Preces informācija
Īpašības | |
Ražotājs | Zyle |
Produkta kategorija | Vakuuma iekārtas |
Īpašības | |
Ražotājs | Zyle |
Produkta kategorija | Vakuuma iekārtas |
Ar šo ierīci varēsiet gatavot ēdienu vakuuma maisiņos zemā temperatūrā. Vienkārši piepildiet ar ūdeni, ievietojiet vakuuma maisiņus ar pārtiku īpaši izveidotā maisu plauktā, iestatiet vēlamo laiku un temperatūru uz 90°C un sāciet gatavot.
Kāpēc gatavot Sous Vide?
Neapstrādātu (ar asinīm) vai vidēji retu steiku var viegli pagatavot, zemā temperatūrā karsējot vakuumā iesaiņotu pārtiku. Šī gatavošanas metode neizžāvē ēdienu un padara to perfekti pagatavotu. Vienkārši iestatiet laiku, temperatūru un ļaujiet ierīcei veikt savu darbu.
Regulējams laiks un temperatūra
Iestatiet vēlamo gatavošanas laiku līdz 99 stundām un temperatūru līdz 90°C. Tik plašas gatavošanas laika un temperatūras iespējas ļaus pagatavot vēlamo ēdienu līdz pilnībai. Nevainojamu ēdiena garšu garantē precīza temperatūras un laika iestatīšana. Ēdiens neizžūs, un jūs izbaudīsiet patiesi gardēžu garšu.
Cik ilgs laiks nepieciešams, lai pagatavotu?
Laša steiku 45°C temperatūrā varat pagatavot 45 minūtēs. Liellopa gaļas steiks (reti 54°C; labi pagatavots 68°C) prasīs 1-2 stundas. Cūkgaļas cepetis tiks pagatavots 62°C 1-3 stundas. un utt.
Tehniskās specifikācijas:
• Jauda: 800 W.
• Tilpums: 8 l.
• Izmēri: 380 x 250 x 220 mm.
• Izmēri (gatavošanas dobums): 300 x 220 x 150 mm.
• Korpuss: nerūsējošais tērauds.
• Displejs: LED.
• Pogas: taustāmas.
• Temperatūra: 0-90°C, regulējama.
• Laiks: 0-99 stundas, regulējams.
• Noņemams somas statīvs.
• Mērķis: zemā temperatūrā vakuumā noslēgtu pārtikas produktu gatavošanai maisos.