Informācija
Preču katalogs

Spēle "Jenga" A2120

 
Kods
272155
25,34 €
 
Piegāde: 3-7 d.d.
Piegāde uz Omniva pasta automātiem ( 2,99 € )
Piegāde ar DPD kurjeru ( 4,99 € )
Piegāde ar Latvijas pasts kurjeru ( 3,99 € )
Piegāde ar Venipak kurjeru ( 4,99 € )
Piegāde uz Venipak pasta automātiem ( 4,99 € )
Piegāde uz Smartpost pasta automātiem ( 2,99 € )
Īpašības
Ražotājs Hasbro
CE sertifikāts Produkts ir sertificēts un atbilst Eiropas Savienības prasībām attiecībā uz rotaļlietām. Jūs atradīsiet CE marķējumu uz iepakojuma. Saglabājiet informāciju par ražotāju un importētāju turpmākai uzziņai. Tie ir norādīti uz iepakojuma.
Vecums 5-6, 7-8, 11+, 9-10
Produkta kategorija Galda spēles
Drošības brīdinājums Sīku detaļu dēļ tas nav piemērots bērniem līdz trīs gadu vecumam. Pirms nododat šo rotaļlietu bērnam, noņemiet visus iepakojumus un stiprinājumus. Ieteicams saglabāt informāciju uz iepakojuma. Ieteicams lietot pieaugušo uzraudzībā. Var būt nelielas vai asas detaļas, kas var izraisīt aizrīšanās vai savainojumus bērnam. Rotaļlieta var būt uzliesmojoša – turiet to tālāk no uguns avotiem un apkures ierīcēm. Ugunsgrēka gadījumā zvaniet uz neatliekamās palīdzības numuru 112.
Brīdinājums par smalkām detaļām Sīku detaļu dēļ tas nav piemērots bērniem līdz trīs gadu vecumam. Pirms nododat šo rotaļlietu bērnam, noņemiet visus iepakojumus un stiprinājumus. Ieteicams saglabāt informāciju uz iepakojuma. Ieteicams lietot pieaugušo uzraudzībā. Var būt nelielas vai asas detaļas, kas var izraisīt aizrīšanās vai savainojumus bērnam. Rotaļlieta var būt uzliesmojoša – turiet to tālāk no uguns avotiem un apkures ierīcēm. Ugunsgrēka gadījumā zvaniet uz neatliekamās palīdzības numuru 112.
Spēle Hasbro Jenga, A2120


"Jenga" ir pasaulē slavena un neprātīgi populāra spēle! Tas ir ļoti vienkārši un viegli, taču tas padara to tikai jautrāku! Pat mazākais var spēlēt spēli! Pirms spēles sākšanas no koka klucīšiem tiek uzbūvēts tornis pēc instrukcijā sniegtajiem norādījumiem. Pēc tam spēlētāji pārmaiņus ar vienu roku izvelk vienu bloku no torņa vidus un novieto to torņa augšpusē. Tas jādara ļoti uzmanīgi, lai tornis nesabruktu! Jo ilgāk spēlējat, jo augstāks tornis tiek uzcelts un spēle kļūst sarežģītāka un piedzīvojumiem bagātāka. Lai nepazaudētu, jābūt vērīgam, pacietīgam, visas kustības jāveic precīzi un, protams, jāizmanto atjautība!

Spēli zaudē spēlētājs, kura tornis sabrūk pēc bloka noņemšanas vai novietošanas torņa augšpusē.

Jenga palīdz bērniem attīstīt domāšanu, uzmanību un smalko motoriku, kamēr pieaugušie izklaidējas. Spēli var spēlēt vienatnē, kopā ar draugu vai draugu grupu. Tas ir lieliski piemērots gan laika pavadīšanai kopā ar ģimeni, gan vētrainas ballītes laikā.

Jenga spēļu bloki ir izgatavoti no kvalitatīva koka.

Spēlētāju skaits: 1 vai vairāk.

Spēles ilgums: apmēram 20 min.

Iepakojuma izmērs (garums-platums-augstums): 12,9 × 12,9 × 27,3 cm.

Komplektā ietilpst: 54 Jenga bloki, ērta forma torņa uzglabāšanai un ātra konstrukcija, instrukcija.



Ieteicams bērniem no 6 gadu vecuma.


ID A2120
Klientu atsauksmes par šo preci