Informācija
Preču katalogs

Skolas mugursomas komplekts HERLITZ ULTRALIGHT PLUS - Kaķi un suņi, 50043217

 
Kods
3574152
69,99 €
23,33 € x 3 mēn.*
Vairāk informācijas
Kredīta saņemšana 69,99 €, līgums 3 mēnesis, ikmēneša maksājums — 23,33 €, gada procentu likme — 0%, ikmēneša līguma administrēšanas maksa — 0,00 €, līguma noslēgšanas maksa — 0,00 €, kopējās patēriņa kredīta cenas gada likme ir 0%, kopējā patēriņa kredīta saņēmēja maksātā summa ir 69,99 €.
Piegāde: 1-2 d.d.
Noliktavā
Piegāde ar DPD kurjeru ( 4,99 € )
Piegāde ar Latvijas pasts kurjeru ( 3,99 € )
Piegāde ar Venipak kurjeru ( 4,99 € )
Piegāde uz Venipak pasta automātiem ( 4,99 € )
Piegāde uz Smartpost pasta automātiem ( 2,99 € )

Kvalitatīva un ērta mugursoma, kurā bērns varēs glabāt visu skolai nepieciešamo.

Ortopēdiska, "Air Flow" elpojoša mugura palīdz optimāli sadalīt svaru uz bērna muguru.Ergonomiskas muguriņas forma aizsargā bērna mugurkaulu.

Fidlock ® magnētiskā slēdzene viegli atveras un automātiski aizveras.


Iekšpusē - auduma starpsiena un kabata ar rāvējslēdzēju, 2 sānu kabatas ar aizdari.Zem mugursomas pārsega - vieta nodarbību grafikam.


Mugursomu materiāls ir izturīgs pret ūdeni, skrāpējumiem un ikdienas lietošanu. Augstas kvalitātes Orafol® atstarojošais materiāls priekšpusē, sānos un plecu siksnās nodrošina augstu redzamību un drošību tumsā.

Maksimālai drošībai pretatstarojošas sloksnes ir novietotas ne tikai mugursomas priekšpusē un aizmugurē, bet arī uz siksnām un sprādzēm. Pateicoties regulējamām siksnām, mugursomu var pielāgot individuāli atbilstoši bērna augumam.

Klientu atsauksmes par šo preci