Informācija
Preču katalogs

Spēļu pele SteelSeries Rival 600 62446

 
Kods
283479
69,00 €
23,00 € x 3 mēn.*
Vairāk informācijas
Kredīta saņemšana 69,00 €, līgums 3 mēnesis, ikmēneša maksājums — 23,00 €, gada procentu likme — 0%, ikmēneša līguma administrēšanas maksa — 0,00 €, līguma noslēgšanas maksa — 0,00 €, kopējās patēriņa kredīta cenas gada likme ir 0%, kopējā patēriņa kredīta saņēmēja maksātā summa ir 69,00 €.
Piegāde: 3-6 d.d.
Piegāde ar DPD kurjeru ( 4,99 € )
Piegāde ar Venipak kurjeru ( 4,99 € )
Piegāde uz Venipak pasta automātiem ( 4,99 € )
Īpašības
Ražotājs SteelSeries
Savienojums USB
Sensors + Optisks
Peles tips + Optiskais
Riteņi + 1
Produkta kategorija Peles
Krāsa Melns
Svars, Kg 96 g
Garantijas laiks 24 mēn.
Svars ar iepakojumu, Kg 0.366

Augstākais precizitātes līmenis

Iepazīstinām ar vienu no pasaulē modernākajām sensoru sistēmām TrueMove3+. Jaunā duālā sistēma, kas apvieno modernus izsekošanas un attāluma noteikšanas sensorus, ļauj izbaudīt neparastu brīvību. Pirmo reizi jūs pilnībā kontrolējat!

Optiskais dziļuma sensors

Patiesa dziļuma uztvere ar visprecīzāko pacelšanas noteikšanas sistēmas sensoru (pat līdz 0,5 mm). Pārejiet savas robežas uz nākamo līmeni ar nepārspējamu precizitāti, ātrākām kustībām un lielāku kontroli savās rokās.

TrueMove 3 optiskais sensors

TrueMove3 nosaka jaunu standartu ne tikai vecajiem, bet arī optiskajiem sensoriem, kas vēl ir jāizstrādā. Izbaudiet krusteniskās kustības precizitāti katrā kustībā. Bez paātrinājuma, bez izsekošanas kļūdām un bez traucējumiem!

Paaugstināta precizitāte

Lai gan lielākā daļa datorpeļu apstrādā attālumu ar vienu primāro sensoru, Rival 600 izmanto vismodernāko dziļuma sensoru, lai panāktu visprecīzāko kustību. Paceļot un nolaižot peli, vairs nav jāpārvietojas.

Patiesa precizitāte, bez izkropļojumiem

TrueMove3 ir 12 000 CPI, 350 IPS optiskais sensors, kas izstrādāts tikai kopā ar nozares līderi PixArt. Tā vietā, lai koncentrētos tikai uz CPI, TrueMove3 tika izstrādāts patiesai 1-1 izsekošanai. Noteikts konkrēts attālums (kustinot peli uz paklājiņa) ir ideāli attēlots arī datora ekrānā. Bez papildu kustībām, aizkavēšanās un nervozitātes.

Īpaši plašas pielāgošanas iespējas svaram un līdzsvaram

Novatoriskajai smaguma centra noteikšanas sistēmai ir pārvietojami atsvari un svara regulēšanas funkcija. Peles noņemamie sāni ļauj ērti mainīt peles svaru (pievienojot vai noņemot papildu svarus). Turklāt, pateicoties novatoriskajai līdzsvara regulēšanas funkcijai, jūs varat novirzīt smaguma centru, lai nodrošinātu perfektu saķeres līdzsvaru. Pielāgojiet peles svaru savam komfortam un izbaudiet vēl labāku pieredzi.

Izstrādāts eSportam

E-sporta entuziasti būs sajūsmā par šīs peles neticamo sniegumu situācijās, kurās nepieciešams ātrums un precizitāte. Ierīce ir veidota, pamatojoties uz trim galvenajiem principiem: revolucionāra veiktspēja, ārkārtēja izturība un spēcīga elastība. Rival 600 nāk palīgā, kad profesionāļiem tas visvairāk nepieciešams.

60 miljoni iedarbināšanas mehānisko slēdžu

Ar revolucionāru dalītās sprūda sistēmu, peles kreisās un labās pogas nodrošina ārkārtīgi precīzus klikšķus pat intensīvu spēļu sesiju laikā.

Izturīgas silikona malas

Unikālā silikona savienojuma malas uzlabo saķeri un izturību. Izstrādāts, ņemot vērā stingras profesionālu spēlētāju prasības.

Jaudīgs 32 bitu ARM procesors

32 bitu ARM procesors nodrošina zemu latentuma veiktspēju un ļauj saglabāt CPI un pacēluma sensora iestatījumus, apgaismojuma efektus, pogu iestatījumus un pilnus makro bez programmatūras LAN pasākumiem un turnīriem.

SteelSeries Engine programmatūra

Šis aprīkojums paver durvis iespaidīgam lietojumprogrammu arsenālam, kas padara RGB apgaismojuma vadību ārkārtīgi vienkāršu. Discord un GameSense Engine lietotnes nodrošina tērzēšanas paziņojumus, spēļu notikumus un daudz ko citu.

Ieteicamās aizturēšanas metodes

Katrs Rival 600 dizaina aspekts atbilst pat visprasīgāko spēlētāju komforta prasībām. Neatkarīgi no tā, vai peles satveršanai izmantojat pirkstus vai plaukstu, īpašā forma nodrošina komfortu pat ilgu spēļu sesiju laikā.

Klientu atsauksmes par šo preci