Informācija
Preču katalogs

Kafijas automāts NIVONA NICR 1040

 
Kods
3033346
1 999,00 €
666,33 € x 3 mēn.*
Vairāk informācijas
Kredīta saņemšana 1 999,00 €, līgums 3 mēnesis, ikmēneša maksājums — 666,33 €, gada procentu likme — 0%, ikmēneša līguma administrēšanas maksa — 0,00 €, līguma noslēgšanas maksa — 0,00 €, kopējās patēriņa kredīta cenas gada likme ir 0%, kopējā patēriņa kredīta saņēmēja maksātā summa ir 1 999,00 €.
Piegāde: 1-7 d.d.
Bezmaksas piegāde
Garantijas pagarināšana
Garantijas pagarināšana (produkta labošana)
vai
Garantijas pagarināšana (produkta maiņa)
vai
Piegāde ar DPD kurjeru ( 4,99 € )
Piegāde ar Latvijas pasts kurjeru ( Bezmaksas piegāde )
Piegāde ar Venipak kurjeru ( 4,99 € )

Lielisks kafijas automāts tiem, kas dzer daudz kafijas! Paredzēts nelieliem birojiem, skaistumkopšanas saloniem vai vienkārši lielai ģimenei. Sagatavojiet līdz 65 kafijas tasēm dienā un pat 1,9 litrus kafijas vienā piegājienā (ideāli piemērots sapulcēm). Izveidojiet un saglabājiet līdz 18 pielāgotām receptēm. Tos pagatavot būs ļoti vienkārši – atliek vien izvēlēties vēlamo dzērienu uz platā, krāsainā un skārienjūtīgā ekrāna. Tika padomāts arī par piena dzērājiem: lai nebūtu jāuztraucas par piena sistēmas uzturēšanu, tā tika vēl automatizētāka. Viss, lai paliktu vairāk laika gardas kafijas baudīšanai.


KLASISKI KAFIJAS DZĒRIENI UN 18 INDIVIDUĀLAS RECEPTES

Kafijas automāts Nivona 1040 ražo: espresso, melno kafiju, americano, kapučīno, latte un latte macchiato, nospiežot pogu. Izveidojiet un saglabājiet līdz pat 18 papildu individuālajām receptēm, izmantojot funkciju Mana kafija. Pielāgojiet receptes stiprumu, porcijas lielumu, piena konsistenci un temperatūru pēc savas gaumes.


DAUDZ KAFIJAS VIENREIZ

Integrētā jaunā funkcija Coffee 2×4 ir paredzēta lielam cilvēku skaitam. Jūs varat nepārtraukti pagatavot 4 dubultās kafijas porcijas (kafijas kannas funkcija).


DIVI DZĒRIENI AR PIENU, NOSPIEDZOT POGU

Vienlaicīgi pagatavojiet 2 porcijas dzērienu ar pienu, tikai nospiežot vienu pogu. Izvēlieties savu iecienītāko pagatavošanas metodi: vispirms kafiju un tad pienu, vai otrādi.


AUTOMATIZĒTA PIENA SISTĒMAS APKOPE

Jaunā piena sistēmas tīrīšanas sistēma nodrošina perfektu piena sistēmas tīrību pēc katra piena dzēriena. Piena sistēma un šļūtene tiek automātiski izskalota 3-5 minūtes pēc piena izlietošanas.


AROMA PROFILI GARŠAS EKSPERIMENTIEM

Nivona radītā Aroma Balance System sniedz iespēju kļūt par īstu baristu. Izvēlieties no trim dažādiem aromāta profiliem – Dynamic, Constant, Intense. Atkarībā no izvēlētā profila ūdens cauri kafijai plūdīs ar dažādu ātrumu, tādējādi atklājot dažādas garšas. Dynamic – maigākai un augļainākai garšai; Pastāvīgs - lai atklātu saldumu un nedaudz rūgtenas notis; Intense – biezai, intensīvai un rūgtenai garšai.


ĪPAŠI LIELA Ietilpība LIELAI KAFIJAS MĪĻU GRUPAI

Kafijas automāts ir paredzēts daudz kafijas pagatavošanai, tāpēc tam ir palielināta jauda: 3,5 l ūdens ietilpība un 600 g ietilpība pupiņām. Pagatavojiet līdz 65 tasēm kafijas dienā.


KRĀSU TFT SKĀRSTIEKRĀNS

Kafijas automāts ir ārkārtīgi ērti lietojams, izmantojot modernu, krāsainu TFT skārienekrānu. Visas funkcijas ir skaidri redzamas ekrānā, un apkopes programmas ir ļoti vienkārši izpildāmas.


VADĪBA, IZMANTOJOT VIEDĀS LIETOTNES

Pēc Nivona viedās lietotnes lejupielādes un viedtālruņa savienošanas ar kafijas automātu, izmantojot Bluetooth savienojumu, jūs pagatavosiet kafiju un vadīsiet kafijas automātu tieši no tālruņa vai planšetdatora.


IESPĒJAMS KLUSĀKAIS AUTOMĀTISKAIS KAFIJAS APARĀTS

Iespējams, klusākais automātiskais kafijas automāts tirgū: pateicoties uzstādītajām jaunākajām tehnoloģijām un ārkārtīgi labai izolācijai, jūs gandrīz nedzirdēsiet kafijas malšanas skaņu.


KRŪZES SILDES FUNKCIJA

Kafija, kas dzerta no sakarsētām krūzēm, garšo labāk un ilgāk saglabājas karsta. Integrētā aktīvā krūzīšu sildīšanas funkcija ļauj uzsildīt tasītes kafijas automāta augšpusē.


KRŪZU APGAISMOJUMS

Kafijas pagatavošana sniedz arī estētisku gandarījumu: kafijas pagatavošanas laikā tasītes tiek izgaismotas.


VIEGLA APKOPE

Integrētas automātiskās tīrīšanas un skalošanas programmas atkaļķošanai, kafijas pagatavošanas mehānisms un piena sistēma nodrošina vienkāršu apkopi. Pats kafijas pagatavošanas mehānisms ir noņemams, tāpēc kafijas pagatavošanas sistēma vienmēr būs tīra, un kafija būs ārkārtīgi garšīga.

Klientu atsauksmes par šo preci