Informācija
Preču katalogs

TOMMEE TIPPEE kasetes netīro autiņbiksīšu konteinerim Sangenic Twist Refil, x 3., 85100702

 
Kods
3044332
29,39 €
 
Piegāde: 3-7 d.d.
Piegāde uz Omniva pasta automātiem ( 2,99 € )
Piegāde ar DPD kurjeru ( 4,99 € )
Piegāde ar Venipak kurjeru ( 4,99 € )
Piegāde uz Venipak pasta automātiem ( 4,99 € )
Piegāde uz Smartpost pasta automātiem ( 2,99 € )
Īpašības
Ražotājs TOMMEE TIPPEE
CE sertifikāts Produkts ir sertificēts un atbilst Eiropas Savienības prasībām attiecībā uz rotaļlietām. Jūs atradīsiet CE marķējumu uz iepakojuma. Saglabājiet informāciju par ražotāju un importētāju turpmākai uzziņai. Tie ir norādīti uz iepakojuma.
Produkta kategorija Zīdaiņu kopšanas piederumi
Tommee Tippee kārtridži Twist & Click un Sangenic Tec autiņbiksīšu konteineriem, lai katrs autiņš būtu atsevišķi ietīts antibakteriālā un pretsmaržu plēvē! Twist & Click kasetnes tagad ir vēl zaļākas, jo tās ir izgatavotas no 98% pārstrādātas un pilnībā pārstrādājamas plastmasas, un GREENFILM™ plēve ir ilgtspējīgi iegūta no cukurniedrēm. Nevainojama tīrība un nekādas svešas smakas! Galvenās īpašības: Garantēta aizsardzība pret nepatīkamām smakām un mikrobiem: daudzslāņu GREENFILM™ plēve iznīcina 99% mikrobu un aiztur smakas. Katru autiņu sarullē un aptin atsevišķi. Vēl lielāka uzmanība ekoloģijai: kasetnes ir izgatavotas no vairāk nekā 98% pārstrādātas un pilnībā pārstrādājamas plastmasas. GREENFILM™ plēve ir ilgtspējīgi izgatavota no cukurniedrēm. Ietilpst līdz 28 autiņbiksītēm (izmērs 2-5 kg). Iepakojumā ir 3 kārtridži. Piemērots Tommee Tippee Twist & Click un Sangenic Tec autiņbiksīšu konteineriem.
mee Tippee kārtridži Twist & Click un Sangenic Tec autiņu konteineriem, lai katrs autiņš būtu atsevišķi ietīts antibakteriālā un pretsmaržu antibakteriālā plēvē! Twist & Click kasetnes tagad ir vēl zaļākas, jo tās ir izgatavotas no 98% pārstrādātas un pilnībā pārstrādājamas plastmasas, un GREENFILM™ plēve ir ilgtspējīgi iegūta no cukurniedrēm. Nevainojama tīrība un nekādas svešas smakas!

  • Garantēta aizsardzība pret nepatīkamām smakām un mikrobiem: daudzslāņu GREENFILM™ plēve iznīcina 99% mikrobu un aiztur smakas.
  • Katru autiņu sarullē un aptin atsevišķi.
  • Vēl lielāka uzmanība ekoloģijai: kasetnes ir izgatavotas no vairāk nekā 98% pārstrādātas un pilnībā pārstrādājamas plastmasas.
  • GREENFILM™ plēve ir ilgtspējīgi izgatavota no cukurniedrēm.
  • Ietilpst līdz 28 autiņbiksītēm (izmērs 2-5 kg).
  • Iepakojumā ir 3 kārtridži.
  • Piemērots Tommee Tippee Twist & Click un Sangenic Tec autiņbiksīšu konteineriem.
    Klientu atsauksmes par šo preci