Informācija
Preču katalogs

Ēdamgalds Milano - 1031

 
Kods
3470919
627,26 €
209,09 € x 3 mēn.*
Vairāk informācijas
Kredīta saņemšana 627,26 €, līgums 3 mēnesis, ikmēneša maksājums — 209,09 €, gada procentu likme — 0%, ikmēneša līguma administrēšanas maksa — 0,00 €, līguma noslēgšanas maksa — 0,00 €, kopējās patēriņa kredīta cenas gada likme ir 0%, kopējā patēriņa kredīta saņēmēja maksātā summa ir 627,26 €.
Piegāde: 14-28 d.d.
Bezmaksas piegāde
Uznešanas / izkraušanas pakalpojums
vai
Piegāde ar DPD kurjeru ( 4,99 € )
Piegāde ar DPD kurjeru ( Bezmaksas piegāde )
Piegāde ar Latvijas pasts kurjeru ( Bezmaksas piegāde )
Piegāde ar Venipak kurjeru ( Bezmaksas piegāde )
Īpašības
Ražotājs Hanah Home
Komplektēšanas valsts Turcija
Produkta kategorija Virtuves un ēdamistabas mēbeles
Svars, Kg 40.74
Veids - Tabula
Augstums, cm - 75
Platums, cm - 180
Iepakojuma skaits 1
Svars ar iepakojumu, Kg 42
Materiāls - Kokskaidu plātnes (MDF)
Dziļums, cm - 80

Izbaudiet vienkāršāku laiku nostalģiju ar mūsu satriecošo pusdienu galdu

Ienirstiet pārlaicīgas elegances un lauku šarma pasaulē ar mūsu izsmalcināto pusdienu galdu. Šis galds ir izgatavots ar vislielāko rūpību un uzmanību pret detaļām, un tas ir radīts, lai jūs pārceltu uz pagājušiem laikiem, kad tika lolotas ģimenes tikšanās un radītas atmiņas.

Nepārspējama kvalitāte un izturība

Mūsu ēdamgalds ir izgatavots no 100 % mdf un ir izturīgs. Izturīgās metāla kājas nodrošina izcilu stabilitāti, garantējot, ka jūsu galds būs stabils pat visdzīvākās vakariņās. Tā kā šī galda nestspēja ir 41 kg, jūs varat uzticēties, ka šis galds bez piepūles atbalstīs visas jūsu pusdienu vajadzības.

Estētiski pievilcīga valriekstu apdare

Šī ēdamgalda siltā un pievilcīgā valriekstu krāsa piešķir izsmalcinātību jebkurai telpai. Tā daudzpusīgais dizains nevainojami sader ar dažādiem interjera stiliem, padarot to par lielisku papildinājumu jūsu mājoklim. Neatkarīgi no tā, vai dodat priekšroku nostalģiskai, industriālai vai lauku noskaņai, šis galds bez piepūles papildinās jūsu vēlamo estētiku.

Ideāli izmēri jebkuram gadījumam

Mūsu ēdamgalds ir 180 cm plats, 75 cm augsts un 80 cm dziļš, tāpēc pie tā ir pietiekami daudz vietas, lai jūsu ģimene un draugi varētu pulcēties. Neatkarīgi no tā, vai tās ir mājīgas vakariņas divatā vai svētku mielasts daudziem, šis galds nodrošina perfektu vidi neaizmirstamiem mirkļiem un sirsnīgām sarunām.

Tehniskās detaļas:

  • Produkta tips: Ēdamgalds
  • Materiāls: Materiāls: 100% MDF ar metāla kājām
  • Izmēri: Platums: 180 cm, augstums: 75 cm, dziļums: 80 cm.
  • Nestspēja: 41 kg
  • Krāsa: riekstkoks

Ļaujieties pagājušo gadu nostalģijai, vienlaikus izbaudot mūsdienu amatniecības skaistumu. Uzlabojiet savu pusdienu pieredzi ar mūsu satriecošo pusdienu galdu jau šodien.

Klientu atsauksmes par šo preci