Informācija
Preču katalogs

MOMBELLA zobgrauzis Mushroom Green 3m+ P8053

 
Kods
3051510
12,58 €
 
Piegāde: 3-7 d.d.
Piegāde uz Omniva pasta automātiem ( 2,99 € )
Piegāde ar DPD kurjeru ( 4,99 € )
Piegāde ar Venipak kurjeru ( 4,99 € )
Piegāde uz Smartpost pasta automātiem ( 2,99 € )
Īpašības
Ražotājs MOMBELLA
CE sertifikāts Produkts ir sertificēts un atbilst Eiropas Savienības prasībām attiecībā uz rotaļlietām. Jūs atradīsiet CE marķējumu uz iepakojuma. Saglabājiet informāciju par ražotāju un importētāju turpmākai uzziņai. Tie ir norādīti uz iepakojuma.
Vecums 3-12 gadi
Produkta kategorija Zīdaiņiem
Drošības brīdinājums Esiet uzmanīgi ar mazām detaļām, kuras var atdalīties vai tikt nokost, jo bērns tās var aizrīties vai ieelpot! Visi iepakojuma materiāli un rotaļlietas iepakojuma detaļas neietilpst rotaļlietā, tāpēc tās ir jāizņem pirms rotaļlietas atdošanas bērnam. Spēlējiet tikai pieaugušo uzraudzībā. Saglabājiet informāciju par ražotāju un importētāju turpmākai uzziņai. Tie ir norādīti uz iepakojuma. Rotaļlieta var būt uzliesmojoša – turiet to tālāk no uguns avotiem un apkures ierīcēm. Ugunsgrēka gadījumā zvaniet uz neatliekamās palīdzības numuru 112.

Īpaši izstrādāta košļājamā košļāja, kas atgādina mātes krūti. Oriģinālā forma, kas atgādina sēni, ļauj bērnam masēt smaganas, bet tā var būt arī uzkodu krūzīte, kad to apgriež. Vienkārši pagrieziet cepuri otrādi, un krūze ir gatava. Košļājamā forma un tās krāsas mudinās bērnu rotaļāties. Košļājamo var mazgāt trauku mazgājamā mašīnā, sasaldēt saldētavā.

Iespējas:

  • pievilcīgs dizains;
  • ļoti mīksts un elastīgs, tāpēc bērnam ir ērti turēt, košļāt un masēt smaganas;
  • forma ir līdzīga mātes krūtīm;
  • viegli turēt mazai rokai;
  • iespēja mazgāt trauku mazgājamā mašīnā un uzglabāt saldētavās;
  • izgatavoti no drošiem materiāliem.
Klientu atsauksmes par šo preci