Informācija
Preču katalogs

Spēļu galds Diablo X-Mate 1400

 
Kods
3687775
203,49 €
67,83 € x 3 mēn.*
Vairāk informācijas
Kredīta saņemšana 203,49 €, līgums 3 mēnesis, ikmēneša maksājums — 67,83 €, gada procentu likme — 0%, ikmēneša līguma administrēšanas maksa — 0,00 €, līguma noslēgšanas maksa — 0,00 €, kopējās patēriņa kredīta cenas gada likme ir 0%, kopējā patēriņa kredīta saņēmēja maksātā summa ir 203,49 €.
Piegāde: 3-7 d.d.
Bezmaksas piegāde
Piegāde ar DPD kurjeru ( 4,99 € )
Piegāde ar Latvijas pasts kurjeru ( Bezmaksas piegāde )

SPĒĻU GALDS X-MATE 1400

Pabeidziet savu spēļu uzstādīšanu ar unikālu Diablo saimes mēbeli. Jūsu priekšā ir pilnīgi jauns revolucionārs X-Mate rakstāmgalds, ar kuru jūs pacelsiet prieku spēlēt līdz nezināmam līmenim. Iepazīstiet to tuvāk un redziet, ka tas ne tikai iespaidīgi mainīs jūsu istabas interjeru, bet arī padarīs ikdienas spēles vēl neparastākas un pilnībā ērtākas.

ROKTURI

Pateicoties Headset Mate™ turētājam, jūs vienmēr varat pa rokai turēt visus spēlei nepieciešamos priekšmetus vai sīkrīkus, piemēram, austiņas. Cup Mate™ ir ērts glāžu turētājs – jums tas vairs nav jāliek uz galda. Jūs varat spēlēt spēli bez raizēm, jo no šī brīža jūs izvairīsities no šķidruma izliešanas uz galda virsmas un efektīvi aizsargāsiet savu aprīkojumu.

Katrs no rokturiem ir universāls – tos var uzstādīt atbilstoši savām vajadzībām – rakstāmgalda labajā vai kreisajā pusē. Pastiprināts materiāls padara tos izturīgus pret bojājumiem.

WIRE MATE ™ ORGANIZĀTORS

Nav vairs nekārtības! Turpmāk visus kabeļus vai barošanas avotus atbalstīs praktisks organizators, kas atrodas galda virsmas apakšā. Tas ļauj izvairīties no kabeļu sapīšanās, lai jūs vienmēr varētu saglabāt nepieciešamo kārtību.

CARBON MATE ™ CARBON TOP

Gludā galda virsma ir pārklāta ar skrāpējumiem izturīgu oglekļa slāni. Tas ir ārkārtīgi izturīgs, pateicoties tam jūsu jaunais rakstāmgalds paliks pie jums daudzus gadus un saglabās savu nevainojamo izskatu.

PAPILDU AUGŠĒJĀ VIRSMA

Ar Diablo X-Mate jūs iegūstat vēl vairāk vietas uz sava galda. Papildu noņemamā virsma ir lieliski piemērota vieta, kur novietot monitoru uz statīva, jo atstarpe sānos nozīmē, ka kabeļi netiks sabojāti, saliekot tos uz galda virsmas malas.

SOFTPAD MATE™

Īpašs paklājiņš ar Diablo ieliktni lieliski papildinās visu rakstāmgalda virsmu. Pateicoties tam, jūs iegūstat papildu komfortu spēlējot. Apakšdelmi vai plaukstas katru reizi var īpaši ērti balstīties uz galda virsmas malu. Lielā paliktņa gludā virsma ļauj precīzi pārvietot peli pa virsmu, jo ūdensnecaurlaidīgā struktūra padara ikdienas lietošanu ārkārtīgi ērtu. Izteiksmīgais Diablo logotips izskatās ļoti pievilcīgs. Tas iespaidīgi mainīs jūsu spēļu stendu.

Turklāt uz rakstāmgalda ir īpaši caurumi vadiem ar īpašiem pārsegiem, kurus varat viegli uzlikt uz paklāja virsmas. Pateicoties tiem, peles paliktnis nekad neslīdēs pāri galda virsmai.

STRIPE MATE™ KĀJAS

X-Mate rakstāmgalds balstās uz divām izturīgām kājām, pateicoties kurām jūs iegūstat daudz vietas zem rakstāmgalda. Regulējamās kājas ļaus jums vienmērīgi pielāgot to augstumu, lai jūsu jaunais rakstāmgalds paliktu stabils neatkarīgi no grīdas virsmas.

Diablo logotips kāju ārpusē rada pārsteidzošu iespaidu un lieliski papildina galda spēļu raksturu. Jūsu istaba tagad iegūs pilnīgi jaunu izteiksmi!

ERGONOMIKAS DUETS

Vai jums jau ir Diablo Chairs spēļu krēsls? Lieliski! Tagad ir laiks pie galda. Pabeidziet sava biroja vai istabas interjeru un spēlējieties ideāli pieskaņotā krēslā pie neparastā rakstāmgalda ar īstu raksturu!

Klientu atsauksmes par šo preci