Informācija
Preču katalogs

COOPH virves kameras siksna - Army Green C110084787

 
Kods
4155250
79,85 €
26,62 € x 3 mēn.*
Vairāk informācijas
Kredīta saņemšana 79,85 €, līgums 3 mēnesis, ikmēneša maksājums — 26,62 €, gada procentu likme — 0%, ikmēneša līguma administrēšanas maksa — 0,00 €, līguma noslēgšanas maksa — 0,00 €, kopējās patēriņa kredīta cenas gada likme ir 0%, kopējā patēriņa kredīta saņēmēja maksātā summa ir 79,85 €.
Piegāde: 2-4 d.d.
Piegāde uz Omniva pasta automātiem ( 2,99 € )
Piegāde ar DPD kurjeru ( 4,99 € )
Piegāde uz DPD pasta automātiem ( 3,99 € )
Piegāde ar Latvijas pasts kurjeru ( 3,99 € )
Piegāde ar Venipak kurjeru ( 4,99 € )
Piegāde uz Venipak pasta automātiem ( 4,99 € )
Piegāde uz Smartpost pasta automātiem ( 2,99 € )
Īpašības
Ražotājs Cooph

COOPH virves kameras siksna - Armijas zaļa C110084787 - šī ir COOPH virves kameras siksna (armijas zaļā krāsa C110084787). COOPH virves siksna ir tas, ko jūs iegūstat, kad fotogrāfu komanda sanāk kopā, lai izveidotu vislabāk izskatīgu, praktiskāko un spēcīgāko siksnu. Un tāds, kas atspoguļo COOPH spēcīgās vides vērtības. Tas ir izgatavots no augstas kvalitātes kāpšanas virves un īstas itāļu ādas, ar rokām izgatavotas Eiropā, ar aizsargatlokiem, lai nesaskrāpētu kameru. Vēl labāk, regulējamā siksna cieši pieguļ ap plaukstas locītavu un paliek vietā, ļaujot jums brīvi koncentrēties uz vissvarīgāko – fotografēšanu.

AUGSTĀKĀS KVALITĀTES MATERIĀLI

Lai izgatavotu uzticamas un izturīgas kameras siksnas, kas nodrošina fotogrāfa vērtīgākā aprīkojuma drošību, materiāla izvēle ir ļoti svarīga. COOPH ir izvēlējies Eiropas augstas kvalitātes kāpšanas virvi, lai nodrošinātu COOPH siksnu izturību. Atzveltnes ir izgatavotas no augu miecētas itāļu ādas un cieši sašūtas ar rokām līdz nodilumizturīgai kāpšanas virvei. Ar vācu tērauda gredzeniem un siksnām, COOPH virves rokas siksna ļaus jums droši un ērti nēsāt kameru.


VIENA JOSTA VISIEM


Kā viena no lielākajām fotogrāfu kopienām pasaulē, COOPH tieši zina, ka ne katra kamera ir piemērota katram fotogrāfam. Tāpēc COOPH vēlējās izveidot universālu kameras siksnu. Neatkarīgi no tā, kādu(-ām) kameru(-ām) jūs saucat par savu – Canon, Fuji, Leica, Nikon, Olympus, Sony un citiem – COOPH virves rokas siksnas ir lieliska izvēle. Tie ir saderīgi ar visām izplatītākajām kameru sistēmām, un tiem pat ir īpašs ādas aizsargatloks, kas nodrošina papildu aizsardzību jebkurai jūsu izvēlētajai kamerai.

ATBRĪVO ROKAS


Izmantojot COOPH virves rokas siksnu, jūs varat atbrīvot savu kaklu un citas rokas, vienlaikus saglabājot savu dārgo kameru drošībā. Atjautīgais mezgls savilkās ar spiedienu, tāpēc pat tad, ja nometīsit kameru, tā paliks droša un karājas uz plaukstas locītavas. Tomēr mēs neiesakām pazaudēt kameru!


ROKU DARĪTA ROKAS SIKNINĀTE

Ar rokām darināti izstrādājumi ir lieliski. Jūs varat sajust mīlestību un centību, ar kādu tiek radīti šie unikālie amatnieku darbi. Tāpēc COOPH liek lielu uzsvaru uz tādu ražošanas uzņēmumu atrašanu, kas atbilst COOPH kvalitātes, vietējās ražošanas un sociālās atbildības standartiem. COOPH kameru virvju rokas siksnas ir izgatavotas nelielā ģimenes darbnīcā Ungārijā. Rūpīgi roku darbs, katra siksna ir prasmīgas meistarības un aizraušanās ar detaļām rezultāts.

Klientu atsauksmes par šo preci