Informācija
Preču katalogs

Rakstāmgaldi, darba galdi

Interneta veikalā Bigbox.lv Rakstāmgaldi, darba galdi tiek pārdoti(-as) no tādiem slaveniem ražotājiem kā ..., KLEIN, SPYX, BigjigsToys, Purple Cow . Rakstāmgaldi, darba galdi cenas sākas no 3,24 €. Interneta veikalā Bigbox.lv atradīsiet vairāk nekā 368 dažādu modeļu. Ar kreisajā pusē esošo filtru palīdzību jūs viegli varat mainīt vēlamos preču parametrus, lai pēc iespējas vieglāk atrastu sev piemērotāko produktu. Attiecīgo šīs kategorijas preci piegādāsim termiņā, kas norādīts pie preces.

Produktu filtrs

Cena
Ražotāji
vairāk mazāk
Vecums
vairāk mazāk
Produkta kategorija
vairāk mazāk
Filtrs

Preču filtrs Izdzēst filtrus

Rakstāmgaldi, darba galdi

Rakstāmgaldi, dažādi darba galdi un reālistiskas rotaļlietas ir lieliski piemērotas ne tikai bērnu izklaidei, bet arī attīstībai. Cenas šādām rotaļlietām ir dažādas – sākot no mazāk koka rotaļlietām, piemēram, instrumentu komplekta, kas maksā vien pārdesmit eiro, līdz pat lieliem darba galdiem, kas maksās jau vairākus desmitus un pat simtus. Lētāk noteikti iegādāties rotaļlietas bērniem izmantojot interneta akcija piedāvājumus.

Izvēlieties kvalitāti, nevis kvantitāti. Zemākas kvalitātes rotaļlietas parasti ir lētas plastmasas, kas saplīst vai krāj putekļus. Labas kvalitātes rotaļlietas kalpo ne tikai vienam bērnībam, tās pat ir iespējams nodot no paaudzes paaudzei.

Kāpēc rosināt bērnu spēlēties ar šādām rotaļlietām? — izlikšanās, izmantojot rotaļlietu varoņus (piemēram, lelles, dzīvniekus un darbības figūras) un rotaļlietu priekšmetus (piemēram, pārtiku, traukus, automašīnas, lidmašīnas un ēkas), palīdz bērniem iemācīties lietot vārdus un stāstus, lai atdarinātu, aprakstītu un tiktu galā ar reāliem notikumiem un sajūtām. Šeit galvenais ir iztēle! Iztēles rosināšana ir liela daļa no bērna sociālās un emocionālās attīstības. Šādas rotaļlietas var noderēt ne tikai bērnībā, bet attīstīt prasmes, ko bērns varēs izmantot arī peiaugot.

Dažādi instrumenti, pārtikas veikali, darba galdi un citas līdzīgas rotaļlietas attīsta domāšanas, mācīšanās un problēmu risināšanas spējas: šādas spēles būtības bērniem tiek piedāvātas problēmas un scenāriji, kas jāatrisina vai jāplāno. Bērni mācās kā tikt galā, ja spēlē kaut kas nenotiek pēc plāna, attīstīt viņu atmiņu un abstrakto domāšanu – kad priekšmets/persona iegūst citu nozīmi.

Drošība un izmantotie materiālipirms jebkuras rotaļlietras iegādes pārliecinieties, ka tās ir piemērotas vecumam un bērnam nav iespējams savainoties vai norīt mazas daļas. Vislabāk izvēlēties augstas kvalitātes rotaļlietas, kas gatavotas no koka vai stingra plastmasa. Kā arī, vienmēr pārliecinieties, ka rotaļlietas nav apstrādātas ar toksiskā krāsām, ko bērns varētu ieelpot.

PADOMS! Spēlējieties kopā ar bērnu. Spēlējiet veikalu, māju un citas spēles kopā, attīstiet bērna valodu un spiestspēju. Bērniem ir svarīgi pavadīt laiku kopā ar vecākiem un šādu rotaļlietu kopīga izmantošana ir lielisks veids, kā kopā pavadīt brīvo laiku.