Informācija
Preču katalogs

Sony A6600 + 18-135mm OSS (Black) | (ILCE-6600M/B) | (α6600) | (Alpha 6600)

 
Kods
2934004
1 658,38 €
552,79 € x 3 mēn.*
Vairāk informācijas
Kredīta saņemšana 1 658,38 €, līgums 3 mēnesis, ikmēneša maksājums — 552,79 €, gada procentu likme — 0%, ikmēneša līguma administrēšanas maksa — 0,00 €, līguma noslēgšanas maksa — 0,00 €, kopējās patēriņa kredīta cenas gada likme ir 0%, kopējā patēriņa kredīta saņēmēja maksātā summa ir 1 658,38 €.
Piegāde: 3-7 d.d.
Bezmaksas piegāde
Piegāde uz Omniva pasta automātiem ( Bezmaksas piegāde )
Piegāde ar DPD kurjeru ( 4,99 € )
Piegāde uz DPD pasta automātiem ( 3,99 € )
Piegāde ar Latvijas pasts kurjeru ( Bezmaksas piegāde )
Piegāde ar Venipak kurjeru ( 4,99 € )
Piegāde uz Venipak pasta automātiem ( 4,99 € )
Piegāde uz Smartpost pasta automātiem ( 2,99 € )
Īpašības
Ražotājs Sony
Sony A6600 + 18-135mm OSS (Black) | (ILCE-6600M/B) | (α6600) | (Alpha 6600)
1 658,38 €

α6600 + Sony E 18-135 mm f/3,5-5,6 OSS (SEL18135)

Spēks ir tavās rokās

Visaptverošs rīku komplekts jūsu iztēlei

Kamera α6600 ir aprīkota ar funkcijām gandrīz visām iespējamām situācijām, ar ātru AF, attēla stabilizāciju un satriecošu attēla kvalitāti, lielu akumulatoru un profesionālām 4K HDR (HLG)1 fotografēšanas iespējām.

Īpaši ātrs AF un fotografēšana

Uzticams un konsekvents AF

Plašs AF apgabals, īpaši ātrs AF un stabila objekta izsekošana

Blīvi izvietoti fokusa punkti nosedz 84% no kadra, un ātrā hibrīda AF sistēma apvieno fāzes AF un kontrasta noteikšanas AF, lai sasniegtu pasaulē ātrāko fokusēšanas ātrumu 0,02 s2. Objektam kustoties, tiek aktivizēti AF punkti ap to, lai to precīzi izsekotu.

Liela ātruma nepārtraukta uzņemšana ar AF / AE ar ātrumu līdz 11 kadriem sekundē. ātrumu

Uzņemiet ar ātrumu līdz 11 kadri/s3 ar mazu displeja aizkavi un 8 kadri/s3 ar tiešo skatu sērijveida režīmā, lai vienlaikus iegūtu līdz 1164 JPEG (standarta) fotoattēliem. Iestatījumi tiek parādīti elektroniskajā skatu meklētājā, attēls tiek parādīts reāllaikā, uzlabojot darbības ainu uzņemšanu.

Klusā nepārtrauktā uzņemšana netraucēs mieru

Ja nepieciešams absolūts klusums, ir iespējama klusa uzņemšana bez aizvara skaņas ar ātrumu līdz 8 kadriem/s5, pat AF-C režīmā. Lietojot kopā ar acu noteikšanas AF vai reāllaika izsekošanu, jūs paplašināsit fotografēšanas iespēju klāstu.

Reāllaika izsekošana un reāllaika acu AF

Nekavējoties izlaidiet izsekošanu

Sāciet reāllaika izsekošanu, līdz pusei nospiežot aizvaru vai vienkārši atlasiet objektu ar pieskārienu. Varat arī sākt izsekošanu, piešķirot funkciju "Izsekošana ieslēgta" pielāgotam taustiņam.

AI balstīta objektu izsekošana

Kameras izsekošanas sistēmas balstās uz unikāliem uz AI balstītiem objektu atpazīšanas algoritmiem6. Tie apstrādā telpisko informāciju, tostarp krāsu, faktūras (viegluma) un attāluma (dziļuma) datus, kā arī izseko objekta acij un sejai, viss reāllaikā lielā ātrumā.

Reāllaika cilvēka acu noteikšanas AF

Pat tad, kad jūsu portreta objekts kustas, reāllaika acu AF nepārtraukti un stabili izseko acīm un fokusē ainu. Tas darbojas arī tad, ja objekta seja ir aizsegta, apgaismota no aizmugures vai vērsta uz leju.

Reāllaika AF dzīvnieku acu noteikšanai

Tie paši acu noteikšanas algoritmi, kas palīdz uzņemt lieliskus cilvēku portretus, tiek piemēroti arī dzīvniekiem7, lai iegūtu skaistus dzīvnieku portretus un savvaļas dzīvniekus.

Labās/kreisās acs AF aktivizēšana ar pieskārienu8

Piešķirt lielāku nozīmi objekta kreisajai vai labajai acij ir iespējams ne tikai iestatījumos, bet arī vienkārši pieskaroties kameras ekrānam.

Vienmērīga fokusa pāreja

Atkarībā no objekta stāvokļa fokusa apgabals automātiski un nemanāmi pāriet no objekta sejas uz acīm.

Reāllaika izsekošanas iespējošana ar pieskārienu

Izmantojot Touch Tracking, varat vienkārši pieskarties ekrānam, lai iespējotu fotoattēlu vai videoklipu izsekošanu reāllaikā.

5 asu optiskā attēla stabilizācija

Horizontālais un vertikālais slīpums

Kompensējiet leņķisko vibrāciju, kas pazīstama arī kā horizontāla un vertikāla vibrācija, kas ir īpaši pamanāma, fotografējot ar lielāku fokusa attālumu.

Horizontālās un vertikālās asis

Kompensējiet kameras vibrāciju horizontālā un vertikālā virzienā, kas ir īpaši pamanāms pie liela palielinājuma, piemēram, tuvplāna kadros.

Translācijas vibrāciju kompensācija

Kompensējiet panoramēšanu (rotācijas vibrāciju), kas ir visredzamākā, kad kamera tiek turēta rokās, uzņemot garas filmas.

Kā darbojas optiskā attēla stabilizācija

Mūsu pilnkadra kamerās izmantotais 5 asu korpusa optiskās attēla stabilizācijas mehānisms ir pielāgots kā APS-C sensora stabilizācijas ierīce α6600 kamerā. Tas darbojas uz precīza žiroskopa sensora un nosaka un kompensē vibrāciju pa piecām asīm, tostarp leņķisko (soli un slīdēšanu), horizontālo, vertikālo un gājienu, un nodrošina stabilizāciju, kas vienāda ar 5 intervāliem9 ātrāk.

Skaisti skati

Augsta attēla kvalitāte no pamatiem

Exmor™ APS-C CMOS sensors, jaunākās paaudzes BIONZ X™ attēlu procesors

24,2 megapikseļu 10 APS-C attēla sensors ļoti efektīvi savāc gaismu, tam ir plašs jutības diapazons un tas darbojas klusi pat pie augstiem ISO iestatījumiem. Apvienojumā ar jaunākās paaudzes BIONZ X attēlu apstrādes moduli, tas ļauj uzņemt attēlus ar pārsteidzošu skaidrību un faktūras atveidi.

Zems trokšņu līmenis augstai ISO jutībai

Plašajā jutības diapazonā ISO 100-32000 (paplašināms līdz ISO 50-102400) α6600 nodrošina īpaši zemu trokšņa līmeni augstas kvalitātes attēliem pat vājā apgaismojumā.

Uzlabota krāsu atveide

Algoritmi, kas mantoti no mūsu atzītajām pilna kadra kamerām, nodrošina precīzu krāsu atveidi kamerā α6600. Cilvēka ādas toņu un spilgto krāsu ziedu atveide ir ievērojami uzlabota. Tiek izlabotas arī robainas līnijas un nepatiesas krāsas.

Reālistiska 4K HDR (HLG) fotografēšana

Universālas filmēšanas iespējas

Visu pikseļu skenēšana bez pikseļu kvantēšanas nodrošina augstas izšķirtspējas 4K video ierakstīšanu1, savukārt HLG (Hybrid Log-Gamma) attēlveidošanas profils nodrošina ātru HDR veiktspēju. Izsmalcinātā attēla stabilizācijas tehnoloģija arī veicina attēla kvalitāti.

Saglabājiet savu objektu fokusā

Kameras ātrā hibrīda AF sistēma, reāllaika izsekošana un reāllaika acu noteikšanas AF nodrošina vienmērīgu un uzticamu objekta fokusu, lai jūs varētu koncentrēties uz radošākiem filmēšanas aspektiem.

Intervāla uzņemšana time-lapse video

Kamerā ir iebūvēta intervāla uzņemšana11, lai uzņemtu laika intervāla video ar pielāgotu uzņemšanas intervālu 1–60 sekundes. Iegūtos attēlus var savienot kopā augstā izšķirtspējā datorā un skatīt ar vienkāršu kamerā regulējamu ātruma priekšskatījumu.

S-Log uztveršanas atbalsts

S-Log3 un S-Log2 gamma līknēm ir augsts dinamiskais diapazons (līdz 1300% no Rec.709), lai samazinātu balināšanu un melnēšanu un nodrošinātu plašāku krāsu gradāciju diapazonu rediģēšanas laikā12.

Palēnināta kustība un ātras kustības tveršana

Varat ierakstīt filmas palēninājumā (līdz 5x) un ātrā kustībā (līdz 60x) tieši kamerā vai izmantot 120 kadrus/s. Full HD attēls, lai rediģēšanas posmā izveidotu augstas kvalitātes palēninātas kustības ierakstu13.

Ērtākas ārējās pieskāriena funkcijas

Tādām ērtām skārienfunkcijām kā pieskāriena fokuss un pieskāriena izsekošana var piekļūt α6600 ekrānā14 pat tad, ja kamerai ir pievienoti ārējie displeji.

Pastāstiet savus stāstus savā veidā

Kamera α6600 ir paredzēta jaudīgai filmēšanai, tāpēc gan profesionāļi, gan entuziasti var dalīties savos stāstos ar pasauli. Par 180° pagriežamais ekrāns palīdz uzņemt video aplādes vai komponēt sarežģītus kadrus. Profesionālā audio tiek nodrošināta arī ar ārējo mikrofona ligzdu un austiņu ligzdu. Uzlabotā saķere ļauj droši un ērti filmēt stundām ilgi.

Jaudīgs, uzticams, daudzpusīgs

Z lielais akumulators palīdz fotografēt ilgu laiku

Lai jūs varētu fotografēt ilgāk, α6600 ir tāds pats lielas ietilpības akumulators kā daudzām mūsu pilna kadra kamerām15, taču šī kamera joprojām ir kompakta.

Putekļu un mitruma izturīgs magnija korpuss

Šī kamera ir putekļu un mitruma izturīga16, jo tās augšējais vāks, priekšējais vāks, iekšējais rāmis un aizmugurējais vāks ir izgatavoti no viegla, bet spēcīga magnija sakausējuma.

Pielāgošanas iespējas:

Katrai kameras 11 pogām var piešķirt vienu no 91 dažādas funkcijas, un funkcijas var piešķirt arī vadības ripām. Mana izvēlne ļauj saglabāt 30 dažādus izvēlnes vienumus.

Pretvibrācijas bloķēšana

Zema vibrācija, īpaši spēcīgs aizvars, kas paredzēts 200 000 aizvara ciklu17

Ergonomiski uzlabojumi

Vieglākai turēšanai rokturis ir sabiezināts un palielināts, kā arī uzlabota piederumu atbrīvošanas poga.

Augsta kontr. OLED skatu meklētājs

Augstas izšķirtspējas XGA OLED Tru-Finder™ nodrošina skaidru redzamību un vienmērīgu attēlu, kas atvieglo mērķa izsekošanu.

Barošana caur USB

Fotoaparātu var darbināt, izmantojot USB kabeli, kas savienots ar mobilā akumulatora vai citu strāvas avotu.

Papildu savienotāji

HDMI mikrosavienotāja ligzda un universālais/USB mikrosavienotājs ir viegli pieejami, atverot paneļa durvis.

Ārējā mikrofona ligzda

3,5 mm stereo audio mikrofona ligzda ļauj pievienot ārēju mikrofonu, lai uzlabotu video emuāru un filmu skaņas kvalitāti.

Austiņu ligzda

Ir austiņu ligzda, kas ļauj klausīties kameras audio ieeju.

Imaging Edge™ tālvadības, skatītāja un rediģēšanas funkcijas

Attīstieties ar Imaging Edge darbvirsmas lietojumprogrammām: kontrolējiet un pārraugiet fotografēšanu datora ekrānā, izmantojot Remote; ātri apskatiet, novērtējiet un atlasiet fotoattēlus no attēlu bibliotēkām, izmantojot programmu Viewer; Rediģēt ļaus iegūt kvalitatīvus fotoattēlus no RAW datiem. Pārvērtiet Sony RAW failus kvalitatīvos attēlos un efektīvāk pārvaldiet savus darbus. 18

Vairāk informācijas: https://www.sony.lt/electronics/fotoaparatai-su-keiciamaisis-objektyvais/ilce-6600

Klientu atsauksmes par šo preci