Informācija
Preču katalogs

Sols Stormi - 0900

 
Kods
3473642
102,91 €
34,30 € x 3 mēn.*
Vairāk informācijas
Kredīta saņemšana 102,91 €, līgums 3 mēnesis, ikmēneša maksājums — 34,30 €, gada procentu likme — 0%, ikmēneša līguma administrēšanas maksa — 0,00 €, līguma noslēgšanas maksa — 0,00 €, kopējās patēriņa kredīta cenas gada likme ir 0%, kopējā patēriņa kredīta saņēmēja maksātā summa ir 102,91 €.
Piegāde: 14-28 d.d.
Piegāde ar DPD kurjeru ( 4,99 € )
Piegāde ar Latvijas pasts kurjeru ( 3,99 € )
Īpašības
Ražotājs Hanah Home
Komplektēšanas valsts Turcija
Svars, Kg 8,25
Augstums, cm - 48
Platums, cm - 100
Iepakojuma skaits 1
Svars ar iepakojumu, Kg 8.5
Materiāls - Metāls
Dziļums, cm - 38

Iepazīstinām ar mūsu izsmalcināto un valdzinošo soliņu - īstu šedevru, kas jebkurai telpai piešķirs eleganci un izsmalcinātību. Šis sols ar gludu metāla rāmi, greznu 100 % samta audumu un izturīgām koka kājām ir stila un komforta iemiesojums.

Atbrīvojiet emociju spēku

Iedomājieties, kā iegrimstat plīša samta polsterējumā, sajūtot tā maigumu pie ādas, kad atpūšaties un relaksējaties. Atlantijas priedes un akmens krāsas nevainojami saplūst, radot harmonisku un aicinošu atmosfēru, kas uzreiz pārnesīs jūs uz greznu viesnīcas numuru.

Veclaicīgs izstrādājums jebkuram stilam

Neatkarīgi no tā, vai dodat priekšroku glītam un modernam skandināvu stilam vai mājīgam lauku mājas šarmam, šis sols ir ideāls papildinājums jebkurai interjera dizaina koncepcijai. Tā tīrās līnijas un minimālisma dizains padara to universālu un pielāgojamu jebkurai telpai, bez piepūles papildinot jūsu esošās mēbeles un interjeru.

Pārveidojiet savu telpu ar stilu

Šis sols ir ne tikai satriecošs mēbeļu gabals, bet arī praktisks un funkcionāls. Tā platums ir 100 cm un dziļums - 39 cm, tāpēc tas nodrošina pietiekami daudz sēdvietu, nepārblīvējot telpu. Krēsla sēdekļa augstums 48 cm nodrošina optimālu komfortu, ļaujot jums sēdēt stundām ilgi bez diskomforta.

Tehniskā informācija:

  • Rāmis: Metāls .
  • Rāmis: rāmis: Materiāls: 100% samts
  • Koka kājas
  • Platums: 100 cm
  • Dziļums: 39 cm
  • Krēsla sēdekļa augstums: 48 cm
  • Krāsa: Atlantijas priedes un akmens

Nepalaidiet garām iespēju pārvērst savu telpu par stila un komforta oāzi. Pasūtiet mūsu soliņu jau šodien un izbaudiet perfektu greznības un funkcionalitātes apvienojumu.

Klientu atsauksmes par šo preci