Informācija
Preču katalogs

VULLI komplekts Sophie la Girafe + miega rotaļlieta 000003

 
Kods
3015792
34,58 €
 
Piegāde: 3-7 d.d.
Piegāde uz Omniva pasta automātiem ( 2,99 € )
Piegāde ar DPD kurjeru ( 4,99 € )
Piegāde ar Venipak kurjeru ( 4,99 € )
Piegāde uz Smartpost pasta automātiem ( 2,99 € )
Īpašības
Ražotājs VULLI
CE sertifikāts Rotaļlieta ir sertificēta un atbilst Eiropas Savienības rotaļlietu prasībām. CE marķējumu atradīsiet uz iepakojuma. Saglabājiet informāciju par ražotāju un importētāju turpmākām atsauksmēm. Tie ir norādīti uz iepakojuma.
Vecums 0-36 mēneši
Produkta kategorija Zīdaiņiem
Drošības brīdinājums - Duplo Brīdinājums: Esiet piesardzīgs ar mazām detaļām, kuras var atdalīties vai tikt nokostas, jo bērns tās var aizrīties vai ieelpot! Visi iepakojuma materiāli un rotaļlietas iepakojuma detaļas neietilpst rotaļlietā, tāpēc tās ir jāizņem pirms rotaļlietas atdošanas bērnam. Spēlējiet tikai pieaugušo uzraudzībā. Saglabājiet informāciju par ražotāju un importētāju turpmākai uzziņai. Tie ir norādīti uz iepakojuma. Rotaļlieta var būt uzliesmojoša – turiet to tālāk no uguns avotiem un apkures ierīcēm. Ugunsgrēka gadījumā zvaniet uz neatliekamās palīdzības numuru 112.
  • Komplektā ietilpst: tradicionālā Vulli žirafes košļājamā un knupis.
  • Košļājamā kaučuka ir izgatavota no 100% dabiskā kaučuka un pārklāta ar mazulim nekaitīgu pārtikas krāsvielu.
  • Drošs kompanjons jaundzimušajam un mazulim.
  • Tumšāki punktiņi uz košļājamās daļas, pievēršot mazuļa uzmanību, rada vizuālu stimulāciju, kas ļauj viegli atpazīt rotaļlietu, kas kļūst par nomierinošu priekšmetu.
  • Lieliski piemērota mazuļa mazajām rociņām, ļoti viegla, ar garām kājām un kaklu, kas padara rotaļlietu viegli satveramu. Mīksts kā mātes pieskāriens, stimulējot psiholoģiskās un emocionālās sajūtas.
  • Rotaļlieta ir ļoti elastīga un tai ir dažādas košļāšanai piemērotas daļas (ausis, ragi, kājas). Tas ir lieliski piemērots zobu nākšanai un ir absolūti drošs.
  • Iepakojuma izmēri: 24x6,5x27 cm
  • Ieteicamais vecums: 0 mēneši+
Klientu atsauksmes par šo preci