Informācija
Preču katalogs

Iebūvētais skapis Pasūtījums 3000

 
Kods
3469327
209,09 €
69,70 € x 3 mēn.*
Vairāk informācijas
Kredīta saņemšana 209,09 €, līgums 3 mēnesis, ikmēneša maksājums — 69,70 €, gada procentu likme — 0%, ikmēneša līguma administrēšanas maksa — 0,00 €, līguma noslēgšanas maksa — 0,00 €, kopējās patēriņa kredīta cenas gada likme ir 0%, kopējā patēriņa kredīta saņēmēja maksātā summa ir 209,09 €.
Piegāde: 14-28 d.d.
Bezmaksas piegāde
Uznešanas / izkraušanas pakalpojums
vai
Piegāde ar DPD kurjeru ( 4,99 € )
Piegāde ar Latvijas pasts kurjeru ( Bezmaksas piegāde )
Īpašības
Ražotājs Hanah Home
Komplektēšanas valsts Turcija
Svars, Kg 42
Iepakojuma skaits 3
Svars ar iepakojumu, Kg 43.3
Krāsa - Balts
Materiāls - Kokskaidu plātnes (MDF)

Pārveidojiet savu telpu ar universālo daudzfunkcionālo skapi

Vai esat noguris no nekārtības un nesakārtotības savā mājoklī? meklējiet mūsu daudzfunkcionālo skapi, lai atrisinātu visas savas uzglabāšanas problēmas. Šis skaisti veidotais skapītis ir ne tikai funkcionāls, bet arī piešķir eleganci jebkurai telpai.

Izveidojiet mierīgu un organizētu vidi

Šajā skapī ar daudziem plauktiem ir pietiekami daudz vietas, lai uzglabātu visas jūsu mantas - no grāmatām un fotoalbumiem līdz virtuves piederumiem un dekoratīviem priekšmetiem. Atvadieties no netīrajiem darba galdiem un pārpildītajām atvilktnēm un sveiciniet mierīgu un sakārtotu dzīves telpu.

Papildiniet savu interjeru ar bohēmisku šarmu

Šī skapja koncepcija ir iedvesmojusies no bohēmas, ienesot jūsu mājās brīvības un radošuma sajūtu. Vienkrāsainā baltā krāsa piešķir vienkāršību un eleganci, padarot to lieliski piemērotu jebkuram interjera stilam.

Turīgs un ilgmūžīgs

Šis skapītis ir izgatavots no 100 % melamīna pārklājuma skaidu plātnes, tāpēc tas izturēs laika pārbaudi. Tā 18 mm biezums nodrošina izturību un izturību, padarot to par uzticamu ieguldījumu turpmākajiem gadiem.

Viegla uzstādīšana un daudzpusība

Daudzfunkcionālo skapīti var viegli piestiprināt pie sienas, nodrošinot stabilitāti un drošību. Neatkarīgi no tā, vai izvēlaties to novietot dzīvojamā istabā, guļamistabā vai pat birojā, šis skapītis nevainojami iederēsies jebkurā telpā.

Tehniskās detaļas:

  • Materiāls: Materiāls: 100 % melamīns pārklāts skaidu plātnis
  • Biezums: 18 mm
  • Izmērs: Platums: 59. 6cm, augstums: 180cm, dziļums: 35cm.
  • Krāsa: balta
  • Plauktu skaits: Plaukti: vairāki
  • Sienas stiprinājums: Uz sienas: Jā

Nepalaidiet garām iespēju pārveidot savu telpu un ieviest kārtību savā dzīvē. Pasūtiet mūsu daudzfunkcionālo skapi jau šodien un izbaudiet prieku par mājokli bez jucekļa.

Klientu atsauksmes par šo preci