Informācija
Preču katalogs

Sony A6100 Body (White) | (ILCE-6100/W) | (α6100) | (Alpha 6100)

 
Kods
3081340
1 090,33 €
363,44 € x 3 mēn.*
Vairāk informācijas
Kredīta saņemšana 1 090,33 €, līgums 3 mēnesis, ikmēneša maksājums — 363,44 €, gada procentu likme — 0%, ikmēneša līguma administrēšanas maksa — 0,00 €, līguma noslēgšanas maksa — 0,00 €, kopējās patēriņa kredīta cenas gada likme ir 0%, kopējā patēriņa kredīta saņēmēja maksātā summa ir 1 090,33 €.
Piegāde: 1-7 d.d.
Bezmaksas piegāde
Piegāde uz Omniva pasta automātiem ( Bezmaksas piegāde )
Piegāde ar DPD kurjeru ( 4,99 € )
Piegāde uz DPD pasta automātiem ( 3,99 € )
Piegāde ar Latvijas pasts kurjeru ( Bezmaksas piegāde )
Piegāde ar Venipak kurjeru ( 4,99 € )
Piegāde uz Venipak pasta automātiem ( 4,99 € )
Piegāde uz Smartpost pasta automātiem ( 2,99 € )
Īpašības
Ražotājs Sony
Sony A6100 Body (White) | (ILCE-6100/W) | (α6100) | (Alpha 6100)
1 090,33 €

Sony A6100(ILCE-6100) korpuss (balts) "α6100" APS-C kamera ar ātru AF

Iemūžiniet savu pasauli, dalieties ar savu redzējumu

Iemūžiniet un kopīgojiet īpašos mirkļus un portretus. Mūsu pilna kadra modeļos iebūvētā tehnoloģija nodrošina attēla kvalitāti un ātrumu, atstājot smago darbu kameras ziņā. α6100 palīdzēs jums nekad nepalaist garām nevienu mirkli.

Reāllaika acu izsekošana

Precīzi izsekojiet objektam

Aktīvo objektu pastāvīga fokusēšana ir ļoti svarīga, lai iemūžinātu katru svarīgo mirkli neatkarīgi no tā, vai tverat sporta notikumu vai ikdienu. Sony uzlabotie uz AI balstītie1 objektu izsekošanas algoritmi jūs nepievils, apstrādājot milzīgus telpisko datu apjomus lielā ātrumā reāllaikā.

Reāllaika cilvēka acu noteikšanas AF

Reāllaika acu noteikšanas AF nodrošina nepārtrauktu acu izsekošanu, uzņemot kustīgus portretus. Jūs varat noteikt kreiso vai labo aci par prioritāti; funkcija darbojas pat tad, ja seja ir daļēji aizsegta, izgaismota vai vērsta uz leju.

Reāllaika AF dzīvnieku acu noteikšanai

Sony inovatīvie acu noteikšanas algoritmi ir pielāgoti gan dzīvnieku2, gan cilvēka acīm, lai jūs varētu uzņemt precīzi fokusētus mājdzīvnieku portretus un savvaļas dzīvnieku fotogrāfijas.

Autofokuss, kuram varat uzticēties

Plašs AF apgabals, īpaši ātrs iegūšanas ātrums un nepārtraukta izsekošana

Kameras plašais AF pārklājums ir balstīts uz blīvām 425 fāzes noteikšanas punktu un 425 kontrasta noteikšanas punktu kopām, kas ievērojami palielina noteikšanas precizitāti. Jaunākās paaudzes apstrādes moduļa augstā veiktspēja palīdz sasniegt neticamu AF iegūšanas ātrumu 0,02 sekundēs3, savukārt uzlabotie algoritmi mēģina paredzēt turpmāko objekta atrašanās vietu.

Ātra nepārtraukta uzņemšana līdz 11 kadriem sekundē ar AF/AE

Iespaidīgi ātra apstrāde un liela atmiņa nodrošina nepārtrauktu uzņemšanu ar ātrumu līdz 11 kadriem/s4 ar pēcpārskatīšanu vai 8 kadriem/s4 ar reāllaika apskati ar minimālu aizkavi. Vienā sērijā var uzņemt aptuveni 77 kadrus5 JPEG (standarta) formātā.

Klusa nepārtraukta uzņemšana ar ātrumu līdz 8 kadriem sekundē

Klusā fotografēšana ir noderīga situācijās, kad troksnis novērš uzmanību, piemēram, tiešraides laikā vai fotografējot dzīvniekus. α6100 var uzņemt nepārtrauktu fotografēšanu bez aizvara ar ātrumu līdz 8 kadriem/s6 ar AF/AE izsekošanu pat AF-C režīmā un ar reāllaika acu AF vai reāllaika izsekošanu.

Augstāka attēla izšķirtspēja un dabiska izskata faktūras

APS-C sensors izmanto vara vadus labākai vadītspējai un ķēdes apstrādei, lai optimizētu gaismas savākšanu. Kopā ar jaunākās paaudzes attēlu apstrādes moduli tas ļauj palielināt attēla izšķirtspēju un atjaunot dabiskās tekstūras.

Skaidrāki attēli krēslā

Uzlabota trokšņu samazināšana nodrošina tīrākus attēlus tumsā, fotografējot ar augstu jutību. Iebūvētā maksimālā ISO jutība ir ISO 32 000, un nekustīgajiem attēliem to var paplašināt līdz ISO 51 200. Trokšņu samazināšana ir ārkārtīgi efektīva bieži izmantotajā vidējas un augstas jutības diapazonā.

Reālistiski ādas toņi

Skin Tone, kas mantots no mūsu jaunākajām atzinību ieguvušajām pilna kadra kamerām, tver cilvēka ādas toņu dabisko skaistumu un palīdz uzņemt vislabākos fotoattēlus.

Reālistiska krāsu atveide

Dabiska izskata attēli ar uzlabotu krāsu atveidi vairāk atbilst tam, ko jūs faktiski redzat, ar košākām ziedu un līdzīgu objektu krāsām, kā arī novēršot nelīdzenumus un nepareizas krāsas.

Ātrs hibrīda AF video

Fāzes noteikšanas AF un kontrasta noteikšanas AF darbojas kopā

Ātrais hibrīda AF nodrošina lielu ātrumu, precizitāti un efektīvu izsekošanu, lai atbilstu stingrajām 4K filmu autofokusa prasībām. Efektīvāka fokusa plaknes noteikšanas sistēma nodrošina stabilāku AF, savukārt kontrasta noteikšanas AF sistēma palielina kopējo precizitāti. Filmējamais objekts ir stabili fokusā, pat ja tam priekšā iet cits objekts.

Filmēšana augstā 4K izšķirtspējā

Visu pikseļu skenēšana bez kvantēšanas apstrādā aptuveni 2,4 reizes7 vairāk informācijas, nekā nepieciešams, lai ierakstītu 4K izšķirtspēju (QFHD: 3840 x 2160)8, tādējādi iegūstot neticami detalizētas, asas un reālistiskas filmas.

Pieskāriena izsekošana filmēšanas laikā

Kameras funkcija Touch Tracking nodrošina vienmērīgu un nepārtrauktu fokusēta objekta izsekošanu, ko aktivizē, vienkārši pieskaroties ekrānam.

Paplašiniet savas filmēšanas iespējas

Kamera var ierakstīt filmas tieši palēninājumā (līdz 5x) un ātrā kustībā (līdz 60x) bez nepieciešamības rediģēt datoru.

Ārējā mikrofona ieeja augstas kvalitātes skaņai

Kamerai α6100 ir ārējā mikrofona ligzda, kas sniedz vairāk audio ierakstīšanas iespēju, kas ļaus uzņemt profesionālas filmas, kā arī augstas kvalitātes video žurnālu materiālus.

Vienkārša paškadrēšana

Pateicoties kameras LCD monitoram, kas pagriežas par pilniem 180 grādiem, ir viegli iekadrēt sevi video emuāru veidošanai un pašbildēm.

Elastīga šaušana no apakšas

Ekrāns griežas par 180° uz augšu un 74° uz leju, tādējādi atvieglojot objekta kadrēšanu, fotografējot no augsta vai zema līmeņa.

Ērta pieskāriena izsekošana, pieskāriena fokusa funkcijas

Pēc pieskāriena izsekošanas atlasīšanas izvēlnē atlasiet objektu, pieskaroties monitoram. Neatkarīgi no tā, vai uzņemat fotoattēlus vai videoklipus, kamera sāks automātisku izsekošanu. Skārienfokusa funkcija ir arī viegli lietojama – vienkārši pieskarieties attiecīgajam monitora punktam, lai iestatītu fokusu.

Pielāgojamas vadīklas jūsu ērtībām

Varat pilnībā pielāgot α6100 savām vajadzībām, piešķirot līdz pat astoņām pogām un vadīklām jebkurai no 89 dažādām uzņemšanas un atskaņošanas darbībām.

Manas izvēlnes ātrās piekļuves funkcija

Kameras funkcija Mana izvēlne ļauj piešķirt līdz 30 dažādiem izvēlnes vienumiem bieži lietotām darbībām, lai ātri piekļūtu.

Lietotāja interfeisa pielāgošana

Pielāgoto iestatījumu ekrānā tiek parādīts kameras vadības pogu un taustiņu novietojums, lai jūs varētu apstiprināt funkciju piešķiršanu. Lai atvieglotu iestatīšanu, pielāgojot funkciju izvēlni, varat skatīt iespējas funkciju izvēlnē.

Klientu atsauksmes par šo preci