Informācija
Preču katalogs

Nikon Speedlight SB-5000

 
Kods
2933839
570,91 €
190,30 € x 3 mēn.*
Vairāk informācijas
Kredīta saņemšana 570,91 €, līgums 3 mēnesis, ikmēneša maksājums — 190,30 €, gada procentu likme — 0%, ikmēneša līguma administrēšanas maksa — 0,00 €, līguma noslēgšanas maksa — 0,00 €, kopējās patēriņa kredīta cenas gada likme ir 0%, kopējā patēriņa kredīta saņēmēja maksātā summa ir 570,91 €.
Piegāde: 1-7 d.d.
Bezmaksas piegāde
Garantijas pagarināšana
Garantijas pagarināšana (produkta labošana)
vai
Garantijas pagarināšana (produkta maiņa)
vai
Piegāde uz Omniva pasta automātiem ( Bezmaksas piegāde )
Piegāde ar DPD kurjeru ( 4,99 € )
Piegāde ar Latvijas pasts kurjeru ( 3,99 € )
Piegāde ar Venipak kurjeru ( 4,99 € )
Piegāde uz Venipak pasta automātiem ( 4,99 € )
Piegāde uz Smartpost pasta automātiem ( 2,99 € )
Īpašības
Ražotājs NIKON

Nikon Speedlight SB-5000

Pārskats

Iegūstiet pareizo apgaismojumu, izmantojot mūsu pirmo radiovadāmo zibspuldzi SB-5000.

Ātra, uzticama un daudzpusīga SB-5000 zibspuldze nodrošina nepārspējamu apgaismojumu gan uz lauka, gan studijā. Radiosignāli darbojas līdz pat 30 m, un tie ļauj veikt sarežģītus iestatījumus ar kameru un ārpus kameras zibspuldzi – tagad varat strādāt pat tādās vidēs, kur redzamības lauks ir aizsprostots vai optiskais signāls var būt vājāks spilgtas saules gaismas dēļ. Pateicoties jaunajai iebūvētajai dzesēšanas sistēmai, ar pilnu jaudu zibspuldzi var uzņemt vairāk nekā 100 ātru kadru. Un fotogrāfiem, kuri nevar palaist garām nevienu nepārtrauktas stāstīšanas mirkli, vieglā, kompaktā zibspuldze SB-5000 gūst labumu no glītām vadības ierīcēm, kas ļauj intuitīvi vadīt zibspuldzi.

Profesionāla zibspuldze nepārspējamam apgaismojumam

SB-5000 ir izstrādāts, lai apmierinātu profesionāļu prasības, kas strādā uz vietas un studijā; ir i-TTL zibspuldze, kas ir saderīga ar FX un DX formāta DSLR. Šī zibspuldze darbojas kā zibspuldze, bezvadu kontrolleris vai tālvadības pults kā daļa no Nikon radošā apgaismojuma sistēmas (CLS). Šī ir pirmā Nikon zibspuldze, kas tiek vadīta bezvadu režīmā, t.i., ar radioviļņiem, tādējādi novēršot nepieciešamību pēc tiešas redzamības līnijas starp galveno un sekundāro zibspuldzi, tādējādi palielinot uzticamību, fotografējot spilgtā saules gaismā. Fotografējot ātri, Nikon jaunā integrētā dzesēšanas sistēma palielina secīgo kadru skaitu un nodrošina, ka nav nevajadzīgu pārtraukumu. Citas funkcijas ietver orientējošu skaitli 34,5 un plašu 24-200 mm FX formāta tālummaiņas diapazonu (14 mm ar difuzoru). Vienkāršotās vadības ierīces un izvēlnes atvieglo lietošanu, un kompaktais, vieglais dizains ļauj ērti lietot, kad tas ir pievienots kamerai. Ir trīs gaismas lauka modeļi, kas ļauj pilnībā kontrolēt zibspuldzes pārklājumu atbilstoši fotografēšanas videi. Iebūvētais difuzors un baltā karte, kā arī iekļautais difuzora kupols ir apvienoti ar Nikon pielāgotajiem krāsu filtriem, lai vēl vairāk paplašinātu jūsu radošās iespējas.

Kontrole sarežģītās situācijās: uzlabota bezvadu apgaismojuma vadība, izmantojot radioviļņus

SB-5000, kas izstrādāta izmantošanai sarežģītās fotografēšanas situācijās, pilnībā atbalsta Nikon jauno radošā apgaismojuma sistēmas (CLS) radio vadības funkciju. Tagad varat aktivizēt vienu vai vairākas zibspuldzes, izmantojot bezvadu tālvadības pulti SB-5000 un WR-R10. SB-5000 ir elastīgs, lai reaģētu uz liela attāluma apgaismojuma izaicinājumiem, ļaujot jums izveidot un kontrolēt gandrīz jebkuru zibspuldzes iestatījumu, tostarp sarežģītus vairāku bloku. Lietojot ar bezvadu tālvadības pulti WR-R10, ir iespējamas līdz sešām SB-5000 vienībām grupas. Tiek pilnībā atbalstīta arī optiskā vadība, kas nozīmē, ka citas zibspuldzes ir piemērotas vairāku zibspuldzes iestatīšanai.

Profesionāla zibspuldze, kas neuzsilst pat pēc daudziem kadriem

No sarkanā paklāja līdz paklājam un skrejceļam SB-5000 zibspuldze ir veidota tā, lai izturētu spiedienu visur. Lai nodrošinātu labāku veiktspēju liela ātruma uzņemšanas laikā, SB-5000 ir aprīkota ar Nikon jauno Speedlight dzesēšanas sistēmu, kas ir pasaulē* labākā iekšējā temperatūras kontroles sistēma uzstādāmām kompaktajām ierīcēm. Šī ātrā un uzticamā zibspuldze nodrošina iespaidīgu ātrumu 120 zibspuldzes ar 5 sekunžu intervālu vai 84 zibspuldzes ar 3 sekunžu intervālu. Ar pilnu jaudu zibspuldzi var uzņemt vairāk nekā 100 ātru kadru pēc kārtas. Sistēma novērš siltuma uzkrāšanos zibspuldzes galviņā, lai novērstu tās pārkaršanu – karstuma aizsardzība nekad nav bijusi labāka.

* Pamatojoties uz 2015 1. septembris Saskaņā ar datiem, SB-5000 ir pasaulē labākā iebūvētā dzesēšanas sistēma pievienojamām kompaktajām zibspuldzēm.

Nevainojama integrācija ar Nikon atzīto radošo apgaismojuma sistēmu (CLS)

SB-5000 pamatā ir Nikon i-TTL (Intelligent Through-The-Lens) zibspuldzes vadība, kas ļauj Nikon Speedlights koplietot kritisko ekspozīcijas informāciju ar ar CLS saderīgu DSLR. SB-5000 zibspuldzi var vadīt, izmantojot radioviļņus kā daļu no uzlabotas bezvadu apgaismojuma iestatīšanas, vai arī parasti, izmantojot redzes lauka optisko kontrolieri. Viens no veiktspējas uzlabojumiem ir vienota zibspuldzes vadība, kas nodrošina papildu sistēmas vadības līmeni. Tagad varat izmantot SB-5000 vai mainīt tā iestatījumus no kameras izvēlnes vai datora, kurā darbojas Camera Control Pro 2, kad ierīce ir pievienota kameras korpusam.

Kompakts dizains, glīta darbība

Vieglāks nekā tā priekšgājēji un intuitīvāk lietojams, SB-5000 ir pārveidots, paturot prātā ērtības. Jūs pamanīsit atšķirību, tiklīdz novietosiet SB-5000 uz kameras vai ceļojuma somā — kompaktās zibspuldzes korpuss sver tikai 420 g. Glītajā vadības panelī tiek parādīta daudz viegli lasāmas informācijas. Rotējošā virziena vadība un i poga nodrošina ātru piekļuvi bieži lietotām vai personalizētām funkcijām – piemēram, nospiežot pogu i, uzreiz tiek parādīti galvenie zibspuldzes iestatījumi fotografēšanai ar vienu zibspuldzi vai uzlabotai bezvadu apgaismojuma vadībai. Tāpat kā iepriekš, SB-5000 zibspuldzes galvu var noliekt uz leju par 7° vai līdz 90° un pagriezt horizontāli par 180° pa kreisi vai pa labi.

Tehniskie dati

    • Orientējošais numurs (ISO 100, m/pēdas)

    • 34,5 / 113 (pie 35 mm) / 55 / 180 (pie 200 mm), FX formāts, standarta apgaismojuma lauka raksts

    • Izvade

    • 1/1 līdz 1/256 (ar 1/3 soļiem, manuālais režīms)

    • Tālummaiņas galvas pārklājums

    • Ietver 24-200 mm objektīva skata leņķi, 14 mm ar difuzoru (FX formāts, standarta apgaismojuma lauka raksts)

    • Zibspuldzes režīms

    • i-TTL, apertūras automātiskā zibspuldze, bez TTL automātiskā zibspuldze, attāluma prioritātes manuālā zibspuldze, manuālā zibspuldze, vairāku sprūda zibspuldze

    • Citas funkcijas

    • Testa darbība, priekšzibšņu izsekošana, AF palīggaismotājs daudzpunktu AF, autofokusa punkta apgaismojums

    • Fotografēšanas funkcijas (iestatītas kamerā)

    • Ātrgaitas autofokusa plaknes sinhronizācija, FV bloķēšana, lēna sinhronizācija, sarkano acu efekta samazināšana, aizmugures apertūras sinhronizācija, ekspozīcijas kompensācija

    • Netiešās zibspuldzes iespējas

    • Zibspuldzes galviņu var noliekt uz leju par 7° vai līdz 90°, pagriezt horizontāli par 180° pa kreisi vai pa labi

    • Uzplaiksnījumu skaits

    • 150 vai vairāk (sārma baterijas) / 190 vai vairāk (uzlādējamas Ni-MH baterijas)

    • Minimālais atkārtotas palaišanas laiks

    • aptuveni 2,6 s (sārma akumulatori) / aptuveni 1,8 s (uzlādējami Ni-MH akumulatori)

    • AF palīggaismotājs

    • Aptver fokusa attāluma diapazonu no 24 līdz 135 mm

    • Vairākas zibspuldzes fotografēšanas funkcijas

    • Uzlabota bezvadu apgaismojuma vadība (ar radio vadāmu AWL (galvenais un 6 grupu) / optiski vadāms AWL (galvenais un 3 grupu), bezvadu vairāku zibšņu funkcija, tālvadības pults (tālvadības režīms)

    • Vienota zibspuldzes vadība

    • Saderīgs

    • Krāsu filtrs

    • Pieejams ārējais filtrs, automātiskās noteikšanas funkcija

    • Enerģijas avots

    • Četras AA izmēra baterijas (sārma mangāna vai atkārtoti uzlādējams Ni-MH), SD-9 augstas veiktspējas akumulators

    • Izmēri (P x A x A)

    • aptuveni 73 × 137 × 103,5 mm

    • Svars

    • aptuveni 420 g (tikai ķermenim)

    • Iekļauti aksesuāri

    • Speedlight statīvs AS-22, SW-15H Nikon difūzijas kupols, dienasgaismas gaismas filtrs SZ-4FL, kvēlspuldzes gaismas filtrs SZ-4TN, mīkstais korpuss SS-5000, piederumu soma


Preces kods Speedlight SB-5000 - FSA04301

Reālā prece var atšķirties no attēlā redzamās, un attēlā var būt detaļas, kas nav iekļautas preces iepakojumā/aprakstā

Klientu atsauksmes par šo preci