Informācija
Preču katalogs

COOPH pinuma kameras siksna - Urban 100cm C110032092

 
Kods
4131507
79,85 €
26,62 € x 3 mēn.*
Vairāk informācijas
Kredīta saņemšana 79,85 €, līgums 3 mēnesis, ikmēneša maksājums — 26,62 €, gada procentu likme — 0%, ikmēneša līguma administrēšanas maksa — 0,00 €, līguma noslēgšanas maksa — 0,00 €, kopējās patēriņa kredīta cenas gada likme ir 0%, kopējā patēriņa kredīta saņēmēja maksātā summa ir 79,85 €.
Piegāde: 2-4 d.d.
Piegāde uz Omniva pasta automātiem ( 2,99 € )
Piegāde ar DPD kurjeru ( 4,99 € )
Piegāde uz DPD pasta automātiem ( 3,99 € )
Piegāde ar Latvijas pasts kurjeru ( 3,99 € )
Piegāde ar Venipak kurjeru ( 4,99 € )
Piegāde uz Venipak pasta automātiem ( 4,99 € )
Piegāde uz Smartpost pasta automātiem ( 2,99 € )
Īpašības
Ražotājs Cooph

COOPH pinuma kameras siksna - Urban 100cm C110032092. Izcelieties no pūļa ar COOPH pinuma kameru siksnām. Rokdarbi, ražoti Ungārijā – to stingrā konstrukcija un maiga estētika apvieno komfortu un maksimālu uzticamību. Katram fotogrāfam ir kamera – un katrai kamerai ir nepieciešama siksna. Bet kāpēc samierināties ar kaut ko vienkāršu un vienkāršu? Ar visu aizrautību aiz objektīva cilvēki aiz objektīva noteikti ir pelnījuši aprīkojumu un piederumus, kas atspoguļo viņu radošo domāšanu.




PĒC IESPĒJAS ĒRTA


Katram fotogrāfam ir ļoti svarīgi izvēlēties pareizo kameras siksnu. Pēdējā lieta, ko vēlaties, ir pavadīt dienu, fotografējot ar sliktas kvalitātes siksnu, kas kairina ādu vai pat sasprindzina kaklu. Izgatavotas no īpaši viegla materiāla, COOPH pinuma siksnas ir lieliska izvēle visiem fotogrāfiem, kuri meklē nedaudz vairāk komforta. Pateicoties vieglajai, dobajai struktūrai, COOPH siksnas ir veidotas tā, lai tās atbilstu kakla formai, savukārt zīdaini gludā virsma nodrošina neticami mīkstu un ērtu valkāšanas pieredzi.




AUGSTAS KVALITĀTES MATERIĀLS


COOPH vienmēr cenšas izmantot tikai augstas kvalitātes materiālus. COOPH pītās siksnas ir izgatavotas no Eiropas PPM virves. Šim materiālam ir daudz priekšrocību, padarot to par lielisku izvēli, lai izveidotu izturīgas, taču vieglas kameras siksnas. Pīta virve neuzsūc ūdeni un ir izturīga pret netīrumiem un pelējumu. COOPH savām siksnām ir pievienojis īstas itāļu augu miecētas ādas detaļas, kas ir piešūtas pie virves galiem ar spēcīgu dūrienu, lai nodrošinātu kameras siksnas izturību.



ROKU DARBS RAŽOTS UNGĀRIJĀ


Ar rokām darinātiem izstrādājumiem ir kaut kas aizraujošs. Jūs varat burtiski sajust mīlestību un centību, kas rodas, veidojot šos patiesi unikālos amatnieku darbus. Tāpēc COOPH lielu uzsvaru liek uz ražošanas uzņēmumiem, kas atbilst COOPH kvalitātes, vietējās ražošanas un sociālās atbildības standartiem. COOPH pītās siksnas tiek izgatavotas nelielā ģimenes darbnīcā Ungārijā. Rūpīgi roku darbs, katra siksna ir prasmīgas meistarības un aizraušanās ar detaļām rezultāts.

Klientu atsauksmes par šo preci