Informācija
Preču katalogs

Izvelkams pusdienu galds Flora 1111

 
Kods
3470875
251,20 €
83,73 € x 3 mēn.*
Vairāk informācijas
Kredīta saņemšana 251,20 €, līgums 3 mēnesis, ikmēneša maksājums — 83,73 €, gada procentu likme — 0%, ikmēneša līguma administrēšanas maksa — 0,00 €, līguma noslēgšanas maksa — 0,00 €, kopējās patēriņa kredīta cenas gada likme ir 0%, kopējā patēriņa kredīta saņēmēja maksātā summa ir 251,20 €.
Piegāde: 14-28 d.d.
Bezmaksas piegāde
Uznešanas / izkraušanas pakalpojums
vai
Piegāde ar DPD kurjeru ( 9,99 € )
Piegāde ar Latvijas pasts kurjeru ( Bezmaksas piegāde )
Piegāde ar Venipak kurjeru ( Bezmaksas piegāde )
Īpašības
Ražotājs Hanah Home
Komplektēšanas valsts Turcija
Produkta kategorija Virtuves un ēdamistabas mēbeles
Svars, Kg 34.82
Veids - Tabula
Augstums, cm - 75
Galda pagarinājums
Platums, cm - 160
Iepakojuma skaits 2
Svars ar iepakojumu, Kg 35.9
Materiāls - Kokskaidu plātnes (MDF)
Dziļums, cm - 80

Izveidojiet burvīgu ēdamistabas pieredzi ar mūsu izvelkamo pusdienu galdu

Pārveidojiet savu ēdamistabas zonu par valdzinošu telpu ar mūsu izsmalcināto izvelkamo pusdienu galdu. Šis galds, kas izgatavots ar visaugstāko precizitāti un izstrādāts līdz pilnībai, ir īsts meistardarbs, kas jūsu viesiem radīs apbrīnu.

Atbrīdiniet savu iekšējo bohēmas garu

Aptveriet bohēmas koncepciju un iedvesmojiet savu mājokli ar brīvības un radošuma sajūtu. Mūsu izvelkamais pusdienu galds ar savu unikālo dizainu un silto valriekstu krāsu lieliski iemieso bohēmas garu. Tas bez piepūles iederas jebkurā interjerā, piešķirot jūsu telpai eleganci un šarmu.

Nepārspējama kvalitāte un izturība

Mūsu izvelkamais pusdienu galds ir izgatavots no 100% mdf un ir izturīgs. Izturīgā konstrukcija nodrošina tā izturību, ļaujot jums baudīt neskaitāmas neaizmirstamas maltītes kopā ar saviem mīļajiem. Plastmasas kājas nodrošina stabilitāti un atbalstu, garantējot, ka galds paliek stabils pat rosīgu tikšanos laikā.

Versabilitāte vislabākajā kvalitātē

Mūsu izvelkamais pusdienu galds ar 130 cm platumu un 75 cm augstumu piedāvā pietiekami daudz vietas, lai pie tā varētu pulcēties jūsu ģimene un draugi. Taču tas vēl nav viss - tam ir arī pagarināms dizains, kas ļauj bez piepūles palielināt platumu līdz 160 cm, ja pie jums ierodas papildu viesi. Nevajag vairs uztraukties par ierobežotām sēdvietām!

Tehniskā informācija:

  • Materiāls: MATERIĀLS: 100% MDF
  • Kājas: Materiāls: plastmasa
  • Platums: 130 cm (var pagarināt līdz 160 cm)
  • Augstums: 75 cm
  • Dziļums: 80 cm
  • Nestspēja: 41 kg
  • Krāsa: riekstkoks

Ļaujieties bohēmas skaistumam un uzlabojiet savu pusdienu pieredzi ar mūsu izvelkamā ēdamgalda palīdzību. Nepalaidiet garām šo iespēju izveidot telpu, kas atspoguļo jūsu unikālo personību un stilu. Pasūtiet tagad un ļaujiet burvībai izvērsties jūsu mājās!

Klientu atsauksmes par šo preci