Vai vēlaties nogaršot itāļu kafijas īsto oriģinālo garšu? Tad pārcelsimies uz Sicīliju, kur pirms piecām desmitgadēm atradās Allenza kafijas nams, Sicani kalnu sirdī, Mosumelas pilsētā. Kā tas bieži notiek Sicīlijā, Allenza kafija ir ģimenes uzņēmums. To izveidoja Džuzepe Allenza pēc tam, kad viņš nolēma, ka vēlas ražot izcilu augstākās kvalitātes kafiju. Pēc daudziem gadiem uzņēmuma vadību no tēva pārņēma dēls Masims, un kopā ar viņu no paaudzes paaudzē tika nodoti kafijas maisījuma un grauzdēšanas slepenie noslēpumi.
Caffè Allenza izmanto tikai labāko kafiju, kas audzēta ekvatoriālajā zonā. Sicīlijas kafijas pazinēji kopj šī dzēriena tradīcijas un piedāvā grauzdētu pupiņu maisījumus, kas ir mīlēti un novērtēti visā pasaulē.
· Allenza Caffe Da Bianco – pupiņu maisījums, kas sastāv no 75% Arabica un 25% Robusta pupiņām. Lai Allenza kafijai būtu izcila garša, tika atlasītas labākās pupiņas no visas pasaules, piemēram: Brazīlijas, Kolumbijas, Kostarikas, Etiopijas, Kongo, Indijas, Vjetnamas, Ugandas. Šī kafija ir ļoti grauzdēta, tāpēc tā ir lieliski piemērota lietošanai automātā. Jūs iegūsit lielisku krēmīgu espresso.
· Allenza Caffe Da Nero – pupiņu maisījums, kas sastāv no 75% robustas, 25% arabikas pupiņām. Šī ir kafija tiem, kas meklē stipru "pamošanās" kafiju. Spēcīga grauzdēšana un šāds sastāvs piešķir kafijai krēmīgu tekstūru un atstāj mutē vieglu rūgtenu pēcgaršu. Šī kafija sastāv no pupiņām no: Brazīlijas, Kolumbijas, Indijas, Javas, Vjetnamas, Kongo, Ugandas, Tanzānijas.