Informācija
Preču katalogs

Sony A6400 Body (Silver) | (ILCE-6400/S) | (α6400) | (Alpha 6400)

 
Kods
3004882
1 016,50 €
338,83 € x 3 mēn.*
Vairāk informācijas
Kredīta saņemšana 1 016,50 €, līgums 3 mēnesis, ikmēneša maksājums — 338,83 €, gada procentu likme — 0%, ikmēneša līguma administrēšanas maksa — 0,00 €, līguma noslēgšanas maksa — 0,00 €, kopējās patēriņa kredīta cenas gada likme ir 0%, kopējā patēriņa kredīta saņēmēja maksātā summa ir 1 016,50 €.
Piegāde: 1-7 d.d.
Bezmaksas piegāde
Piegāde uz Omniva pasta automātiem ( Bezmaksas piegāde )
Piegāde ar DPD kurjeru ( 4,99 € )
Piegāde uz DPD pasta automātiem ( 3,99 € )
Piegāde ar Latvijas pasts kurjeru ( Bezmaksas piegāde )
Piegāde ar Venipak kurjeru ( 4,99 € )
Piegāde uz Venipak pasta automātiem ( 4,99 € )
Piegāde uz Smartpost pasta automātiem ( 2,99 € )
Īpašības
Ražotājs Sony
Produkta kategorija Fotoaparāti
Sony A6400 Body (Silver) | (ILCE-6400/S) | (α6400) | (Alpha 6400)
1 016,50 €

α6400 korpuss (sudrabs)

Paņemiet labāko.

Neskatoties uz tā kompakto izmēru un vieglo svaru, α6400 ir ātrs, un tam ir funkcijas, ko varētu sagaidīt no pilna kadra modeļa. Neatkarīgi no tā, vai katru dienu fotografējat, filmējat, veidojat radošas kompozīcijas vai vienkārši uzņemat pašbildes, varat baudīt skaistus attēlus un nekavējoties tos kopīgot.

Inovācija, kas iedvesmo jūs radīt

Atbrīvojiet savu radošo potenciālu ar augstu efektivitāti un uzlabotām funkcijām, piemēram, uz AI balstītu reāllaika acu noteikšanas AF; jauna, augstas precizitātes reāllaika izsekošana; liela ātruma nepārtraukta uzņemšana un 4K HDR (HLG) video ierakstīšana.

Kāpēc izvēlēties šo modeli?

  1. Ātrs un uzticams autofokuss
  2. Reāllaika acu AF, reāllaika izsekošana
  3. Pārsteidzoša attēla kvalitāte
  4. 4K filmas un profesionāla līmeņa funkcijas
  5. Gudra darbība
  6. Zibens ātrs AF

Uzticams AF ļauj uzņemt lieliskus darbības fotoattēlus

Kameras uzlabotais AF ātri un droši nosaka objekta pozīciju un izseko objekta kustībai, saglabājot to labi fokusā.

Nepārtraukta izsekošanas funkcija

Kad objekti pārvietojas, precīza izsekošana tiek nodrošināta, aktivizējot AF punktus, kas ir blīvi izvietoti ap objektu.

Nepārtraukta uzņemšana ar AF / AE līdz 11 kadriem sekundē.

Pateicoties ātrai apstrādei un lielai buferatmiņai, jūs nepalaidīsit garām nevienu mirkli. Uzņemiet līdz 11 kadriem sekundē. ātrums ar sekojošu attēlu parādīšanu vai līdz 8 kadriem/s. ātrums un tiešraides skatīšanās. Uzņemiet līdz 116 kadriem JPEG (standarta) vai 46 kadriem saspiestā RAW formātā vienā nepārtrauktā sērijā.

Klusa nepārtraukta uzņemšana ar ātrumu līdz 8 kadriem sekundē. ātrumu

Ja fotografēšanai nepieciešams klusums, piemēram, tiešraides laikā, varat fotografēt klusi, bez aizvara trokšņiem ar ātrumu līdz 8 kadriem sekundē. ātrums ar AF/AE izsekošanu pat AF-C režīmā, izmantojot reāllaika acu noteikšanas AF vai reāllaika izsekošanu, nodrošinot plašu fotografēšanas iespēju klāstu.

Reāllaika acu AF, reāllaika izsekošana

Inteliģenta objektu izsekošana

Nesen ieviestā uz AI balstīta objektu atpazīšanas tehnoloģija apstrādā lielu datu apjomu, lai atklātu un izsekotu pat ātri kustīgus objektus.

Uzlabota acu atpazīšana un izsekošana

Precīza acu noteikšana

Uzlabotā reāllaika acu noteikšanas AF uzticami atpazīst cilvēka seju un precīzi fokusējas uz cilvēka acīm. Nav nepieciešami īpaši iestatījumi – vienkārši nospiediet slēdža pogu.

Nepārtraukta acu izsekošana

Ja iestatīts uz AF-C, reāllaika acu noteikšanas AF saglabā kustīgu objektu vienmērīgā fokusā pat tad, ja daļa sejas ir paslēpta, seja ir izgaismota vai objekts skatās uz leju.

Izvēlieties objekta kreiso vai labo aci

Tagad izvēlnē varat iepriekš atlasīt kreiso aci, labo aci vai automātisko iestatījumu, lai varētu vairāk koncentrēties uz kompozīciju. Opcijas var piešķirt pielāgotām pogām, lai jūs varētu tās ātri mainīt fotografēšanas laikā.

Nepārtraukta kustīgu objektu izsekošana

Reāllaika izsekošana9 labi saglabā attēlu fokusā

Fotografējot sporta pasākumus vai citās situācijās, kad objekti ātri kustas, pastāvīga fokusa uzturēšana var noteikt, vai tverat svarīgu un dramatisku mirkli.

Jaunais objektu atpazīšanas algoritms izseko kustīgus objektus

Jaunizstrādātais objektu atpazīšanas algoritms reāllaikā ātri apstrādā telpisko informāciju, pamatojoties uz krāsu, objekta attālumu (dziļumu), modeli (spilgtumu) un informāciju par seju un acīm.

Gluda pāreja no ķermeņa uz seju un acu izsekošana

Fotografējot tālu kustīgu cilvēku, izsekošanas sistēma tver visu ķermeni, un fokusa apgabals vienmērīgi mainās no sejas uz acīm atbilstoši objekta stāvoklim.

Vienkārši pieskarieties un skatieties

Kad izvēlnē ir iestatīta pieskāriena izsekošanas funkcija, atlasiet objektu, vienkārši pieskaroties monitoram. Uzņemot fotoattēlu vai video, kamera automātiski sāks izsekot objektam.

Pārsteidzoša attēla kvalitāte

Izbaudiet satriecošus, neticami detalizētus attēlus

Pateicoties lielajam sensoram un jaunākajam attēlu apstrādes modulim, varat uzņemt visu, ko vēlaties, un fotogrāfijas būs pārsteidzoši skaidras un spilgtas, ar dabīgām krāsām pat vājā apgaismojumā.

24,2 MP sensors un uzlabots attēlu apstrādes modulis

APS-C sensoram ir vara vadi un uzlabota apstrādes shēma efektīvākai gaismas savākšanai. Kopā ar attēlu apstrādes moduli tas palīdz sasniegt augstāku attēla izšķirtspēju un dabiskāku faktūru atveidi.

Skaidrāki attēli pat krēslas laikā

Labāka trokšņu samazināšana nodrošina skaidrākas kvalitātes attēlus pat fotografējot tumsā, kad nepieciešama augsta jutība. Dabiskā ISO jutība ir palielināta līdz maksimālajam ISO 32 000 (maksimālā paplašinātā ISO jutība nekustīgai fotogrāfijai ir ISO 102 400). Trokšņu samazināšana ir īpaši efektīva, ja bieži izmanto vidēju vai augstu jutību.

Dabiski attēli, kas atbilst tam, ko redzat

Izmantojot attēlu apstrādes algoritmus, kas ir līdzīgi tiem, ko izmanto pilnrāmja kamerās, renderētās krāsas ir reālistiskākas. Cilvēka ādas toņi izskatās dabiskāki, un augu krāsas tiek atveidotas labāk.

4K filmas un profesionāla līmeņa funkcijas

Radoša filmu veidošana

Kamerai α6400 ir uzlabotas funkcijas, kas palīdz jums izveidot filmas, tostarp pilna pikseļu skenēšana bez pikseļu sadalīšanas augstas izšķirtspējas 4K filmu ierakstīšanai HDR (HLG), S-Log/S-Gamut opcijām, kā arī lēnas un ātras kustības ierakstīšanai.

Filmēšana augstā 4K izšķirtspējā

Super 35 mm formāta ierakstīšana, izvēloties 2,4 k. vairāk paraugu 4K filmās (QFHD: 3840 x 2160) un iegūstiet izcilu attēla kvalitāti.

4K filmēšana

Ātrs hibrīda AF

S-Log / HLG

Izveidojiet laika intervāla filmas

Kamerai ir jauna intervāla fotografēšanas funkcija, kas ir nepārtraukta fotografēšana ar 1-60 sekunžu pārtraukumu starp kadriem. Izvadi var izmantot, lai izveidotu timelapse filmas, izmantojot datoru un skatītāju no Imaging Edge TM darbvirsmas lietojumprogrammām.

Video emuārs ar noderīgām funkcijām

Ja uzņemat vlogus, 180 grādos noliecamais LCD monitors noderēs, veidojot kadrus. Audio ierakstīšanai papildus ārējā mikrofona ligzdai ir arī papildu XLR adapteris (nopērkams atsevišķi), lai atvieglotu profesionāla līmeņa mikrofonu lietošanu un iegūtu labāku skaņas kvalitāti.

Izmantojiet dažādas fotografēšanas funkcijas

Kamera var ierakstīt palēninātas (līdz 5k) un paātrinātas (līdz 60k) filmas bez pēcapstrādes datorā. Full HD 120 fps var izmantot arī augstas kvalitātes palēninājumam ražošanas laikā. liela ātruma video. Fotografēšana ar intervālu ļauj vieglāk rediģēt un pārskatīt, un fotoattēlu uzņemšanas funkcija ļauj uzņemt fotoattēlus no ierakstītajām filmām.

Gudra darbība

Augstas izšķirtspējas LCD monitors ar ērtām skārienekrāna funkcijām

3.0 tipa, 180 grādos noliecamais LCD ekrāns dara daudz vairāk nekā tikai parāda to, kas atrodas jūsu priekšā – tas ļauj ātri kontrolēt daudzas kameras funkcijas un intuitīvi veikt dažādas darbības ar pieskārienu.

Izmantojiet skārienpaliktni, lai atlasītu fokusa apgabalu

Skārienpaliktņa funkcija ļauj vienmērīgi pārvietot pašreizējo fokusa pozīciju, skatoties caur skatu meklētāju. Vienkārši velciet ar pirkstu pa monitoru, līdz redzat punktu, uz kuru vēlaties fokusēties.

Skārienfokuss un skāriena aizvars

Ja vēlaties pārvietot fokusu pat uz kadra malu, varat to izdarīt, vienkārši pieskaroties monitoram ar skārienfokusa funkciju. Pieskāriena aizvara funkcija ļauj iestatīt fokusu un aktivizēt aizvaru ar vienu pieskārienu.

Pieskāriena izsekošanas funkcija nodrošina reāllaika izsekošanu

Izmantojot Touch Tracking, varat vienkārši pieskarties monitoram, lai aktivizētu reāllaika izsekošanu fotoattēlu vai videoklipu uzņemšanas laikā. Kamera uzreiz fiksēsies objektā, uz kuru mērķējat, un nepārtraukti fokusēsies uz to.

Pielāgojiet kameru atbilstoši savām vēlmēm

Pilna kadra modeļiem ir arī dažādas pielāgošanas funkcijas, kas nodrošina lielāku elastību un kontroli pār kameras darbību.

Nospiediet pielāgojamās pogas, lai piekļūtu nepieciešamajiem iestatījumiem

Visiem astoņiem kameras taustiņiem un vadības ierīcēm var piešķirt jebkuru no 89 funkcijām un iestatījumiem. Veicamās darbības atšķiras atkarībā no tā, vai uzņemat fotoattēlu, ierakstāt videoklipu vai ir iespējots atkārtošanas režīms.

Mana izvēlne un Mans ritenis vadīklas

Izmantojot funkciju My Dial, piešķiriet vadības ritenim bieži izmantotās funkcijas, lai fotografēšanas laikā tām piekļūtu ātrāk. Manā izvēlnē reģistrējiet līdz 30 izvēlnes vienumiem, lai ātri piekļūtu bieži izmantotajiem izvēlnes vienumiem.

Pielāgojiet, izmantojot vizualizēto iestatīšanas ekrānu

Kameras vadības komponentu ilustrācija pielāgoto iestatījumu ekrānā ļauj nekavējoties redzēt, kuru pogu vai slēdzi piešķirat, un, iestatot funkciju izvēlni, varat skatīt faktiskā funkciju ekrāna struktūru.

Imaging Edge™ tālvadības, skatītāja un rediģēšanas funkcijas

Attīstieties ar Imaging Edge darbvirsmas lietojumprogrammām: kontrolējiet un pārraugiet fotografēšanu datora ekrānā, izmantojot Remote; ātri apskatiet, novērtējiet un atlasiet fotoattēlus no attēlu bibliotēkām, izmantojot programmu Viewer; Rediģēt ļaus iegūt kvalitatīvus fotoattēlus no RAW datiem. Pārvērtiet Sony RAW failus kvalitatīvos attēlos un efektīvāk pārvaldiet savus darbus.

Klientu atsauksmes par šo preci