Informācija
Preču katalogs

BESTWAY baseins Shining Sea, 1.22m diametrs x H25cm, 55028

 
Kods
2659641
8,68 €
 
Piegāde: 7-14 d.d.
Piegāde ar DPD kurjeru ( 4,99 € )
Piegāde ar Latvijas pasts kurjeru ( 6,99 € )
Piegāde ar Venipak kurjeru ( 7,99 € )
Īpašības
Ražotājs BESTWAY
CE sertifikāts Rotaļlieta ir sertificēta un atbilst Eiropas Savienības rotaļlietu prasībām. CE marķējumu atradīsiet uz iepakojuma. Saglabājiet informāciju par ražotāju un importētāju turpmākām atsauksmēm. Tie ir norādīti uz iepakojuma.
Vecums 2+
Produkta kategorija Baseini
Drošības brīdinājums Ieteicams saglabāt informāciju uz iepakojuma., Var lietot tikai pieaugušo uzraudzībā. Neatstājiet bērnus bez uzraudzības. Bērni var noslīkt pat tad, ja ūdens ir maz. Sargāt no uguns. Izvairieties no saskares ar asiem priekšmetiem. Neatstājiet ūdeni baseinā, kad to neizmantojat. Nebūvējiet baseinu uz asfalta, betona vai citām cietām virsmām. Tikai lietošanai mājās

Splash & Play Fill N' Fun Kid's Pool piedāvā burvīgu multfilmu zemūdens ainu ar jautra izskata vali, īpaši smaidošu haizivi, smieklīga izskata krabi un daudz ko citu! Kompaktais izmērs ir lieliski piemērots trakiem jūrniekiem, kuri vēlas baudīt ūdens priekus saulē.


Baseina uzstādīšana ir ātra un vienkārša, viss, kas jums jādara, ir jāizrullē ārsiena no izturīga vinila un vidu jāpiepilda ar ūdeni. Bērnu baseinu stingrā ārējā siena ir piestiprināta pie cieta vinila dibena. Ja bērni atrodas baseinā un ap to, ir nepieciešama pieaugušo uzraudzība.


Izmēri: 122 x 25 cm

Spēcīga PVC sānu siena

Stingri piestiprināts vinila dibens

Patch ielāps

Vecums: 2+ gadi

Klientu atsauksmes par šo preci