Informācija
Preču katalogs

Zāles pļāvējs bez zāles savācēja Fiskars StaySharp Max (1000591)

 
Kods
2024363
299,99 €
100,00 € x 3 mēn.*
Vairāk informācijas
Kredīta saņemšana 299,99 €, līgums 3 mēnesis, ikmēneša maksājums — 100,00 €, gada procentu likme — 0%, ikmēneša līguma administrēšanas maksa — 0,00 €, līguma noslēgšanas maksa — 0,00 €, kopējās patēriņa kredīta cenas gada likme ir 0%, kopējā patēriņa kredīta saņēmēja maksātā summa ir 299,99 €.
Piegāde: Jautājiet
Bezmaksas piegāde
Piegāde ar DPD kurjeru ( 4,99 € )
Piegāde ar Latvijas pasts kurjeru ( Bezmaksas piegāde )
Piegāde ar Venipak kurjeru ( 4,99 € )
Īpašības
Ražotājs Fiskars
Produkta kategorija Zāles pļāvēji
Dziļums 122 mm
Platums 61 cm
Zāles savācējs +
Eiga Stumjams
Zāles pļāvēja tips Mehānisks
Maksimālais griešanas augstums, mm + 100
Garantijas laiks 24 mēn.
  • Pateicoties īpašajam pļaušanas aprīkojumam, asmeņi nepieskaras viens otram, pļaujot zāli, tāpēc stumšana prasa mazāku piepūli (līdz 30%). Asmens paliek ārkārtīgi ass un nav jāasina.
  • Patentētā InertiaDrive™ (kustības) tehnoloģija nodrošina dubultu pļaušanas jaudu, izmetot nopļauto zāli.
  • Patentētais VersaCut™ modelis nodrošina labāko pļaušanas kategoriju, kur pļaušanas augstums var būt no 2,5 cm līdz 10 cm un zāle tiek pļauta vistuvāk malai, salīdzinot ar citiem zāles pļāvējiem.
  • Savā klasē vadošais ergonomikas ziņā centrālā augstuma regulēšana ar sviru ir regulējama tikai ar vienu kustību.


Jaudīgie zāles pļāvēji ir gudra izvēle. Tie ir noderīgi jūsu zālienam, veselībai, videi un ietaupa naudu. Jauno Fiskars Mechanical zāles pļāvēju viru izgatavošana ir progresīvās pasaules atklājums, kas atrisina daudzas problēmas griešanas laikā, ko nevar teikt par standarta, citiem zāles pļāvējiem. Fiskars mehāniskais zāles pļāvējs ir patentēta tehnoloģija ar augstas kvalitātes griešanas un kustības jaudu. Salīdzinot ar tradicionālajiem mehāniskajiem zāles pļāvējiem, Fiskars zāles pļāvēju ir viegli stumt, tam ir lielāka pļaušanas jauda, nav nepieciešams asināt asmeni, kā arī pļauj augstu zāli, pateicoties regulējamam pļaušanas trumuļa augstumam. Faktiski šis Fiskars mehāniskais zāles pļāvējs ir daudz pārāks par jebkuru tradicionālo mehānisko zāles pļāvēju.


Platums 610 mm

Garums 1220 mm

Svars 23,50 kg

Klientu atsauksmes par šo preci