Informācija
Preču katalogs

Rowenta CV5843F0 Studio sausais matu žāvētājs 2100W

 
Kods
3710166
36,29 €
 
Piegāde: 4-5 d.d.
Piegāde uz Omniva pasta automātiem ( 2,99 € )
Piegāde ar DPD kurjeru ( 4,99 € )
Piegāde uz DPD pasta automātiem ( 3,99 € )
Piegāde ar Latvijas pasts kurjeru ( 3,99 € )
Piegāde ar Venipak kurjeru ( 4,99 € )
Piegāde uz Venipak pasta automātiem ( 4,99 € )
Piegāde uz Smartpost pasta automātiem ( 2,99 € )
Īpašības
Ražotājs Rowenta
Produkta kategorija Matu fēni

Dodieties uz ielas un acu mirklī meklējiet savu labāko versiju, izmantojot Rowenta Studio Dry matu žāvētāju. Tā uzlabotā Effiwatts tehnoloģija nodrošina ideālu veiktspēju ikdienas lietošanai un garantē enerģijas ietaupījumu, kā arī kopējo žāvēšanas efektivitāti. Turklāt, lai gan tas patērē 2100 W, tā veiktspēja ir 2300 W. Atklājiet matu žāvētāju ar inteliģentām funkcijām: sešas ātruma un temperatūras kombinācijas vienkāršai personalizētai veidošanas sesijai, Thermo Control tehnoloģija, lai aizsargātu matus no pārmērīga karstuma un iegūtu matus. labākos rezultātus, koncentrējošo uzgali precīzai veidošanai un auksta gaisa pūšanu perfektai apdarei.


AUGSTA VEIKTSPĒJA. Atklājiet augstu žāvēšanas veiktspēju ar mazāku enerģijas patēriņu, pateicoties uzlabotajai Effiwatts tehnoloģijai, kas patērē tikai 2100 W, vienlaikus piedāvājot 2300 W veiktspēju.

VIEGLI IZMANTOT. Pilnīga stila veidošanas sesijas kontroles pārņemšana ir vienkāršāka nekā jebkad agrāk, pateicoties tā 6 kombinācijām (3 temperatūras un 2 ātrumi), lai jūs varētu pielāgot gaisa plūsmu un temperatūru savām vajadzībām.

VESELĪGI UN AIZSARGĀTI MATI. Thermo Control funkcija aizsargā matus, piedāvājot ideālu temperatūru, lai jūsu mati katru dienu saglabātu savu dabisko skaistumu.

AUGSTA PRECIZITĀTE. Pateicoties koncentratora uzgalim, kas koncentrē gaisa plūsmu, iegūsiet precīzu žāvēšanu un nevainojamus rezultātus.

ILGNOILGSTĪGA FRIZŪRA. Vēsā gaisa pūšanas funkcija fiksē frizūru žāvēšanas sesijas beigās, piedāvājot ilgstošus rezultātus un žilbinošu veidni.

VIEGLI TĪRĪT. Noņemamais režģis nodrošina vieglu tīrīšanu un ilgstošu darbību.

LIETOŠANAS KOMFORTS. 1,8 metrus garais strāvas vads nodrošina lielu kustību brīvību, savukārt tā ergonomiskais dizains nodrošina ērtu satvērienu un atvieglo veidošanas sesiju.

SKAĻUMA DIFUZORIS. Difuzors palīdz labi noteikt cirtas un nodrošina papildu apjomu, bagātinot žāvēšanas pieredzi.

Klientu atsauksmes par šo preci