Informācija
Preču katalogs

Sienas apgaismojums

Interneta veikalā Bigbox.lv Sienas apgaismojums tiek pārdoti(-as) no tādiem slaveniem ražotājiem kā Rabalux, Opviq, Venture Home, Eltap, Vind . Sienas apgaismojums cenas sākas no 0,49 €. Interneta veikalā Bigbox.lv atradīsiet vairāk nekā 179 dažādu modeļu. Ar kreisajā pusē esošo filtru palīdzību jūs viegli varat mainīt vēlamos preču parametrus, lai pēc iespējas vieglāk atrastu sev piemērotāko produktu. Attiecīgo šīs kategorijas preci piegādāsim termiņā, kas norādīts pie preces.

Produktu filtrs

Cena
Augstums, cm -
Platums, cm -
Dziļums, cm -
Garums, cm -
Materiāls -
Krāsa -
Ražotāji
vairāk mazāk
Mājas telpa
Veids -
Filtrs

Preču filtrs Izdzēst filtrus

Sienas lampas

Sienas apgaismojumi ir modernizējumi no iepriekšejiem laikiem, kad pie sienām bija piestiprināti svečturi un lāpas. Laika gaitā attīstījās tādas kā sienas lampas, kurām ir vajadzīgs elektrisks gaismas avots.

Ļoti bieži cilvēki savos mājokļos sienas lampas izvēlas tādām vietām, kur parasti lasa vai raksta. Ar griestu lampu ne vienmēr pietiek, jo var mesties kāda nevajadzīga ēna, kas varētu traucēt rakstīšanai un lasīšanai. Sienas apgaismojums ir pieejams ar vadu, kuru var pievienot kontaktam vai arī tāds sienas apgaismojums, kuru pievieno pie sienas tādā vietā, kur ir pieejams elektriskais gaismas avots, kuram nav vajadzīgi papildus vadi, kas atrastos pie sienas. Tādas sienas lampas var ieslēgt ar slēdzi.

Mūsdienās arī sienas lampas ļoti labi uzlabo mājokļa interjeru. Dažos mājokļos sienas lampas ir uzstādītas tā, ka sienas lampa gaisma ir uz augšu. Tāds uzstādījums parasti izceļ interjera dizainu un ir lielisks papildinājums gaismas avotiem. Guļamistabam visbiežāk ir piemērotas sienas lampas, kas tiek uzstādītas ar gaismas avotu uz leju, tādā veidā var guļamistaba mierīgi pirms miega lasīt vai rakstīt. Un ir ļoti labi, ja guļamistabas sienas lampām ir piemērota funkcija, kas ļauj sienas lampas pielāgot uz vajadzīgo pusi.

Katram ir jāsaprot to, kāpēc tieši vajag mājoklī sienas lampas. Piemēram, ja tas ir tikai tāpēc ka vajag izgaismot kādu mājokļa daļu, tad ļoti labi ir izvelēties caurspīdīgas lampas, nevis noslēgtas. Tādas sienas lampas ļoti labi izgaismos jebkuru vajadzīgo mājokļa stūri. Dažreiz ir labi izvēlēties divus pārus, lai izgaismotu noteikto daļu, jo divas sienas lampas darbojas kopā labāk nekā viena. 

Sienas lampas ne vienmēr iegādājas, lai varētu izgaismot kādu no mājokļa daļām. Bieži vien ir cilvēki, kas vēlas izgaismot kādus mākslas darbus. Visbiežāk ir cilvēki, kuru hobijs ir māksla, gleznas izvēlas sienas lampas, lai akcentētu izveidotos darbus savā galerijā vai arī mājoklī. Pielāgojot un izvelētos sienas lampas, kas var dot akcentu kādam no mākslas darbiem var radīt brīnišķīgu efektu.

Sienas lampas var arī uzstādīt ārtelpās. Piemēram, pie galvenajām ārdurvīm. Var uzstādīt tādas sienas lampas, kas ir paredzētas, lai izgaismotu celiņu vai arī, lai katram ciemiņam radītu mājīgāku sajūtu jau pirms ieejot mājoklī. Vai arī, lai vasaras tumšajās naktīs var izbaudīt silto laiku, sēžot uz lieveņa. Un sienas lampas var arī iegādāties, lai apgaismotu labāk terasi. Ir vienmēr jauki, ja terasei ir papildus apgaismojums, kas var palīdzēt svinēt svētkus vasaras naktīs, kas var ievilkties pat līdz pirmajai rīta gaismai. 

Vienmēr arī jāizvēlas piemērotākās spuldzes sienas lampām. Piemēram, led spuldzes būtu piemērotākas guļamistabas sienas lampām. Tās ir energoefektīvas, tās neizdala siltumu, nesatur dzīvsudrabu un izstaro spilgtu gaismu. Piemērotas tieši lasīšanai vai citiem hobijiem. Kvēlspuldzes ir lētākas, un izstaro siltu gaismu, bet tās jāmaina pēc gada vai pat ātrāk. Halogēna spuldzes ļoti labi noder skapju sienas lampām. Bet tām ir ļoti īss kalpošanas laiks. 

Izvēloties sienas lampas, ir uzreiz jāizvēlas sev piemērotākās spuldzes. Šo visu var aplūkot interneta mājaslapā bigbox.lv. Tur var atrast jebkuram interjeram piemērotās sienas lampas un vēl daudzas citas lietas, kas katram var noderēt. Nevar aizmirst to, ka bigbox.lv piedāvā lieliskas cenas, jo ir pieejamas brīnišķīgas akcijas, kas visu padara lētāk un labāk.