Informācija
Preču katalogs

Sols Stormi 1053

 
Kods
3473647
102,91 €
34,30 € x 3 mēn.*
Vairāk informācijas
Kredīta saņemšana 102,91 €, līgums 3 mēnesis, ikmēneša maksājums — 34,30 €, gada procentu likme — 0%, ikmēneša līguma administrēšanas maksa — 0,00 €, līguma noslēgšanas maksa — 0,00 €, kopējās patēriņa kredīta cenas gada likme ir 0%, kopējā patēriņa kredīta saņēmēja maksātā summa ir 102,91 €.
Piegāde: 14-28 d.d.
Piegāde ar DPD kurjeru ( 4,99 € )
Piegāde ar Latvijas pasts kurjeru ( 3,99 € )
Īpašības
Ražotājs Hanah Home
Komplektēšanas valsts Turcija
Svars, Kg 8,25
Augstums, cm - 48
Platums, cm - 100
Iepakojuma skaits 1
Svars ar iepakojumu, Kg 8,5
Krāsa - Antracīts
Materiāls - Metāls
Dziļums, cm - 38

Iepazīstinām ar mūsu satriecošo moderno soliņu - īstu šedevru, kas jebkurai telpai piešķirs eleganci un izsmalcinātību. Šis sols ar gludu metāla rāmi un 100 % lina audumu ir stila un komforta iemiesojums.

Izpaudiet modernā dizaina spēku

Ienirstiet modernā dizaina pasaulē ar mūsu moderno soliņu. Tā tīrās līnijas un mūsdienīgais siluets padara to par lielisku papildinājumu jebkurai telpai - gan viesistabai, gan guļamistabai, gan pat viesnīcas vestibilam. Šis sols ir veidots tā, lai radītu iespaidu un paaugstinātu jūsu telpas kopējo estētiku.

Izbaudiet nepārspējamu komfortu

Iegrimstiet mūsu sola mīkstajā polsterējumā un izbaudiet līdz šim nebijušu komforta līmeni. 100 % lina audums ir ne tikai mīksts uz tausti, bet arī neticami izturīgs, nodrošinot, ka šis sols izturēs laika pārbaudi. Neatkarīgi no tā, vai jūs atpūšaties ar grāmatu vai izklaidējat viesus, mūsu sols ir ideāls sēdvietu risinājums.

Funkcionalitātes un stila apvienojums

Mūsu sola koka kājas ne tikai piešķir siltumu un dabisku skaistumu, bet arī nodrošina izcilu stabilitāti un atbalstu. Atlantijas priedes un antracīta krāsas kombinācija piešķir tradicionālajam sola dizainam mūsdienīgu akcentu, padarot to par daudzpusīgu priekšmetu, kas var nevainojami iekļauties jebkurā interjera stilā.

Tehniskās detaļas:

  • Rāmis: METĀLS
  • Audums: MATERIĀLS: 100% LINEN
  • Koka kājas
  • Platums: 100 cm
  • Dziļums: 39 cm
  • Krēsla sēdekļa augstums: 48 cm
  • Krāsa: Atlantijas priedes un antracīta

Izbaudiet perfektu stila, komforta un funkcionalitātes apvienojumu ar mūsu moderno soliņu. Paaugstiniet savu telpu un ļaujieties greznībai, ko esat pelnījis.

Klientu atsauksmes par šo preci