Informācija
Preču katalogs

COOPH virves kameras siksna WB — rūtaini zila, 115 cm C110080943

 
Kods
4161694
91,83 €
30,61 € x 3 mēn.*
Vairāk informācijas
Kredīta saņemšana 91,83 €, līgums 3 mēnesis, ikmēneša maksājums — 30,61 €, gada procentu likme — 0%, ikmēneša līguma administrēšanas maksa — 0,00 €, līguma noslēgšanas maksa — 0,00 €, kopējās patēriņa kredīta cenas gada likme ir 0%, kopējā patēriņa kredīta saņēmēja maksātā summa ir 91,83 €.
Piegāde: 2-4 d.d.
Piegāde uz Omniva pasta automātiem ( 2,99 € )
Piegāde ar DPD kurjeru ( 4,99 € )
Piegāde uz DPD pasta automātiem ( 3,99 € )
Piegāde ar Latvijas pasts kurjeru ( 3,99 € )
Piegāde ar Venipak kurjeru ( 4,99 € )
Piegāde uz Venipak pasta automātiem ( 4,99 € )
Piegāde uz Smartpost pasta automātiem ( 2,99 € )
Īpašības
Ražotājs Cooph

COOPH virves kameras siksna WB - rūtaini zila 115cm C110080943. Neatkarīgi no tā, kādu kameru izmantojat, turiet to tuvu un gatavu fotografēšanai, izmantojot COOPH jauno rūtaino COOPH virvju kameru siksnu kolekciju. Šīs stilīgās, taču izturīgās virvju siksnas, kas izgatavotas ar rokām Eiropā, valkājot jūtas lieliski, un tās ir pielāgotas katrai kamerai ar integrētiem aizsargājošiem ādas atlokiem, nodrošinot, ka kamera netiek saskrāpēta.

VIENS PAR VISIEM


Kā viena no lielākajām fotogrāfu kopienām pasaulē, COOPH tieši zina, ka ne katra kamera ir piemērota katram fotogrāfam. Tāpēc COOPH vēlējās izveidot universālu kameras siksnu. Neatkarīgi no tā, kādu kameru(-as) jūs saucat par savu — Canon, Fuji, Leica, Nikon, Olympus, Sony un citiem — COOPH virves kameru siksnas ir lieliska izvēle. Tie ir saderīgi ar visām izplatītākajām kameru sistēmām, un tiem pat ir īpaši ādas aizsargatloki, kas nodrošina papildu aizsardzību jebkurai kamerai.

AUGSTAS KVALITĀTES MATERIĀLS


Lai izgatavotu uzticamas un izturīgas kameras siksnas, kas nodrošina fotogrāfa dārgākā aprīkojuma drošību, materiāla izvēle ir ļoti svarīga. COOPH nepatīk darīt lietas pa pusēm, tāpēc viņi izvēlējās Eiropas augstas kvalitātes kāpšanas virvi, lai nodrošinātu COOPH siksnu izturību. Atzveltnes ir izgatavotas no augu miecētas itāļu ādas un cieši sašūtas ar rokām līdz nodilumizturīgai kāpšanas virvei. Komplektā ar vācu tērauda gredzeniem un siksnām, COOPH virvju kameras siksnas ļaus jums droši un ērti nēsāt kameru.

ROKU DARBS RAŽOTS UNGĀRIJĀ


Ar rokām darinātiem izstrādājumiem ir kaut kas aizraujošs. Jūs varat burtiski sajust mīlestību un centību, kas rodas, veidojot šos patiesi unikālos amatnieku darbus. Tāpēc COOPH lielu uzsvaru liek uz ražošanas uzņēmumiem, kas atbilst COOPH kvalitātes, vietējās ražošanas un sociālās atbildības standartiem. COOPH kameru virvju siksnas tiek izgatavotas nelielā ģimenes darbnīcā Ungārijā. Rūpīgi roku darbs, katra siksna ir prasmīgas meistarības un aizraušanās ar detaļām rezultāts.

Klientu atsauksmes par šo preci