Informācija
Preču katalogs

VULLI Sophie la girafe kramtukas 0m+ 616400

 
Kods
2016468
24,50 €
 
Piegāde uz Omniva pasta automātiem ( 2,98 € )
Piegāde ar DPD kurjeru ( 4,99 € )
Piegāde ar Venipak kurjeru ( 3,99 € )
Piegāde uz Smartpost pasta automātiem ( 2,99 € )
Īpašības
Ražotājs DOUDOU ET COMPAGNIE
CE sertifikāts Rotaļlieta ir sertificēta un atbilst Eiropas Savienības rotaļlietu prasībām. CE marķējumu atradīsiet uz iepakojuma. Saglabājiet informāciju par ražotāju un importētāju turpmākām atsauksmēm. Tie ir norādīti uz iepakojuma.
Vecums 0+
Produkta kategorija Zīdaiņiem
Drošības brīdinājums Esiet uzmanīgi ar mazām detaļām, kuras var atdalīties vai tikt nokost, jo bērns tās var aizrīties vai ieelpot! Visi iepakojuma materiāli un rotaļlietas iepakojuma detaļas neietilpst rotaļlietā, tāpēc tās ir jāizņem pirms rotaļlietas atdošanas bērnam. Spēlējiet tikai pieaugušo uzraudzībā. Saglabājiet informāciju par ražotāju un importētāju turpmākai uzziņai. Tie ir norādīti uz iepakojuma. Rotaļlieta var būt uzliesmojoša – turiet to tālāk no uguns avotiem un apkures ierīcēm. Ugunsgrēka gadījumā zvaniet uz neatliekamās palīdzības numuru 112.
Krāsa Brūns
Par produktu

...īss stāsts par žirafi, kura dzimusi 1961. gadā, 25. maijā Sv. Sofijas diena.
Un bija laiks, kad vienīgās rotaļlietas bija lauksaimniecības dzīvnieki vai mājdzīvnieku figūriņas, bet francūzis un lateksa eksperts Rampeau mainīja šo tendenci uz visiem laikiem. Viņš nāca klajā ar ideju izveidot rotaļlietu mazuļiem, izmantojot lateksu no Hevea koka. Tā radās ideja par eksotisku un savvaļas dzīvnieku – žirafi. Šīs rotaļlietas augstums un forma ir ideāli piemērota mazuļiem un viņu mazajām rociņām.
Sofija la žirafe pirms 25 gadiem izskatījās tieši tāpat kā tagad, un tai bija lemts gūt neapšaubāmus panākumus. Vecāki uzreiz saprata, ka šī ir rotaļlieta, kas viņu mazajiem ir vienkārši nepieciešama. Kad mazuļiem sāk nākt zobi, Sophie la girafe palīdz remdēt sāpošās smaganas un mūsu mazie nomierinās!
Tātad, vienkārši sakot, tad sākās Sofijas la žirafes lielie panākumi. Visā pasaulē no paaudzes paaudzē bērni ir mīlējuši, mīlējuši un labprāt klausīsies Sofijas la žirafes vārdos, kad mazie spiež galvu vai vēderu.
Uzņēmums VULLI atrodas Rumilly pilsētā Augšsavoijas reģionā, Francijā. Šīs unikālās un autentiskās rotaļlietas izgatavošanas noslēpums tiek rūpīgi apsargāts.
Sophie la girafe tradicionālā ražošana ir saglabājusies līdz mūsdienām un pat tagad viena produkta ražošanai tiek izmantotas 14 dažādas manuālās funkcijas.
Sofi žirafes ir pilnīgi dabiskas bērnu rotaļlietas. Šīs rotaļlietas ir izgatavotas no dabiskā kaučuka. Rotaļlietas tiek krāsotas ar ēdamām krāsām ar rokām, tāpēc tās nesatur ftalātus vai citas ķīmiskas vielas. Sofija ir drošs kompanjons jaundzimušajam un mazulim.
Sofijas rotaļlietas čīkst, kad tās saspiežat. Žirafes garās un lokanās daļas - kājiņas, ragi un ausis ir ļoti piemērotas mazuļa sīkajai mutītei, it īpaši tad, kad griežas zobi. Ir daudz citu iemeslu, kāpēc 30 miljoni mazuļu visā pasaulē jau ir sadraudzējušies ar Sofiju.

VULLI Žirafe ir viena no populārākajām košļājamām košļājamām košļājamām košļām pasaulē. Izgatavots no 100% dabīgas gumijas.
Iepakojuma izmēri: 14x5x25 cm
Ieteicamais vecums: 0 mēneši+
Ražots Francijā

ID: 3056566164004
Klientu atsauksmes par šo preci