Informācija
Preču katalogs

Kafijas automāts NIVONA CUBE 4102

 
Kods
3937454
479,00 €
159,67 € x 3 mēn.*
Vairāk informācijas
Kredīta saņemšana 479,00 €, līgums 3 mēnesis, ikmēneša maksājums — 159,67 €, gada procentu likme — 0%, ikmēneša līguma administrēšanas maksa — 0,00 €, līguma noslēgšanas maksa — 0,00 €, kopējās patēriņa kredīta cenas gada likme ir 0%, kopējā patēriņa kredīta saņēmēja maksātā summa ir 479,00 €.
Piegāde: 1-7 d.d.
Bezmaksas piegāde
4 GADU GARANTIJA
Garantijas pagarināšana
Garantijas pagarināšana (produkta labošana)
vai
Garantijas pagarināšana (produkta maiņa)
vai
Piegāde ar DPD kurjeru ( 4,99 € )
Piegāde ar Latvijas pasts kurjeru ( Bezmaksas piegāde )
Piegāde ar Venipak kurjeru ( 4,99 € )
Īpašības
Ražotājs NIVONA
Ekrāns +
Ūdens sūkņa spiediens 15 BAR
Kafijas pupiņu ietilpība 250 g
Automātiska izslēgšanās +
Piemērots kafijai Kafijas pupiņas un malta kafija
Kapučīno pagatavošana Nav
Kafijas aparāta tips Automātisks
Latte macchiato pagatavošana +
Regulējama kafijas stiprība 5 līmeņi
Kafijas dzirnaviņas Tērauda
Produkta kategorija Kafijas aparāti
Krāsa Balts
Dziļums 21 cm
Akcija
Jauda 1455 W
Platums 22.5 cm
Svars, Kg 4.95
Augstums 32 cm
Ūdens tvertnes tilpums, l 1.4
Garantijas laiks 24 mēn.

Jauns kafijas pagatavošanas veids: NIVONA CUBE 4' kafijas automāts piešķir aromāta tehnoloģiju kompaktiem izmēriem. Novatoriskā Click Cup padara svaigi maltas kafijas pagatavošanu ārkārtīgi vienkāršu. Kafijas automāts, kas apvieno portafiltra, pilnībā automātiska kafijas automāta un kapsulu automāta idejas.


Nekas nelīdzinās kafijas smaržai, ieberamo pupiņu kraukšķināšanai vai kafijai, kas ielej krūzē. Kafija stimulē visas mūsu sajūtas. Tieši tādas sajūtas mēs tvērām ar CUBE 4'. Visiem, kam patīk kafija. Ierīcei ir ārkārtīgi kompakti izmēri.


CUBE 4' darbojas vienkārši un tik inovatīvi. Kā tieši tas darbojas? Click Cup nostājas slīpēšanas pozīcijā kreisajā pusē. Tur svaigi maltā kafija tieši no dzirnaviņas nonāk Click pielikumā, pēc tam izvēlnē tieši tiek parādīts, kas un kā jādara. Pēc slīpēšanas ir pienācis laiks vārīties. Lai to izdarītu, vienkārši novietojiet Click Cup uzgali gatavošanas pozīcijā — pārvietojiet to no kreisās puses uz labo. Turpmāk visu nepieciešamo perfektas kafijas vai espresso pagatavošanai var iestatīt izvēlnē. Kafijas tilpumu, temperatūru un aromāta profilu var pielāgot katrai tasei un katrai gaumei. Atliek tikai izbaudīt.


Ātra tīrīšana tiek veikta ar vienu pagriezienu: pārvietojiet sviru, lai atbrīvotu Click Cup. Noņemiet pielikumu un pagrieziet to vienu reizi, līdz atskan klikšķis. Gatavā maltā kafija tagad izkrīt tieši kā disks. Ātri notīriet Click Cup ar drānu. Pabeigts.

Klientu atsauksmes par šo preci