Informācija
Preču katalogs

Soocas H5 matu žāvētājs 1800W

 
Kods
3722422
48,11 €
 
Piegāde: 4-5 d.d.
Piegāde uz Omniva pasta automātiem ( 2,99 € )
Piegāde ar DPD kurjeru ( 4,99 € )
Piegāde uz DPD pasta automātiem ( 3,99 € )
Piegāde ar Latvijas pasts kurjeru ( 3,99 € )
Piegāde ar Venipak kurjeru ( 4,99 € )
Piegāde uz Venipak pasta automātiem ( 4,99 € )
Piegāde uz Smartpost pasta automātiem ( 2,99 € )
Īpašības
Ražotājs SOOCAS
Produkta kategorija Matu fēni

Soocas H5 matu žāvētājs

SOOCAS H5 anjonu matu žāvētājs izceļas ar gludu dizainu, jaudīgu 20 000 apgr./min motoru, augstu, līdz 10 miljoniem negatīvo jonu koncentrāciju un daudzajiem lietojumiem – komplektā iekļautie aksesuāri ļaus arī ērti ieveidot matus. Apskati, ko vari laimēt!

Visaptveroša aprūpe

Jūsu mati var būt veselīgāki un spīdīgāki nekā jebkad agrāk. SOOCAS H5 maigi izžāvēs tos, saglabājot tos elastīgus un elastīgus, uzlabojot statisko stāvokli un novēršot matu galu šķelšanos un čokurošanos. Atvadieties no čokurošanās, statiskām problēmām un blāvas, nepievilcīgas krāsas - ar H5 jūsu mati kļūs spīdīgi, gludi un izskatīsies lieliski

4 darba režīmi

SOOCAS žāvētājs ļauj strādāt 4 režīmos. Ar tās palīdzību jūs izžāvēsiet matus ar ātru vai lēnu silta gaisa plūsmu. Varat arī izvēlēties dabīgu vēja garšu. Cirkulācijas režīms liek ierīcei 5 sekundes izžūt karstu un pēc tam 3 sekundes aukstu, kas nodrošina ātru rezultātu labi izžāvētus, tomēr atsvaidzinātus matus, kuru apjoms jūs iepriecinās. Brīvi pārslēdzieties starp režīmiem un pielāgojiet žāvētāju savām vajadzībām — drīz jūs varēsiet baudīt veselīgus, gludus matus.

Ātri, efektīvi, praktiski

Jaudīgs motors, 6 ventilatora lāpstiņas, 1800 vatu jauda un spirālveida gaisa izvades dizains nodrošina žāvētāja ātru, efektīvu un vienmērīgu darbību. Tas ātri izžāvēs matus, nepakļaujot tos kaitīgam, katlakmens kaitīgam karstam gaisam. Šis praktiskais risinājums nodrošinās, ka jūsu mati vienmēr būs lieliskā stāvoklī.

Anjonu spēks

Ļaujiet miljoniem negatīvo jonu rūpēties par jūsu izskatu. Pateicoties augstajai anjonu koncentrācijai, jūsu mati kļūs gludi, spīdīgi un mitrināti. Izmantojot SOOCAS H5, jūs arī aizmirsīsit par matu galiem. Izmantojiet negatīvo jonu neparasto spēku un izbaudiet skaistu frizūru.

Noderīgi aksesuāri

Fēns H5 ir aprīkots ar praktiskiem piederumiem, kas atvieglos ierīces lietošanu un ļaus efektīvi ieveidot matus. 360° regulējamais koncentrators ļaus ērti ieveidot matus tā, kā vēlaties.

Pilnīga aizsardzība

SOOCAS pasargās jūs. Dubultais siets atdala jūsu matus no ventilatora un samazina sapīšanās risku. Koncentratora divslāņu izolācija nodrošina, ka jums nedraud apdegums. Gaisa temperatūra vienmērīgi paaugstinās, lai samazinātu matu bojājumu risku, un iespējamas pārkaršanas gadījumā ierīce automātiski izslēgsies. Tāpēc jums ne par ko nav jābaidās – ar SOOCAS jūs varat paļauties uz ērtu un drošu matu kopšanu.

Lietošanas ērtība

H5 ir aprīkots ar garu, 1,7 metrus garu kabeli. Jums vairs nav jāžāvē mati vienā neērtā stāvoklī – pārāk īsa aukla jūs neierobežos. Ērti izmantojiet žāvētāju tā, kā vēlaties. Ierīce ir arī ļoti viegli lietojama. Jūs to ieslēdzat ar vienu pogu un iestatāt ātrumu ar citu. Uz korpusa izvietotās gaismas diodes sniegs informāciju par pašreizējo darbības režīmu. Tas viss padara H5 žāvētāju viegli un ērti lietojamu.

Apburošs dizains

Žāvētājs lieliski iederas rokā, ir ārkārtīgi parocīgs un viegls – tas sver tikai 510 g, kas ir tikpat daudz, cik parasta ūdens pudele. Aizmirstiet par smagajām ierīcēm, kas matu žāvēšanu padara par sarežģītu un nogurdinošu izaicinājumu. H5 izceļas arī ar stilīgu, futūristisku dizainu. Tas ir pieejams 2 krāsu versijās - klasiskā sudraba un nedaudz drosmīgākā sarkanā. Izvēlieties sev piemērotāko žāvētāju un izbaudiet funkcionālu, taču elegantu ierīci, kas parūpēsies par jūsu matiem.

Iekļauts

  • žāvētājs
  • koncentrators

Specifikācijas:

Ražotājs Sooc
Modelis H5
Jauda 1800 W
Maksimālais ātrums 20000 apgr./min
Funkcijas Siltais gaiss / Aukstais gaiss / Jonizācija
Kabeļa garums 1,7 metri
Klientu atsauksmes par šo preci