Preces informācija
Īpašības | |
Ražotājs | Zyle |
Produkta kategorija | Vakuuma iekārtas |
Īpašības | |
Ražotājs | Zyle |
Produkta kategorija | Vakuuma iekārtas |
Cirkulators Zyle silda un cirkulē ūdeni, lai pagatavotu/uzsildītu ēdienu plastmasas ar rāvējslēdzēju vai vakuuma maisiņos. Sous-vide gatavošana ir lēna gatavošanas metode, kas nodrošina vienmērīgu ēdiena gatavošanos un saglabā dabisko mitrumu.
Kāpēc gatavot Sous Vide?
Neapstrādātu (ar asinīm) vai vidēji retu steiku var viegli pagatavot, zemā temperatūrā karsējot vakuumā iesaiņotu pārtiku. Šī gatavošanas metode neizžāvē ēdienu un padara to perfekti pagatavotu. Vienkārši iestatiet laiku, temperatūru un ļaujiet ierīcei veikt savu darbu.
Regulējams laiks un temperatūra
Iestatiet vēlamo gatavošanas laiku līdz 99 stundām un temperatūru līdz 95°C. Tik plašas gatavošanas laika un temperatūras iespējas ļaus pagatavot vēlamo ēdienu līdz pilnībai. Nevainojamu ēdiena garšu garantē precīza temperatūras un laika iestatīšana. Ēdiens neizžūs, un jūs izbaudīsiet patiesi gardēžu garšu.
Zyyle cirkulācijas sūkņa tehniskās īpašības:
Maksimālā jauda: 1200 W;
Minimālā temperatūra: +20°C;
Maksimālā temperatūra: +95°C;
Temperatūras stabilitāte: ±1%;
Spēja iestatīt nepieciešamo temperatūru;
Minimālais ūdens dziļums: 11 cm;
Minimālais konteinera izmērs: 10 l;
Maksimālais konteinera izmērs: 15 l;
Sūkņa tilpums: 8,5 l. minūtē;
Ūdensizturība: IPX7;
LED taimeris.