Informācija
Preču katalogs

BESTWAY baseins, 1.52m x 25cm, 55029

 
Kods
3017017
10,40 €
 
Piegāde: 7-14 d.d.
Piegāde ar DPD kurjeru ( 4,99 € )
Piegāde ar Latvijas pasts kurjeru ( 6,99 € )
Piegāde ar Venipak kurjeru ( 7,99 € )
Īpašības
Ražotājs BESTWAY
CE sertifikāts Rotaļlieta ir sertificēta un atbilst Eiropas Savienības rotaļlietu prasībām. CE marķējumu atradīsiet uz iepakojuma. Saglabājiet informāciju par ražotāju un importētāju turpmākām atsauksmēm. Tie ir norādīti uz iepakojuma.
Vecums 3+
Produkta kategorija Baseini
Drošības brīdinājums Ieteicams saglabāt informāciju uz iepakojuma., Var lietot tikai pieaugušo uzraudzībā. Neatstājiet bērnus bez uzraudzības. Bērni var noslīkt pat tad, ja ūdens ir maz. Sargāt no uguns. Izvairieties no saskares ar asiem priekšmetiem. Neatstājiet ūdeni baseinā, kad to neizmantojat. Nebūvējiet baseinu uz asfalta, betona vai citām cietām virsmām. Tikai lietošanai mājās

Laiks jautrībai! Ar šī baseina palīdzību mazie varēs ne tikai veldzēties karstā vasaras dienā, bet arī lieliski pavadīt laiku - baseina sienās uzstādītie iluminatori liks justies kā īstā piedzīvojumu filma!


  • Vienkārša montāža un izvēle;
  • Stingra siena no PVC materiāla un apakšdaļa no vinila;
  • Baseina sienā izgatavoti iluminatoru formas logi;
  • Izmēri: 152 x 25 cm;
  • Maksimālā ūdens tilpums: 435 l;
  • Ir iekļauts rezerves ielāps.


LABĀKAIS VEIDS

BESTWAY piedāvātie piepūšamie atpūtas, ūdens sporta un baseina produkti ir populāra izvēle. BESTWAY lielu nozīmi piešķir ilgtermiņa klientu apmierinātībai, kas tiek panākta ar vertikāli integrētas ražošanas biznesa modeli.

Klientu atsauksmes par šo preci