Ieteicams lietot pieaugušo uzraudzībā. Var būt nelielas vai asas detaļas, kas var izraisīt aizrīšanās vai savainojumus bērnam. Rotaļlieta var būt uzliesmojoša – turiet to tālāk no uguns avotiem un apkures ierīcēm. Ugunsgrēka gadījumā zvaniet uz neatliekamās palīdzības numuru 112.

ORIGAMI 3D - FLAMING ir puzles piedāvājums bērniem no 8 gadu vecuma. Komplekts sastāv no 571 elementa, lai saliktu 3D flamingo tēlu.
Origami labvēlīgi ietekmē bērnu attīstību, stimulē viņu attīstību un domāšanu. Papīra locīšanas mākslai ir plašs terapeitiskais efekts, ko galvenokārt izmanto darbā ar bērniem, bet arī ar pusaudžiem un pieaugušajiem. Patentētas formas izmantošana ar skaidri izteiktu lieces līniju nozīmē, ka trīs vienkāršās kustībās varam izveidot pamata moduli, kas tiks izmantots šedevra radīšanai. Visi moduļi tiek salikti identiski un pēc tam savienoti kopā, neizmantojot līmi, veidojot figūriņu.


Komplektā ir iekļauta ļoti detalizēta instrukcija, kas soli pa solim vadīs jūs izveides procesā. Tiem, kuri ir vizuāli izglītojami, tika izveidota arī video instrukcija, kurā San San Oo sērijas dizainere pati iepazīstina ar dažādiem modeļa salikšanas posmiem.


Nav līmes!
Nekādas griešanas!
Video instrukcijas!
Apskatiet mācību video Jokomisiada veikala vietnē.


Salocītā flamingo izmērs: 24 x 13 x 25 cm
Grūtības pakāpe: 7/12


Komplektā ietilpst:
- papīra elementi - 571 gab
- papīra flamingo kājas - 2 gab.
- nūjas - 2 gab.
- uzlīmju lapa - 1 gab.
- rokasgrāmata - 1 gab.


Flamingo Origami 3D formā ir ne tikai lieliska izklaide, bet arī unikāla ideja dāvanai vai mājas dekorēšanai. Origami 3D ir radošo komplektu sērija trīsdimensiju papīra skulptūru pašrašanai. Veikals Jokomisiada piedāvā plašu origami puzļu izvēli.
Komplekts bija iesaiņots krāsainā iepakojumā.

Klientu atsauksmes par šo preci