Informācija
Preču katalogs

ENER-J IPC1020 viedkamera 360 / 1080p

 
Kods
4123912
29,03 €
 
Piegāde: 4-5 d.d.
Piegāde ar DPD kurjeru ( 4,99 € )
Piegāde ar Latvijas pasts kurjeru ( 3,99 € )
Piegāde ar Venipak kurjeru ( 4,99 € )
Piegāde uz Venipak pasta automātiem ( 4,99 € )
Piegāde uz Smartpost pasta automātiem ( 2,99 € )
Īpašības
Ražotājs ENER-J

Viedā iekštelpu IP kamera ar automātisko izsekotāju

Kustības noteikšanas divvirzienu audio mājas novērošanas monitors ar novatorisku automātiskās izsekošanas funkciju, nakts redzamību un kustības detektoru, lieliski piemērots zīdaiņiem/vecākiem cilvēkiem/mājdzīvniekiem.
Funkcijas:
  • Full 1080P HD + 10m Night Vision - ENER-J Full HD mājas wifi IP kamera ar 1920*1080P izšķirtspēju, izmantojot augstas izšķirtspējas CMOS krāsu sensorus, varat iemūžināt katru mirkli; Ar 10 m infrasarkano staru gaismas diodēm jūs varat skaidri redzēt pat naktī, netraucējot guļošajam mazulim vai mājdzīvniekiem. (Darbojas tikai ar 2,4 GHz wifi tīkliem)
  • Divvirzienu audio prettrokšņi - Mūsu augstākās klases bezvadu IP kamera ar iebūvētu prettrokšņu filtra mikrofonu un skaļruni, jūs varat uzturēt kontaktus ar ģimeni, sveicināt savu mazuli, dzirdēt spilgtos bērnu smieklus jebkurā laikā.
  • Kustības noteikšana — kad Wi-Fi IP kamera nosaka kustīga pretinieka skaņu vai neparastu skaņu, tā nosūtīs reāllaika paziņojumus uz jūsu tālruņiem ar vienu video ekrānuzņēmumu, lai novērstu jūsu mājas iebrukumu. Izmantojot Time Axis Search, varat ātri atrast vajadzīgos materiālus.
  • 360° pārklājums - ENER-J PTZ iekštelpu wifi IP kamera ar 80° 1080P objektīvu ar 355° horizontālu un 110° vertikālu rotāciju, iekštelpu IP kamera rada pilnu 360° panorāmas skatu bez aklās zonas, kamerai var piekļūt attālināti un monitorēt jūsu mājas drošība.
  • Šifrēta Micro SD karte un mākoņkrātuve — šajā IP kamerā tiek izmantota uzlabota šifrēšanas tehnoloģija, lai droši uzglabātu datus 64G micro SD kartē vai savā mākoņkrātuvē.
Klientu atsauksmes par šo preci