Informācija
Preču katalogs

Alkometrs DRAGER Alcotest 6000

 
Kods
3413906
519,00 €
173,00 € x 3 mēn.*
Vairāk informācijas
Kredīta saņemšana 519,00 €, līgums 3 mēnesis, ikmēneša maksājums — 173,00 €, gada procentu likme — 0%, ikmēneša līguma administrēšanas maksa — 0,00 €, līguma noslēgšanas maksa — 0,00 €, kopējās patēriņa kredīta cenas gada likme ir 0%, kopējā patēriņa kredīta saņēmēja maksātā summa ir 519,00 €.
Piegāde: 1-7 d.d.
Bezmaksas piegāde
Garantijas pagarināšana
Garantijas pagarināšana (produkta labošana)
vai
Garantijas pagarināšana (produkta maiņa)
vai
Piegāde uz Omniva pasta automātiem ( Bezmaksas piegāde )
Piegāde ar DPD kurjeru ( 4,99 € )
Piegāde uz DPD pasta automātiem ( 3,99 € )
Piegāde ar Latvijas pasts kurjeru ( 3,99 € )
Piegāde ar Venipak kurjeru ( 4,99 € )
Piegāde uz Venipak pasta automātiem ( 4,99 € )
Piegāde uz Smartpost pasta automātiem ( 2,99 € )
Īpašības
Ražotājs Drager
Produkta kategorija Alkometri

Atjaunināts dizains un jaunas funkcijas

Dräger Alcotest 6000 aizstāj populāro Alcotest 5820 modeli. Pēc priekšgājēja uzlabošanas tika atjaunināts dizains, paplašināta mērījumu atmiņa. Atmiņas ierakstus iespējams pārsūtīt uz datoru, pēc izvēles pieejams bluetooth savienojums.


Ar Dräger Alcotest® 6000 alkohola koncentrācijas testu izelpā var veikt ātri un precīzi. Mērīšanas tehnoloģija, kas ieviesta šajā mazajā un lietotājam draudzīgajā pārnēsājamajā mērierīcē, praksē jau ir pierādīta vairāk nekā 200 000 visā pasaulē izmantotajās ierīcēs.


Alkohola testu izelpā ir viegli veikt

Ierīce ir gatava lietošanai tikai dažu sekunžu laikā. Personas atturības pārbaudi (aktīvo mērījumu) var veikt jebkurā laikā. Ir iespējams arī izmērīt alkohola koncentrāciju apkārtējā gaisā (pasīvs mērījums). Šajā gadījumā sprausla nav nepieciešama.


Visas mērīšanas funkcijas tiek aktivizētas ar ērto OK pogu, un navigācijai tiek izmantotas divas izvēlnes pogas.


Daudzpusīgs un izturīgs

Labi pārbaudītajam Dräger elektroķīmiskajam sensoram, kas iebūvēts Alcotest 6000, ir īss reakcijas laiks un ilgs kalpošanas laiks. Tas darbojas ārkārtīgi precīzi un uzticami. Testa rezultāti ir ticami pat temperatūrā no -5°C līdz +50°C. Sensors nodrošina ticamus rezultātus, mērot augstu alkohola koncentrāciju, izmantojot aktīvās un pasīvās mērīšanas metodes.


Ērts lietošanā

Darbs ar iereibušām personām prasa īpašu uzmanību un koncentrēšanos. Svarīga ierīces īpašība ir intuitīvā vadība, kas nodrošina lietošanas ērtumu un vienmērīgu alkohola koncentrācijas pārbaudi izelpojamā gaisā.


Visas mērīšanas funkcijas var vadīt tikai ar vienu pogu, padarot izmeklēšanu vieglāku. Lielajā aizmugurgaismotā displeja rādījumus ir viegli saprast, jo tas nodrošina nesaīsinātus ziņojumus, kas vada katru prāta pārbaudes soli. Ekrāna rādījumus papildina LED indikatori un skaņas signāls. Šīs ierīces signalizē par mērīšanas procesa beigām. Abas izvēlnes pogas tiek izmantotas, lai pārvietotos pa izvēlni, kurā var atlasīt dažādas funkcijas, piemēram, skatīt jaunākās pārbaudes rezultātus.


Perfekta higiēna - Slide'n'click uzgalis

Mūsdienīgā dizaina iekārta atbilst prasībām ātras, vienkāršas un higiēniskas alkohola koncentrācijas pārbaudes veikšanai izelpojamā gaisā. Sprauslas "Slide'n'click" forma ir pielāgota tās pareizai ievietošanai intuitīvi pat tumsā. Alcotest 6000 ir atkal gatavs lietošanai, tiklīdz uzgalis ir nomainīts. Ierīce noraida pārbaudes mēģinājumus ar bloķētu sprauslu. Pārbaudes atveri nevar nosegt, tādējādi izvairoties no manipulācijām gaisa paraugu ņemšanas laikā.


Uzgaļa atbalsta dēļ subjekts nevar pielikt lūpas pie ierīces korpusa. Turklāt, ja nepieciešams, uzgali var noņemt, nospiežot balstu. Pretvārstu sprauslas ir pieejamas pēc pieprasījuma.


Darba temperatūra: -5°C līdz +50 °C

Uzglabāšanas temperatūra: -20 °C līdz +60 °C


Nav atļauts veikt testu nepareizā temperatūrā. Tiek izmantota temperatūras kompensācija, kas nodrošina īpaši precīzu rezultātu.


Izmērs: 50/60 x 141 x 31 mm

Klientu atsauksmes par šo preci