Informācija
Preču katalogs

Coshare HD10E matu žāvētājs 1600 W

 
Kods
3715582
78,07 €
26,02 € x 3 mēn.*
Vairāk informācijas
Kredīta saņemšana 78,07 €, līgums 3 mēnesis, ikmēneša maksājums — 26,02 €, gada procentu likme — 0%, ikmēneša līguma administrēšanas maksa — 0,00 €, līguma noslēgšanas maksa — 0,00 €, kopējās patēriņa kredīta cenas gada likme ir 0%, kopējā patēriņa kredīta saņēmēja maksātā summa ir 78,07 €.
Piegāde: 4-5 d.d.
Piegāde uz Omniva pasta automātiem ( 2,99 € )
Piegāde ar DPD kurjeru ( 4,99 € )
Piegāde uz DPD pasta automātiem ( 3,99 € )
Piegāde ar Latvijas pasts kurjeru ( 3,99 € )
Piegāde ar Venipak kurjeru ( 4,99 € )
Piegāde uz Venipak pasta automātiem ( 4,99 € )
Piegāde uz Smartpost pasta automātiem ( 2,99 € )
Īpašības
Ražotājs Coshare
Produkta kategorija Matu fēni

Coshare HD10E matu žāvētājs
Coshare HD10E matu žāvētājs ir neaizstājams līdzeklis ikdienas matu kopšanai. 110 000 apgr./min motora ātrums apvienojumā ar 1600 vatu jaudu ļaus jums ātri izžāvēt matus. Tas piedāvā 3 pūšanas ātruma iestatījumus un 4 temperatūras iestatījumus. Pateicoties jonizācijas tehnoloģijas izmantošanai, jūsu mati būs gludi un patīkami pieskarties. Tas pārsteidz arī ar ārkārtīgi mazo apjomu, vieglo un kompakto dizainu. Tas ietver arī novatorisku ēterisku galu, kas padara jūsu matus spīdīgus un smaržīgus.

Tūlītēja žāvēšana
Tagad jums būs nepieciešams daudz mazāk laika, lai sagatavotos iziešanai! Par efektīvu žāvēšanu atbild bezsuku motors, kas darbojas līdz 110 000 apgriezieniem minūtē, nodrošinot spēcīgu un vienmērīgu gaisa plūsmu. Rezultātā garu matu izžāvēšana prasīs mazāk nekā 3 minūtes, savukārt īsie mati izžūs tikai 2 minūtēs. Skatiet, kā Coshare žāvētājs var pārveidot jūsu ikdienas matu kopšanas rutīnu.

Rūpes par saviem matiem
Ar Coshare žāvētāju matu ieveidošana būs patīkamāka nekā jebkad agrāk! Ierīce izmanto jonizācijas tehnoloģiju, lai radītu līdz 500 miljoniem negatīvu jonu. Šis risinājums palīdz samazināt sprogošanos un statisko spriedzi, padarot matus gludus, mīkstus un vadāmus. Jums arī nav jāuztraucas par galvas ādas apdegumiem – uzlabots sensors uzrauga gaisa temperatūru pat 100 reizes sekundē, lai novērstu matu bojājumus.

Izvēlieties kādu no pieejamajiem iestatījumiem
Coshare ir parūpējies par dažādu lietotāju vajadzībām. HD10E matu žāvētājs ļauj izvēlēties no 4 temperatūras iestatījumiem un 3 ātruma iestatījumiem. Tas ļauj perfekti pielāgot tā veiktspēju savām vēlmēm un vajadzībām. Jūsu rīcībā ir aukstais, siltais un karstais gaiss, kā arī gaisa cirkulācijas režīms. Atliek tikai nospiest speciālo pogu – atbilstošā gaismas indikatora krāsa informēs par izvēlēto režīmu.

Izveidots, domājot par lietotāju
Žāvētājs pārsteidz ar savu ārkārtīgi vieglo un kompakto dizainu. Tā svars ir tikai 390 g, tāpēc jūs varat ērti ieveidot matus, neuztraucoties par noguruma vai neērtības sajūtu. Varat arī ērti to ievietot savā koferī un paņemt līdzi atvaļinājumā! 2 metrus garais kabelis sniegs jums vēl lielāku kustību brīvību. Turklāt tā skaļuma līmenis nepārsniedz 57 dB, tāpēc varat to izmantot neatkarīgi no dienas vai nakts laika.

Klientu atsauksmes par šo preci