Informācija
Preču katalogs

BESTWAY ūdens polo peldbaseina spēļu komplekts, 1.42m x 76cm, 52123

 
Kods
3017031
10,39 €
 
Piegāde: 3-7 d.d.
Piegāde ar DPD kurjeru ( 4,99 € )
Piegāde ar Latvijas pasts kurjeru ( 3,99 € )
Piegāde ar Venipak kurjeru ( 4,99 € )
Īpašības
Ražotājs BESTWAY
CE sertifikāts Rotaļlieta ir sertificēta un atbilst Eiropas Savienības rotaļlietu prasībām. CE marķējumu atradīsiet uz iepakojuma. Saglabājiet informāciju par ražotāju un importētāju turpmākām atsauksmēm. Tie ir norādīti uz iepakojuma.
Vecums 3+
Produkta kategorija Pludmales piederumi
Bērnu rotaļlietu drošības brīdinājums Esiet uzmanīgi ar mazām detaļām, kuras var atdalīties vai tikt nokost, jo bērns tās var aizrīties vai ieelpot! Visi iepakojuma materiāli un rotaļlietas iepakojuma detaļas neietilpst rotaļlietā, tāpēc tās ir jāizņem pirms rotaļlietas atdošanas bērnam. Spēlējiet tikai pieaugušo uzraudzībā. Saglabājiet informāciju par ražotāju un importētāju turpmākai uzziņai. Tie ir norādīti uz iepakojuma. Rotaļlieta var būt uzliesmojoša – turiet to tālāk no uguns avotiem un apkures ierīcēm. Ugunsgrēka gadījumā zvaniet uz neatliekamās palīdzības numuru 112.

Ūdenspolo komplekts iepriecinās ikvienu nemierīgu, aktīvu bērnu!


  • Piemērots bērniem no 3 gadiem.
  • Ūdensizturīgs neilona siets.
  • Ja nepieciešams, var izmantot kā futbola vārtus mazajiem.
  • Komplektā: ūdenspolo komplekts, piepūšamā bumba.
  • Izmēri: 142 x 76 cm


LABĀKAIS VEIDS

BESTWAY piedāvātie piepūšamie atpūtas, ūdens sporta un baseina produkti ir populāra izvēle. BESTWAY lielu nozīmi piešķir ilgtermiņa klientu apmierinātībai, kas tiek panākta ar vertikāli integrētas ražošanas biznesa modeli.

Klientu atsauksmes par šo preci