Informācija
Preču katalogs

Ratiņi

Interneta veikalā Bigbox.lv Ratiņi tiek pārdoti(-as) no tādiem slaveniem ražotājiem kā ..., MAXI COSI, KINDERKRAFT, PEG-PEREGO, Hauck . Ratiņi cenas sākas no 60,86 €. Interneta veikalā Bigbox.lv atradīsiet vairāk nekā 61 dažādu modeļu. Ar kreisajā pusē esošo filtru palīdzību jūs viegli varat mainīt vēlamos preču parametrus, lai pēc iespējas vieglāk atrastu sev piemērotāko produktu. Attiecīgo šīs kategorijas preci piegādāsim termiņā, kas norādīts pie preces.

Produktu filtrs

Cena
Ražotāji
vairāk mazāk
Grupa
Vecums
Produkta kategorija
Filtrs

Preču filtrs Izdzēst filtrus

Kā atrast piemērotākos bērnu ratiņus?

Pirmo ratiņu izvēle ir viens no vissvarīgākajiem lēmumiem jauno vecāku dzīvē. Tas ior ne tikai tāpēc, ka ratiņus noteikti izmantos ilgi un katru dienu, bet arī tāpēc ka vecāki vienmēr savam mazulim vēlās dot tikai to labāko un drošāko. Ratiņiem noteikti ir jābūt izturīgiem un labi aprīkotiem, lai tie kalpotu ilgi, labākajā gadījumā pat vairākiem bērniem. Bet, ir ļoti grūti izdarīt šo izvēli, it īapši tiem, kam tas ir jādara pirmo reizi, jo tirgus ir ļoti piesātināts un piedāvājums ir milzīgs. Cena ratiņiem ir atkarīga no tā, ko jūs vēlaties komplektācijā, jo, piemēram bērnu datiņi 3 in 1, kur komplektā ir arī auto sēdeklītis un pastaigu rati, būs dārgāki par pastaigu vai sporta ratiņiem.

Vai ir labākie ratiņi?

Nav tādi vieni noteikti labākie ratiņi, jo katram vecākam ir savas vēlmes un vajadzības. Kas vienam būs idēlas variants, otram var nemaz nepatikt. Tāpēc ir svarīgi ieklausīties savās vēlmēs pirms lēmuma pieņemšanas.

Dažādiem vecākiem ir atšķirīgs dzīvesveids, mēs visi dzīvojam dažādās vietās, un tāpēc ir vajadzīgi dažādi rati. Kādam būs ideāli piemēroti viegli un prakstiski 2 in 1 ratiņi, kas paredzēti pilsētvidei, bet kādam derēs tikai rati ar lieliem riteņiem, jo tiek daudz staigāts pa nelīdzenu reljefu. Nemaz nerunāsim par ratiņiem, kas domāti dvīņiem, jo tādā gadījumā vajadzības ir pavisam citas un piedāvājums arī atšķirīgāks. Jebkurā gadījumā, interneta akcija sniegs jums iespēju iegādāties bērnu ratiņus lētāk.

Ko meklēt, pērkot bērnu ratiņus?

Taču, nevajadzētu paļauties tikai uz savām zināšanām, jo ir daži būtiskiem aspektiem, kuriem jāpievērš uzmanība, izvēloties ratiņus savam mazulim.

·         Sertifikāts - drošības zīme. Pārbaudiet, vai modelim, kas jums patīk, ir uzlīme, kas apliecina, ka tas ir sertificēts. Sertifikāts norāda uz to, ka ratiņi būs ekspertu pārbaudīti una tzīti par drošiem un uzticamiem. Parasti tas nozīmē, ka vissvarīgākās īpašības (piemēram, ratiņu stabilitāte un bremzes, bloķēšanas mehānisms vai asu malu neesamība) tika rūpīgi pārbaudītas.

·         Riteņi-lielie un ar gaisu piepildītie riteņi ir vislabākie garām pastaigām un bedrainai zemei, mazāki riteņi varētu būt labāki lietošanai pilsētā un braucot pa līdzenu ceļu. Grozāmie priekšējie riteņi nodrošina labāku manevrēšanas spēju, bloķēti riteņi padara ratiņus stabilākus.

·         Amortizācija - pateicoties labai amortizācijas un piekares sistēmai, jūsu bērns nav pakļauts triecieniem. Tas ir ļoti svarīgi, jo zīdaiņiem ir ļoti smalks mugurkauls, un pirmajos mēnešos viņiem nav kakla un galvas kontroles. Zīdaiņiem patīk vieglas kustības, tomēr, tām nevajadzētu pārvērsties par kratīšanu.

·         Ratiņu rāmis – meklējiet pēc iespējas vieglāku ratu rāmi, jo varbūt tagad un šķiet, ka nebūs ratiņi daudz jācilā, bet realitāte vienmēr ir cita.

·         Bremzes – ir svarīgi, ka bloķējās abi riteņi vienlaicīgi. Kad riteņi ir bloķēti, ratiņiem jābūt nekustīgiem.

·         Regulējama stūre - tas padara ratiņu stumšanu ērtāku dažāda auguma vecākiem.

·         Maināms kulbas un sēdekļa virziens - dod iespēju mainīt bērna sēdēšanas un gulēšanas virzienu. Ļoti noderīga funkcija, jo vecāki bieži dod priekšroku, kad viņu zīdainis ir pret viņiem, bet ziņkārīgs viengadnieks dod priekšroku braukt ar skatu pret pasauli un vērot apkārtni.

·         Mantu grozs zem sēdekļa - ļoti ērts ne tikai māmiņām! Atcerieties - smagu somu piekāršana pie stūres var mazināt ratiņu stabilitāti un palielināt apgāšanās risku. Tāpēc plašs grozs ir obligāts.