Augstas kvalitātes 100% Arabica kafija no Indijas. Šo kafiju audzē Karnatakas štatā un Tellicherry un Malabar Keralas štatā. To audzē arī Nilgirisā Tamilnādas dienvidrietumu štatā.
Par kafiju
Šī kafija ir slavena ar savu neparasto kafijas pagatavošanas procesu - "musonu". Pēc ražas novākšanas lietus sezonā kafijas pupiņas tiek atstātas ārā uz 5 dienām, lai tās mitrinātu lietus. Pēc tam musonu vēji žāvē kafijas pupiņas vēl 7 nedēļas.
Nogaršot
Šī procesa laikā atklājas tikai Malabar Monsooned Indien unikālā samtainā garša. Ļoti maiga kafija, spēcīga konsistence un izcila garša, bez skābuma, var būt ideāli piemērota vakara tasei espresso vai kafejnīcas krēmam.
Ieteikumi
Ar tik zemu skābumu šī kafija ir piemērota pat tiem, kam ir jutīgi vēderi.