Informācija
Preču katalogs

Iebūvētais skapis Tasarım - L1197

 
Kods
3468501
209,09 €
69,70 € x 3 mēn.*
Vairāk informācijas
Kredīta saņemšana 209,09 €, līgums 3 mēnesis, ikmēneša maksājums — 69,70 €, gada procentu likme — 0%, ikmēneša līguma administrēšanas maksa — 0,00 €, līguma noslēgšanas maksa — 0,00 €, kopējās patēriņa kredīta cenas gada likme ir 0%, kopējā patēriņa kredīta saņēmēja maksātā summa ir 209,09 €.
Piegāde: 14-28 d.d.
Bezmaksas piegāde
Uznešanas / izkraušanas pakalpojums
vai
Piegāde ar DPD kurjeru ( Bezmaksas piegāde )
Piegāde ar Latvijas pasts kurjeru ( Bezmaksas piegāde )
Piegāde ar Venipak kurjeru ( Bezmaksas piegāde )
Īpašības
Ražotājs Hanah Home
Komplektēšanas valsts Turcija
Svars, Kg 24.25
Iepakojuma skaits 1
Svars ar iepakojumu, Kg 25
Krāsa - Balts
Materiāls - Kokskaidu plātnes (MDF)

Pārveidojiet savu telpu ar daudzfunkcionālo skapi

Vai esat noguris no nekārtības un nesakārtotības savā mājoklī? meklējiet mūsu daudzfunkcionālo skapi, lai atrisinātu visas savas uzglabāšanas problēmas. Šī daudzpusīgā mēbele ir izstrādāta tā, lai piešķirtu gan funkcionalitāti, gan stilu jebkurai jūsu mājas telpai.

Izveidojiet miera un kārtības sajūtu

Ar savu glīto un moderno dizainu daudzfunkcionālais skapis jebkurai telpai piešķir eleganci. Tā vienkrāsainā baltā krāsa rada klusuma un mierīguma sajūtu, radot mierīgu atmosfēru jūsu mājās. Atvadieties no haosa un sasveicinieties ar skaisti sakārtotu telpu.

Neizsmeļamas glabāšanas iespējas

Šajā skapī ir daudz plauktu un papildu glabāšanas iespējas, un tas nodrošina pietiekami daudz vietas, lai uzglabātu visas jūsu mantas. Visiem priekšmetiem - no grāmatām un dekoratīviem priekšmetiem līdz apģērbiem un aksesuāriem - būs sava vieta. Nekad vairs nebūs jāmeklē nepareizi novietoti priekšmeti vai jātiek galā ar pārblīvētām virsmām.

Ppalieliniet savu telpu

Daudzfunkcionālais skapis ir ne tikai funkcionāls, bet arī ietaupa vietu. Tā kompaktie izmēri - 100 cm platumā, 100 cm augstumā un 35 cm dziļumā - lieliski iederas jebkurā telpā, neatkarīgi no tā, vai tas ir neliels dzīvoklis vai plaša māja. Turklāt to var viegli piestiprināt pie sienas, atbrīvojot vērtīgu grīdas platību.

Tehniskā informācija:

  • Produkta tips: Daudzfunkcionālais skapis
  • Materiāls: MATERIĀLS: 100 % MELAMĪNA KOKSKAIDU PLĀTNE AR MELAMĪNA PĀRKLĀJUMU
  • Biezums: 18 mm
  • Platums: 100 cm
  • Augstums: 100 cm
  • Dziļums: 35 cm
  • Krāsa: balta
  • Krāsa: balta: Krāsa: vienkrāsaina, moderna - jaunums

Nepalaidiet garām iespēju pārveidot savu telpu un ieviest kārtību savā dzīvē. Pasūtiet daudzfunkcionālo skapi jau šodien un izbaudiet prieku par mājokli bez jucekļa.

Klientu atsauksmes par šo preci