Informācija
Preču katalogs

Nivona Kafijas automāti

Bigbox.lv interneta veikalā Kafijas automāti tiek pārdoti vieni no populārākajiem ražotājiem - Nivona. Nivona Kafijas automāti Cenas sākas no 419,00 €. Bigbox.lv veikalā jūs atradīsiet vairāk nekā 22 dažādus modeļus. Izmantojot kreisajā pusē esošos filtrus, jūs varat viegli mainīt vēlamos preču parametrus, lai pēc iespējas vieglāk atrastu sev piemērotāko produktu. Mēs piegādāsim attiecīgu šīs kategorijas preci termiņā, kas norādīts blakus precei.

BUJ

Šajā kategorijā mums ir vairāk nekā 22 preču, un to cenas sākas no 419 Eur
Preču piegāde parasti notiek 1-3 darba dienu laikā. Konkrētāku termiņu atradīsiet blakus konkrētajam produktam.

Kā kafijas automāti laika gaitā ir attīstījušies

Cilvēki vienmēr ir meklējuši veidus, kā padarīt savu dzīvi vienkāršāku, un tehnoloģijas nepārtraukti attīstās, lai apmierinātu šīs vajadzības. Automašīnas un lidmašīnas mūs aizved tur, kur mums jādodas, savukārt tālruņi un sociālie mediji mūs vieno ar draugiem un ģimeni tālās zemēs.

Kamēr kafija pastāv jau gadsimtiem ilgi, kafijas aparāts, kuru mēs šodien pazīstam, rūpnieciskās revolūcijas laikā sāka parādīties - sākot ar pirmo espresso kafijas automātu, kas ražots 1884. gadā, līdz Faema ikoniskajam E61 1961. gadā. Laika gaitā ir parādījušās tādas inovācijas kā, piemēram, kapsulas un pusautomātiskie pupiņu kafijas automāti mājai. 

Kafijas automātu jauninājumi šajā periodā ietver:

• 1884. gads - Angelo Moriondo patentē pirmo espresso automātu komerciālai lietošanai

• 1901. gads - Luidži Bezzera projektē iekārtu, kas caur maltu kafiju piespiež tvaiku un ūdeni

• 1912. gads - Džuzepe Cimbali patentē moderno siltummaiņu, kas atrodama espresso automātos

• 1947. gads - Achille Gaggia, kas reģistrē sviras virzuļa pagatavošanas mehānismu espresso automātiem

• 1961. gads - Faema sāk ieviest E61 grupas vadītāju

Šie galvenie atskaites punkti bija pamatelementi, ko ražotāji izmanto šodien ražojot dažādus automātus. Ļoti iecienīti mūsdienās ir arī ieūvējamie kafijas aparāti birojam, ar iebūvētām dzirnaviņām. 

Servisa sfērā mēs uzskatām, ka tehniskos electronikas sasniegumus komerciālajos kafijas automātos var iedalīt trīs galvenajās jomās:

Ražošanas procesi

Laika gaitā ražotāji ir iemācījušies, cik svarīgi ir izstrādāt jaunas funkcijas un uzlabot ražošanas procesu, lai piedāvātu visinovatīvākos modeļus tirgū un domājot vai cena ir piemērota. To darot, viņu mērķis ir apmierināt patērētāju vajadzības un cerības attiecībā uz kvalitāti, veiktspēju un apkalpojamību.

Profesionālie espresso automāta katli ir uzskatāms piemērs. Sākotnēji daudzi bija izgatavoti no alumīnija, kas agrīnās mašīnās izraisīja korozijas problēmas. Pēc tam ražotāji izstrādāja uzlabotus katlus, kas izgatavoti no vara vai nerūsējošā tērauda. LaCimbali ir gājis vēl tālāk ar savu patentēto Ruveco Teck pārklājumu. Tas ir labākais, kas bija pieejams. Sastāvdaļas, kas nonāk saskarē ar ūdeni vai tvaiku, ir pārklātas, lai pasargātu patērētājus no mikroelementiem, kas atrodas uz aparāta iekšējām sastāvdaļām.

Mūsdienās lielāka uzmanība tiek pievērsta tam, lai ražotāji varētu nodrošināt to, ko patērētāji sagaida. Tāpēc kafijas automātu ražotāji praktiskākai un elastīgākai pieejai iekļauj vienkāršus ražošanas procesus. Vienkārši aplūkojiet izmaiņas, kā mēs izmantojam kafijas automātus, sākot no sviras modeļa līdz regulējamai pusautomātikai un tagad ar vienas pogas superautomātiskajiem automātiem.

Lietojamība

Kaut arī kafijas automātu tehnoloģijas attīstība uzlabo kvalitāti un konsekvenci, tā arī nepieredzējušajiem baristiem ar ierobežotām zināšanām palīdz pagatavot labāku kafiju.

Dažas funkcijas, kuras kādreiz tika uzskatītas par greznību, ir kļuvušas par normu. Piemēram, daudzi kafijas automāti ir pārslēgušies no pārslēgšanas slēdžu izmantošanas uz LCD ekrāniem un dažos gadījumos pat uz skārienekrāniem.

Bet, pirms tiek iegūta kafija, tā ir jāsasmalcina. Dzirnaviņas ir attīstījušās no vienkāršas, ar roku darbināmas iekārtas līdz daudz modernākām mašīnām. Baristas tagad var izvēlēties dozēšanas laikus, vēlamo devas svaru un saderību ar telemetriju.

Vēl viens jaunums ir tvaika nūjiņa, kas tradicionāli tikko novirza tvaiku no mašīnas iekšpuses līdz rokas galam. Tagad tādi ražotāji kā LaCimbali ir ieviesuši tādu tehnoloģiju kā Turbosteam nūjiņa, kas, nospiežot pogu, ļauj baristām automātiski putot pienu nemainīgā temperatūrā, lai nodrošinātu krēmveida putas.

Komunikācija

Vairāki ražotāji ir ieviesuši iekšējos datorus un procesorus savos komerciālajos kafijas automātos. Šie procesori spēj nolasīt un interpretēt vērtīgu informāciju, ieskaitot ieguves laikus, temperatūru, piegādātāju skaitu un reģistrēt servisa vēsturi. Pateicoties šīs tehnoloģijas ieviešanai, baristas un kafijas automātu tehniķi var interpretēt datus, izmantojot interneta savienojumu. Šīs priekšrocības ietver precīzu datu analīzi, kvalitātes kontroli un reāllaika paziņojumus. Kafijas iekārtas ar pilienu filtru un taimeri arī guvušas lielu popularitāti patērētāju vidū.

Interneta vietnēs parasti ir pieejamas akcijas un iekārtas iespējams iegādāties lētāk. Jau iecienītīe kafijas automāti ar piena putotāju bieži vien pieejami pat uz pusi lētāk nekā veikalos.