Informācija
Preču katalogs

COOPH Leica Paracord siksna — olīvu 188-96 126 cm C110024074

 
Kods
4131511
194,32 €
64,77 € x 3 mēn.*
Vairāk informācijas
Kredīta saņemšana 194,32 €, līgums 3 mēnesis, ikmēneša maksājums — 64,77 €, gada procentu likme — 0%, ikmēneša līguma administrēšanas maksa — 0,00 €, līguma noslēgšanas maksa — 0,00 €, kopējās patēriņa kredīta cenas gada likme ir 0%, kopējā patēriņa kredīta saņēmēja maksātā summa ir 194,32 €.
Piegāde: 2-4 d.d.
Piegāde uz Omniva pasta automātiem ( 2,99 € )
Piegāde ar DPD kurjeru ( 4,99 € )
Piegāde uz DPD pasta automātiem ( 3,99 € )
Piegāde ar Latvijas pasts kurjeru ( 3,99 € )
Piegāde ar Venipak kurjeru ( 4,99 € )
Piegāde uz Venipak pasta automātiem ( 4,99 € )
Piegāde uz Smartpost pasta automātiem ( 2,99 € )
Īpašības
Ražotājs Cooph

COOPH Leica Paracord siksna — olīvu 188–96,126 cm C110024074 — šī ir COOPH Leica Paracord siksna — olīvu krāsa, 188–96, 126 cm C110024074. Leica x COOPH Paracord siksnas ir izturīgas un izturīgas visiem jūsu fotografēšanas piedzīvojumiem. Ilgtspējīgi izgatavoti no otrreizēji pārstrādātas parakorda virves, to ar rokām pītā konstrukcija nodrošina ērtu kameras pārnēsāšanu; gan uz plaukstas locītavas, gan uz kakla.

IEDVESMOTS NO PIEDZĪVOJUMA


Cooph Leica Paracord siksniņas — daudz aizraušanās un smaga darba tika ieguldīts, lai radītu šīs patiesi neparastās kameras siksnas. Cooph izmanto īpašu aušanas tehniku, lai izveidotu platāku virsmu, kas ļauj labāk sadalīt spiedienu, padarot siksnas ārkārtīgi ērtas. Tajā pašā laikā tas piešķir šaujampulvera virves cieto izskatu. Leica Paracord siksnu unikālais stils atspoguļo iekšēju vēlmi ceļot, meklēt piedzīvojumus un tvert neparasto.

AUGSTAS KVALITĀTES MATERIĀLS


COOPH ļoti patīk strādāt ar dažādiem materiāliem. Tas ne tikai ļauj izmantot katra materiāla unikālās īpašības, bet arī piešķir Cooph izstrādājumiem unikalitāti, kas tos atšķir no pārējiem, un Leica Paracord siksnas to arī dara. Tie ir izgatavoti no augstas kvalitātes parakorda, kas ir austa ap vietēji miecētu ādu, kas iegūta tikai no Vācijā audzētiem liellopiem. Turklāt Cooph izmanto izturīgas metāla gredzenu sprādzes, lai jūs varētu droši nēsāt kameru visur, kur jūs aizvedīs, meklējot lieliskus fotoattēlus.

ROKU DARBĪBA AUSTRIJA


Kūps eksperimentēja ar kameru siksnu izgatavošanu no šaujampulvera, pirms tas sākās. Radot kaut ko ar kailām rokām, piemīt zināms šarms. Pērkot ar rokām darinātu izstrādājumu, jūs vienkārši jūtat mīlestību un centību, kas rodas, veidojot šos patiesi unikālos amatnieku izstrādājumus. Lai izgatavotu mūsu parakorda siksnas, mēs meklējām uzņēmumu, kas bija apguvis unikālu materiālu apstrādes mākslu kopā ar ādu, un mēs to atradām Klāgenfurtē. Siksnas ir rūpīgi austas ar rokām nelielā darbnīcā - katra siksna ir augsti kvalificēta darba un izcilas aizraušanās ar detaļām rezultāts.

STIPRĀS SAVIENOJUMS


Izturība un kvalitāte ir divas galvenās visu COOPH produktu īpašības. Strādājot kopā, mēs meklējam tās pašas divas īpašības. Ilgtermiņa un auglīgas partnerattiecības ir iespējamas tikai tad, ja partneri tiecas pēc vienādiem mērķiem un lolo tās pašas vērtības, un Leica mums ir lieliski piemērota. Mēs abi nosakām sev visaugstākos kvalitātes standartus un vienmēr meklējam inovatīvus risinājumus esošajām problēmām. Nav brīnums, ka mūsu ilggadējās sadarbības rezultātā ir radīti lieliski produkti ar nevainojamu kvalitāti un unikālu stilu, piemēram, Leica Paracord siksna.

BALVOTĀJS PRODUKTS


Kad sekojat savai kaislībai, vienmēr ir patīkami redzēt, ka darbs un pūles, ko ieguldāt, lai piešķirtu formu savam redzējumam, nepaliek nepamanīts. Tāpēc mēs bijām ļoti lepni, kad 2019. gadā tika paziņots par Leica Paracord siksnu. augsti cienītās Eiropas Produktu dizaina balvas bronzas ieguvējs. Godalgotos produktus atlasa profesionāla žūrija, atzīstot gada unikālākos izstrādājumu dizainus, kas iecerēti, lai ar praktiskiem un skaistiem darinājumiem uzlabotu mūsu ikdienu.

Klientu atsauksmes par šo preci