Informācija
Preču katalogs

Rotaļu namiņi, teltis

Interneta veikalā Bigbox.lv Rotaļu namiņi, teltis tiek pārdoti(-as) no tādiem slaveniem ražotājiem kā ..., BESTWAY, Smoby, Feber, Kidkraft . Rotaļu namiņi, teltis cenas sākas no 21,99 €. Interneta veikalā Bigbox.lv atradīsiet vairāk nekā 328 dažādu modeļu. Ar kreisajā pusē esošo filtru palīdzību jūs viegli varat mainīt vēlamos preču parametrus, lai pēc iespējas vieglāk atrastu sev piemērotāko produktu. Attiecīgo šīs kategorijas preci piegādāsim termiņā, kas norādīts pie preces.

Produktu filtrs

Cena
Ražotāji
vairāk mazāk
Produkta kategorija
Vecums
vairāk mazāk
Materiāls +
Filtrs

Preču filtrs Izdzēst filtrus

Rotaļu namiņi un teltis

Bērni ir ļoti dzīvespriecīgi un viņiem dažbrīd pat nevajag nekādas rotaļlietas, lai varētu pilnvērtīgi spēlēties. Bet nekad nav par sliktu iegādāties bērniem kādu rotaļu namiņu vai telti. Rotaļu namiņi nodrošina bērniem attīstību. Vairāk nevajag nekādas viedierīces, lai varētu nodarbināt bērnus. Tādā veidā arī bērni attīsta savu fizisko uzbūvi un gudrību. 

Spēļu namiņš un rotaļu māja ir kā ļoti mazas mājiņas ar durvīm, logiem, skursteni. Bērniem ļoti patīk iztēloties, ka viņi dzīvo vieni un izklaidējas kopā ar savām rotaļlietām. Šādas izklaides var nodrošināt to, ka bērni noliek viedierīces un pievēršas savai izdomai un veic dažādas fiziskas aktivitātes. Bet ir obligāti jāņem vērā to, cik vecam bērnam ir piemērota katra rotaļu māja. Dažas ir patiešām mazas, kas ir domātas tikai līdz 3 gadus veciem bērniem. Lielākiem bērniem jau būs jāskatās lielākas, lai būtu vairāk vietas, kur spēlēties. 

Lai skatītos rotaļu namiņus, ir skaidri jāapzinās to, cik vecam bērnam tas būs domāts un cik daudzi bērni varēs ar to spēlēties. tad jau var skatīties, kas būs katram bērnam drošāks un piemērotāks. Ja ir pieejama lauka māja, tad ir ieteicams iegādāties rotaļu namiņu ar slīdkalniņu, šūpolēm un citām lietām. Protams, tāda rotaļu māja ar slīdkalniņu nebūtu ļoti droša zīdaiņiem. Ja vēlaties, lai mazi bērni tādās izklaidējās, tad ir bērnus drošības pēc jāpieskata, lai nenokristu vai neiegūtu kādu traumu. 

Lai nesabojātu koka mājiņu un lai tā varētu kalpot ilgāk nekā nepieciešams. Tad ir jālūkojas pēc aizsargapvalka rotaļu mājas grīdai, un ik pēc pāris gadiem, tieši koka majiņas apstrādāt ar nepieciešamo krāsu, laku vai eļļu. Tādā veidā, tā izskatīsies kā jauna ilgus gadus. Un, lai bērni varētu arī rotaļu mājā spēlēties ilgāk, ja tā atrodas ārtelpās, tad ir piemērotas mazas led spuldzes, lai izgaismotu rotaļu namiņu. 

Ne tikai ir pieejamas koka un plastmas rotaļu namiņi, bet arī teltis bērniem, kuras var vienkārši uzstādīt priekš bērniem un ļaut viņiem spēlēties, cik ilgi vien vēlas. Teltis ir pieejamas visādos izmēros, krāsās un formās. Teltīm nav jāpievērš īpašu uzmanību, var pat atļaut bērniem izvēlēties, kura  no visām rotaļu teltīm viņiem patiks. Ir pat pieejamas teltis, kurām ir tunelīši, pa kuriem bērni var pārvietoties un izklaidēties. 

Pats galvenais, lai nodrošinātu pilnvērtīgu izklaidi bērniem ar rotaļu namiņiem, ir jānodrošina līdzena vieta namiņam. Lai apkārt būtu tāda, kā drošības zona, kas garantētu gan drošību mājiņai un bērniem. Ir arī jāaplūko apkārtējā telpa, lai nav aplauztu koka zari, elektrības vadi vai kāds cits bīstams elements, kas var kaitēt bērniem. Līdz ko ir izvēlēta vieta, sakārtota apkārtējā telpa un nodrošināta drošība bērniem, tad var aplūkot un iegādāties šādas mājiņas interneta mājaslapā bigbox.lv. Katru dienu ir pieejama kāda akcija, kas preces cenas samazinās un dod iespēju iegādāties dažādus rotaļu namiņus, koka mājiņas un citas preces lētāk. Ar to prieki nebeidzas, jo bigbox.lv dažām precēm dāvā bezmaksas piegādi.