Informācija
Preču katalogs

Nakts skapis Versa-Ce 3636

 
Kods
3469272
81,31 €
27,10 € x 3 mēn.*
Vairāk informācijas
Kredīta saņemšana 81,31 €, līgums 3 mēnesis, ikmēneša maksājums — 27,10 €, gada procentu likme — 0%, ikmēneša līguma administrēšanas maksa — 0,00 €, līguma noslēgšanas maksa — 0,00 €, kopējās patēriņa kredīta cenas gada likme ir 0%, kopējā patēriņa kredīta saņēmēja maksātā summa ir 81,31 €.
Piegāde: 14-28 d.d.
Atlaide ar kodu MEBELES20
Uznešanas / izkraušanas pakalpojums
vai
Piegāde ar DPD kurjeru ( 4,99 € )
Piegāde ar DPD kurjeru ( 7,99 € )
Piegāde ar Latvijas pasts kurjeru ( 6,99 € )
Piegāde ar Venipak kurjeru ( 7,99 € )
Īpašības
Ražotājs Hanah Home
Komplektēšanas valsts Turcija
Produkta kategorija Guļamistabas mēbeles
Svars, Kg 20.66
Veids - Nakts galdiņi
Iepakojuma skaits 2
Svars ar iepakojumu, Kg 21.3
Krāsa - Balts
Materiāls - Kokskaidu plātnes (MDF)

Izveidojiet sapņainu oāzi ar mūsu bohēmisko naktsskapīti

Pārveidojiet savu guļamistabu par mierīgu svētnīcu ar mūsu izsmalcināto bohēmisko naktsskapīti. Šī naktsskapītis ir izgatavots ar vislielāko rūpību un uzmanību detaļām, un tas ir radīts, lai jūsu telpai piešķirtu eleganci un mieru.

Imverieties dabas skaistumā

Mūsu naktsskapītis ir izgatavots no 100% ar melamīnu pārklātas skaidu plātnes un lepojas ar satriecošu ozolkoka un baltās krāsas kombināciju, radot harmonisku apvienojumu, kas papildina jebkuru interjera stilu. Dabīgā koka graudainā apdare piešķir siltumu un autentiskumu, ienesot dabas skaistumu tieši jūsu guļamistabā.

Izbaudiet nepārspējamu daudzpusību un funkcionalitāti

Mūsu naktsskapītis ar 18 mm biezumu un izturīgo konstrukciju ir veidots tā, lai kalpotu ilgi. Divās ietilpīgajās atvilktnēs ir pietiekami daudz vietas, lai uzglabātu visas nepieciešamās naktslietas, savukārt daudzie plaukti piedāvā ērtu vietu, kur izvietot iecienītākās grāmatas, sveces vai dekoratīvos priekšmetus.

Sagatavojiet savu ideālo oāzi

Neatkarīgi no tā, vai esat iecerējis bohēmas iedvesmotu izskatu vai vēlaties radīt greznu viesnīcas numura atmosfēru, mūsu naktsskapītis ir ideāls papildinājums jūsu guļamistabai. Tā mūžīgais dizains un daudzpusīgā krāsu palete padara to nevainojami piemērotu jebkuram stilam, ļaujot jums izveidot savu sapņu oāzi, nemazinot funkcionalitāti.

Tehniskās detaļas:

  • Materiāls: Materiāls: 100% melamīns pārklāts skaidu plātnis
  • Biezums: 18 mm
  • Izmērs: Platums: 52cm, augstums: 55. 1cm, dziļums: 45cm.
  • Īpašības: 2 atvilktnes, daudz plauktu
  • Var piestiprināt pie sienas, lai nodrošinātu lielāku stabilitāti un drošību.
  • Krāsa: ozols un balta

Ļaujieties mūsu bohēmiskā naktsskapīša greznībai un paceliet savu guļamistabu jaunā elegances un komforta pakāpē. Pasūtiet savu jau šodien un izbaudiet izcilā dizaina pārveidojošo spēku.

Klientu atsauksmes par šo preci