Informācija
Preču katalogs

Mašīnas, lidmašīnas un cits transports

Citas kategorijas: Mašīnas ar pulti

Produktu filtrs

Cena
Ražotāji
vairāk mazāk
Vecums
vairāk mazāk
Produkta kategorija
LEGO sērija
Filtrs

Preču filtrs Izdzēst filtrus

Mašīnas, lidmašīnas un cits transports

Rotaļu mašīnas, lidmašīnas un cits transports, piemēram, vilcieni, ir vienas no populārākajām rotaļlietām zēniem. Tomēr, auto rotaļlietas nav paredzētas tikai zēniem, daudzas meitenes arī iecienījušas braukāties ar mašīnītēm.Cenas šādām rotaļlietām ir ļoti dažādas, ir iespējams nopirkt mazas mašīnītes par pāris eiro un lielus komplektus par vairākiem simtiem. Cenas ir atkarīgas no kvalitātes, ražotāja un preces veida. Lētāk dažādas rotaļlietas bērniem iespējams iegādāties izmantojot interneta akcija piedāvājumus.

Rotaļlietu automašīnu, lidmašīnu un cita transporta priekšrocības

·         Izklaide. Rotaļu transports ir lielisks veids, kā izklaidēt bērnus, un paplašināt iztēli rotaļu laikā. Rotaļu automašīnas un cits transports tiek pirkts ne tikai bērniem, bet daudzi kolekcionāri ir iemīļojuši tieši transporta, it īpaši mazo automašīnīšu, kolekcionēšanu.

·         Stresa noņemšana. Rotaļlieta var būt labs veids, kā mazināt stresu vai nomierināt bērnu. Mazi transportlīdzekļi ir mobili, un tos var paņemt līdzi jebkur, turklāt daudziem ir trokšņu vai skaņas papildu funkcijas priekam.

·         Draudzības un sadarbības attīstīšana. Rotaļu automašīnas var palīdzēt apvienot cilvēkus, kuriem patīk transportlīdzekļi, tas ir lielisks veids bērniem veidot draudzīgas attiecības, kopā spēlējoties. Transportu var izmantot arī, lai mācītu un attīstītu bērna motoriku, roku un acu koordināciju vai problēmu risināšanas prasmes.

Galvenās iezīmes, kam jāpievērš uzmanība

Mobilitāte

Viens no svarīgākajiem faktoriem, kas jāņem vērā, pērkot rotaļlietu automašīnu vai kādu citu transportlīdzekli, ir tā spēja kustēties. Rotaļlietu transportlīdzekļi, ko darbina ar roku, var būt lētāki, taču tos iespējams kustināt tikai ar rokām. Automašīnas un transportlīdzekļi uz pults būs mobilāki, tomēr, šādas rotaļlietas ir piemērotas lielākiem bērniem.

Materiāls

Bērniem ir svarīgi, lai rotaļlietas būtu drošas un ilgnoturīgas. Svarīgi ir izvēlēties tādas rotaļu automašīnas, kas nesadalīsies jau pirmajā dienā, bet spēs izturēt triecienus. Šis ir svarīgi arī, lai bērniem nebūtu iespēja norīt mazas detaļas, kas ir atdalījušās.

Drošība

Svarīgi ir izvēlēties rotaļu transportlīdzekļus, kas ir droši: nesatur mazas sastāvdaļas, kuras bērni varētu norīt (jāizvēlās vecumam atbilstošas rotaļlietas), gatavoti no drošiem materiāliem, bez toksīniem un citām kaitīgām vielām.