Informācija
Preču katalogs

Techwood TGP-506 tosteris 1300 W

 
Kods
3707159
35,40 €
 
Piegāde: 4-5 d.d.
Piegāde uz Omniva pasta automātiem ( 2,99 € )
Piegāde ar DPD kurjeru ( 4,99 € )
Piegāde uz DPD pasta automātiem ( 3,99 € )
Piegāde ar Latvijas pasts kurjeru ( 3,99 € )
Piegāde ar Venipak kurjeru ( 4,99 € )
Piegāde uz Venipak pasta automātiem ( 4,99 € )
Piegāde uz Smartpost pasta automātiem ( 2,99 € )
Īpašības
Ražotājs Techwood
Produkta kategorija Sviestmaižu pannas

Bagātiniet savu virtuvi ar 1300 W tosteri un katru dienu viegli un uzticami izbaudiet svaigas un garšīgas bagetes. Izbaudiet, kā sadarbojas modernās tehnoloģijas, pilnībā kontrolējot cepšanas procesu, nodrošinot ērtības un drošību, gatavojot iecienītākās uzkodas. Tagad ēdiena gatavošana iegūst pilnīgi jaunu garšu!

Tosterī ir viss nepieciešamais, lai pilnībā kontrolētu cepšanas procesu. Dubultās garās bagetes atveres ļauj vienlaikus pagatavot divas svaigas maizītes, un novatoriskā apbrūnināšanas kontroles sistēma nodrošina nevainojamus cepšanas rezultātus. Turklāt izvēlieties kādu no automātiskajām vai manuālajām izstumšanas opcijām, lai pielāgotu procesu savām vēlmēm.
Paturot prātā jūsu ērtības un drošību, ierīce ir aprīkota ar daudzām funkcijām, kas atvieglo lietošanu. Automātiskā izslēgšanās pasargā bagetes no piedegšanas, nodrošinot perfektu rezultātu ar minimālu piepūli. Drupatu paplāte uztur jūsu virtuvi kārtīgu, un tūlītējas apturēšanas poga ļauj jebkurā brīdī apturēt procesu. Strāvas vada uzglabāšanas nodalījums zem ierīces nodrošina estētiski patīkamu izskatu un veicina drošu uzglabāšanu.

Klientu atsauksmes par šo preci