Informācija
Preču katalogs

Gaisa mitrinātājs Boneco U7146

 
Kods
202927
49,99 €
 
Piegāde: 1-7 d.d.
Piegāde ar DPD kurjeru ( 4,99 € )
Piegāde ar Latvijas pasts kurjeru ( 3,99 € )
Piegāde ar Venipak kurjeru ( 4,99 € )
Īpašības
Ražotājs Boneco
Darbības princips + Ultraskaņa
Mitrināšanas funkcija +
Optimāla apūdeņošanas vieta + 20 m²
Produkta kategorija Gaisa mitrinātāji
Krāsa Balts
Ūdens tvertnes tilpums, l 0.5
Garantijas laiks 24 mēn.
Ūdens iztvaikošanas ātrums (ml/h)+ 100
Ultraskaņas gaisa mitrinātājs Boneco U7146
Paredzēts dinamiskiem un pozitīviem cilvēkiem, kuriem patīk aktīva atpūta un interesanti ceļojumi. Paņemiet to līdzi, dodoties atvaļinājumā, komandējumā, ceļojumā vai izmantojiet to savā darba vietā.
Jaunais Boneco U7146 ir mobils un noderīgs risinājums sausa gaisa problēmai visā pasaulē.
Nav svarīgi, kur tu atrodies – vissvarīgākais ir tas, ko tu elpo
Mobilo gaisa mitrinātāju Boneco U7146 var paņemt līdzi jebkur: atvaļinājumā, komandējumā, birojā – tas pavadīs jūs katrā ceļojumā, saglabājot optimālu mitruma līmeni, lai kur jūs atrastos.
Biežie lidojumi un klimata pārmaiņas rada lielu stresu cilvēka ķermenim. Parasti pēc atrašanās viesnīcā, citā pilsētā un citā klimata zonā cilvēks aklimatizējas dažas dienas. Sausa āda, galvassāpes, hronisku slimību gadījumā tās var saasināties.
Mazais un spilgtais gaisa mitrinātājs Boneco U7146 pēc iespējas īsākā laikā radīs labvēlīgu mikroklimatu viesnīcas istabā vai dzīvoklī, piepildot gaisu ar svaigu mitrumu. Tik viegls un kompakts, tas neaizņems daudz vietas un neprasīs īpašu apkopi.
Atgriežoties no ceļojumiem, atgriežamies darbā, kur sēžam pie datora, biroja tehnikas ielenkumā. Pētījumi pierādījuši, ka visa biroja tehnika negatīvi ietekmē mūsu pašsajūtu: tās stari un apsildāmās virsmas ievērojami sausina gaisu. Kā zināms, sauss gaiss ir viens no galvenajiem mūsu veselības un skaistuma ienaidniekiem: āda kļūst sausa un bāla, parādās iekaisis kakls un galvassāpes.
Boneco U7146 var saukt par individuālu aizsardzību pret sausu gaisu birojā. Individuāls — jo tas ir tik kompakts, ka iederas ierobežotā biroja telpā, uz standarta darba galda. Neskatoties uz nelielo izmēru, tas efektīvi mitrina telpu, bet tajā pašā laikā darbojas ļoti klusi (trokšņa līmenis zem 25 dBA).
Komforts, kas ir "vienmēr tur"
Ierīce darbojas pēc ultraskaņas gaisa mitrināšanas principa. Ūdens, kas nonāk iztvaicētājā, ultraskaņas ietekmē tiek sadalīts mazos pilienos. Mikroskopiski pilieni veido tvaika mākoni, caur to āra gaisu izlaiž mazjaudas ventilators, izlaižot telpās tvaiku, kas pēc tam vienmērīgi sadalās pa visu to.
Maksimāli ērta darbība
Boneco U7146 modeļa unikalitāte ir tāda, ka ūdens trauks ir standarta plastmasas pudele, kurā ir 500 ml tilpums, kas ievērojami samazina ierīces svaru un izmērus, kā arī tās konstrukciju, kas ļauj to ņemt līdzi jebkurā ceļojums. Turklāt šāds jauninājums atvieglo ūdens izvēli ierīcei — varat izmantot jebkuru tīru ūdeni. Ierīces stabilitātei ir paredzētas speciālas salokāmas kājas, kas nodrošina stabilitāti un drošību darbības laikā. Ierīci ir ļoti viegli apkopt: tai nav filtru, kas pastāvīgi jāmaina, tīrīšana nepieciešama tikai ierīces iekšējām daļām un membrānai,

Boneco U7146 iezīmes
  • mehāniskā vadība
  • Ūdens tvertne ir jebkura plastmasas pudele, kurā ir 500 ml
  • unikāla membrānas «stikla plāksne», palielinot ierīces produktivitāti par 20%
  • automātiska izslēgšana zemā ūdens līmenī
  • ierīces darba LED indikators
  • neona tvaika apgaismojums
  • zems trokšņa līmenis
  • zems elektroenerģijas patēriņš
  • kabelis ar adapteri
  • kompakts izmērs
  • lietošanas un apkopes vienkāršība
Klientu atsauksmes par šo preci